- 16 Ocak 2024
- 8
- 8
- 6
- 30
bende 8 martta transfer oldum beni tranferden sonra hemen kaldırdılar 5 dk fılan ancak yattım sonra uzerını gıyenıp gıdebılırsın dedıler siz nasıl oldunuz kızlar bekledınız mı çogu kısı yatmıs yarım saat kımıldammadanCanım çok erken test yapmışsın ama, bende seninle aynı gün transfer oldum ama hala test yapmadım çıkmaz diye. O yüzden moralini bozma bence, bekle test gününü..
Canım ben yarım saat kadar dinlendim sonra çıktım hastaneden..bende 8 martta transfer oldum beni tranferden sonra hemen kaldırdılar 5 dk fılan ancak yattım sonra uzerını gıyenıp gıdebılırsın dedıler siz nasıl oldunuz kızlar bekledınız mı çogu kısı yatmıs yarım saat kımıldammadan
Canım çok erken test yapmışsın ama, bende seninle aynı gün transfer oldum ama hala test yapmadım çıkmaz diye. O yüzden moralini bozma bence, bekle test gününü..
Canm kahverengi lekelenmemi çok yoğunmuu hafif çamaşıra bulaşıp peçete ile silincemi oluyor nasılBu sabah lekelenmem oldu doktorumu aradım gidip kan vermemi istedi ağlaya ağlaya kan vermeye gittim sonra değerim 25.10 çıktı bugün 7. gün çok az bir değer ve kasıklarımda çok sancım var ara ara da hala leke geliyor doktor olumlu konuştu ama o korkuyorum elimde değil sevinemedim henüz
Peçeteye geliyor hafif pembeCanm kahverengi lekelenmemi çok yoğunmuu hafif çamaşıra bulaşıp peçete ile silincemi oluyor nasıl
Öyle konuşmaa canımm lütfen üzüldüm böyle düşünme… Allahım en yakın zamanda hayırlısını kolaylıkla nasip etsinn sanadaa inancını kaybetme herşeyin bir zamanı vardır Allahım sabır versinn iyi düşün pozitif ol moral bozmak yokAslında çok fazla olumsuz tecrübelerim olduğu için artık her şey korkutuyor beni sanki insanların çocuk sahibi olabilmesi bir mucizeymiş ve benim bunu başarma kabiliyetim yokmuş gibi düşünmeye başladım belki her şey gayet yolunda normal olan bu bilmiyorum umarım sizlerle güzel bir şeyler paylaşırım ve biri de gelip benim yazdıklarımı okur ve o da başarır hepiniz için güzel şeyler olsun inşallah
Teşekkür ederim canım aslında bir çok konuda çok da pozitif ve şanslı bir insanım ama yıllardır hiçbir cevabı olmayan bu çocuk meselesi beni yıprattıÖyle konuşmaa canımm lütfen üzüldüm böyle düşünme… Allahım en yakın zamanda hayırlısını kolaylıkla nasip etsinn sanadaa inancını kaybetme herşeyin bir zamanı vardır Allahım sabır versinn iyi düşün pozitif ol moral bozmak yok
Afedersin görmemişim7.günden sonra bir daha test yapmadiniz mi ve ilk denemeniz mi? Ben diger transferimde 4.gün silik görmüştüm testte bu transferimde negatif cikti daha cok erken biliyorum ama digerinde cikimca bunda da cikar diye dusundum. O 5.gün embriyosuydu simdi 6.gün embriyosu transfer oldum
Hayır bi daha test yapmadım moralimi bozmak istemedim, çünkü herkes 4. gümden başlamıştı silik çizgileri görmeye. Bende biraz demoralize olmuştum. Benimde 5. Gün embriyosuydu7.günden sonra bir daha test yapmadiniz mi ve ilk denemeniz mi? Ben diger transferimde 4.gün silik görmüştüm testte bu transferimde negatif cikti daha cok erken biliyorum ama digerinde cikimca bunda da cikar diye dusundum. O 5.gün embriyosuydu simdi 6.gün embriyosu transfer oldum
İnsallah sagliklar ilerler. Benimde 4.tüp bebek bir kere tuttu kaybettim. Umarim bende pozitifi görürüm pek umudum kalmadi amaAfedersin görmemişim
Benim 4. Tüp bebek denemem ama ilk üçünü başka yerde yaptım ve aradan yıllar geçti çünkü yapmak istememiştim tekrar defalarca da kimyasal gebeliğim oldu
Bugün test yaptırdım kan değerim 25 bilmiyorum perşembe günü ne çıkacak yükselecek mi bakalım
Umarım benimde pozitif olur bugün de yaptim negatif cikti 5.günüm test günüme kadar bekleyecgim artikHayır bi daha test yapmadım moralimi bozmak istemedim, çünkü herkes 4. gümden başlamıştı silik çizgileri görmeye. Bende biraz demoralize olmuştum. Benimde 5. Gün embriyosuydu
Merhaba erken gebelik testi mi yapmıştınızhiç moralinizi bozmayın, bende 5. Gün embriyosu transfer oldum. 7. Günümde test yaptım negatif çıktı. Bende moral nozukluğu yaşadım. Sonra günümde 12. Gün kan cerdim 989 la pozitif aldım. Yani demem o ki hiç kafanıza takmayın. Daha 5. Günde çıkmaması çok normal
E gözün aydın canımBu sabah lekelenmem oldu doktorumu aradım gidip kan vermemi istedi ağlaya ağlaya kan vermeye gittim sonra değerim 25.10 çıktı bugün 7. gün çok az bir değer ve kasıklarımda çok sancım var ara ara da hala leke geliyor doktor olumlu konuştu ama korkuyorum elimde değil sevinemedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?