- 10 Mayıs 2024
- 282
- 68
- 13
- 33
Allah büyük umutsuz olmayın.Amin hepimize pozitif sonuçlar olsun ama ben artık ümidimi kaybediyorum sanki
Silik çizgi miydi acabaİdrar testinde 7nci gün pozitif gördüm ama doktorum 10-12nci gün kan testinde düzenli artışı görmeden net birşey söyleyemem dedi.
Hatta keseyi kalbi gördükten sonra tam anlamıyla herkese söyledik çünkü ilk 12 hafta çok kritik olabiliyor.
Ben testi göstersey böyle miydi acaba6. Gün, silik ikinci çizgi gördüm, 10. Gün 260 kusur ile kanda öğrendimdoğdu ve 9 aylık oldu bile, rabbim isteyen bütün annelere nasip etsin . ( anne adayı kelimesi bence kabul edilemez, çocuk dogurmadan da kadın annedir!)
Ben testi göstersem böyle miydi acaba6. Gün, silik ikinci çizgi gördüm, 10. Gün 260 kusur ile kanda öğrendimdoğdu ve 9 aylık oldu bile, rabbim isteyen bütün annelere nasip etsin . ( anne adayı kelimesi bence kabul edilemez, çocuk dogurmadan da kadın annedir!)
Canım. Bu senin mii farklı günlerdemi yaptın valla arkadaşlar görürmü bilmiyorum ama ben baya ikinci cizgiyi gördümm inşallah pozitif olurTransfer günü dahil 7. Gün hanımlar sizce tutar mı
Eki Görüntüle 3552841
Ben 18 saat arayla yaptım canım valla mesafe koyamadım araya ptogesteron iğnesi ve fitil artı estrofem kullanıyorum hormon ilaçları oldukları için testi etkiler mi bilmiyorum daha cok basındayım yolum allah herkese kolaylık versin cok zor iyi dileklerin için çok teşekkür ederimCanım. Bu senin mii farklı günlerdemi yaptın valla arkadaşlar görürmü bilmiyorum ama ben baya ikinci cizgiyi gördümm inşallah pozitif olur
Çatlatma iğnesi etkiliyor diye biliyorum cnm diğerleri etkilemez çnki onu genel olarak herkes kullanıyorr inşallah pozitiftir cnm ben gördüm sende ikinci çizgiyi valla 6. Ve 7. Gün testin mi bunlar sabah ilk idrarkeni yaptın cnnBen 18 saat arayla yaptım canım valla mesafe koyamadım araya ptogesteron iğnesi ve fitil artı estrofem kullanıyorum hormon ilaçları oldukları için testi etkiler mi bilmiyorum daha cok basındayım yolum allah herkese kolaylık versin cok zor iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Biri dün öğlen 12.30 gibi yaptım diğerinide bu sabaha karsın 5 te yaptım sahura kalktıgımda. Biri 6 biri 7 ama 18 saat var totalde aralarında unutmusum betanın 2 günde 1, 2 katına cıktıgını ardarda yapılmıs gibiolduÇatlatma iğnesi etkiliyor diye biliyorum cnm diğerleri etkilemez çnki onu genel olarak herkes kullanıyorr inşallah pozitiftir cnm ben gördüm sende ikinci çizgiyi valla 6. Ve 7. Gün testin mi bunlar sabah ilk idrarkeni yaptın cnn
Canm hayırlısı olsun hakkında eğer öatlatma iğnesi vurunmadıysan ve testler bozuk değilse valla var ikinci çizgi hadi inşallahhBiri dün öğlen 12.30 gibi yaptım diğerinide bu sabaha karsın 5 te yaptım sahura kalktıgımda. Biri 6 biri 7 ama 18 saat var totalde aralarında unutmusum betanın 2 günde 1, 2 katına cıktıgını ardarda yapılmıs gibioldu
Vurulmadım 5.gün dondurulmus embriyo transferi oldum ama testler 10 dk sonra silikleşti ondan cok emin olamadım inşallah tutmusturCanm hayırlısı olsun hakkında eğer öatlatma iğnesi vurunmadıysan ve testler bozuk değilse valla var ikinci çizgi hadi inşallahh
İnşallah canm belki yeni olduğu için geç silikleşmiştir cnamVurulmadım 5.gün dondurulmus embriyo transferi oldum ama testler 10 dk sonra silikleşti ondan cok emin olamadım inşallah tutmustur
İnşallah canım umarım allahta senin gönlüne göre versin <3İnşallah canm belki yeni olduğu için geç silikleşmiştir cnam
Belirtiniz oldu mu hiç? Benim 3. Gün embriyosu 6. Gün hiç bir belirtim yok.Benim şu an 7. Günüm ve test yaptım tabi sonuç ne halen bilmiyorum ama silik cizginiz nasıldı gözlerim görmek mi istiyor bilmiyorum ama silik çizgi var gibi
Aminn cümlemizin canım inşllahhİnşallah canım umarım allahta senin gönlüne göre versin <3
bnm kan testim 302 çıktı tsh 2.99 ondan biraz tedirginim, düzenli artışıda görmeden sevinemiyorm tam ama çok şükür Allahım inş güzel olması gerektiği gibi gider. Bu arada erken gebelik testi yapan arkadaşlar kanda 302 çıkmasına rağmen sabah idrar testim çok silikti 11.gün olmasına rağmen. erken test yaptığnız tek çizgide ümitsiz olmayınBizimle de paylaş sonucunu gidersen
Aaa hayırlı ılsunn canmm devamınaa güzell sağlıkla devam etsin inşallahbnm kan testim 302 çıktı tsh 2.99 ondan biraz tedirginim, düzenli artışıda görmeden sevinemiyorm tam ama çok şükür Allahım inş güzel olması gerektiği gibi gider. Bu arada erken gebelik testi yapan arkadaşlar kanda 302 çıkmasına rağmen sabah idrar testim çok silikti 11.gün olmasına rağmen. erken test yaptığnız tek çizgide ümitsiz olmayın
amin inş, darısı tüm bekleyen arkadaşlarımzaAaa hayırlı ılsunn canmm devamınaa güzell sağlıkla devam etsin inşallah
Belirtin varmıydı canmamin inş, darısı tüm bekleyen arkadaşlarımza
Evet bu benim 3. Denemem diğer ikisiyle alakası yoktu sürekli kasık ağrım oldu belim ağrıdı kasık ağrım azaldi ama devam ediyor bel ağrım geçti benim 5. Gün dondurulmuş embriyoydu hatta ikiz tuttu galiba değerlerim çok yüksek çıktı ama 3. Gün embriyosu yazanlar olmuştu biraz daha geriden geliyor belirtiler galiba hatta hiç belirti olmayanlarda pozitif gördü canını sıkma kimseyle kendini kıyaslama canım daha çok erkenBelirtiniz oldu mu hiç? Benim 3. Gün embriyosu 6. Gün hiç bir belirtim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?