• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 71 12,9%
  • 6. Gün

OY: 79 14,3%
  • 7. Gün

OY: 100 18,1%
  • 8. Gün

OY: 50 9,1%
  • 9. Gün

OY: 62 11,3%
  • 10. Gün

OY: 95 17,2%
  • 11. Gün

OY: 35 6,4%
  • 12. Gün

OY: 37 6,7%
  • 13. Gün

OY: 9 1,6%
  • 14. Gün

OY: 13 2,4%

• Ankete Katılan
    551
Evet bu benim 3. Denemem diğer ikisiyle alakası yoktu sürekli kasık ağrım oldu belim ağrıdı kasık ağrım azaldi ama devam ediyor bel ağrım geçti benim 5. Gün dondurulmuş embriyoydu hatta ikiz tuttu galiba değerlerim çok yüksek çıktı ama 3. Gün embriyosu yazanlar olmuştu biraz daha geriden geliyor belirtiler galiba hatta hiç belirti olmayanlarda pozitif gördü canını sıkma kimseyle kendini kıyaslama canım daha çok erken
Evet öyle😊hayırsı inşallah

Belirtin varmıydı canm
hamileliği ilk istediğim ay bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım ve kesin emindm hamile olduğuma, bunda diğer aylardan farklı belirti olmadı, hiç kendimi dinlemedimde. adet olacakmış hissi normal regl günümden önce başladı çok korktum regl olacam diye

bnm kan testim 302 çıktı tsh 2.99 ondan biraz tedirginim, düzenli artışıda görmeden sevinemiyorm tam ama çok şükür Allahım inş güzel olması gerektiği gibi gider. Bu arada erken gebelik testi yapan arkadaşlar kanda 302 çıkmasına rağmen sabah idrar testim çok silikti 11.gün olmasına rağmen. erken test yaptığnız tek çizgide ümitsiz olmayın
Hayırlı uğurlu olsun inşallah katlanarak devam eder.Şuan hüngür hüngür ağlıyorduk eşimle.9.gün bugün yine negatif.Yarın kan testi günüm.Hiç umudum kalmadı😔olsaydı silikte olsa çıkardı diyorum.siz daha önce yapmış mıydınız idrar testi?

hamileliği ilk istediğim ay bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım ve kesin emindm hamile olduğuma, bunda diğer aylardan farklı belirti olmadı, hiç kendimi dinlemedimde. adet olacakmış hissi normal regl günümden önce başladı çok korktum regl olacam diye
Hangi gün başladı canm adet olucak gibi ağrı hissi

Hayırlı uğurlu olsun inşallah katlanarak devam eder.Şuan hüngür hüngür ağlıyorduk eşimle.9.gün bugün yine negatif.Yarın kan testi günüm.Hiç umudum kalmadı😔olsaydı silikte olsa çıkardı diyorum.siz daha önce yapmış mıydınız idrar testi?
dün de yapmştım, bugün dünden daha silik çıkınca korkmuştm üstelik, ama 300 lük değerin çok silik çıkmasına şaşırdım üstelik erken gebelik testi idi o yüzden üzülmeniz için erken bence, içiniizi ferah tutun

adetime 2 gün kala, transferinde 8. günüydü. ama benm adet döngüm 28 de birdir, bnce vücut regl düzenine göre o şeklde davrandı.
Hımm anladım canm benm normal regly döngüme var daha sadece 2 . Gün sol kasığımda batma hibi bişey attı ama geçti yzun sürmedi zaten 2. Gün belirti için çok anlamsızdı 😀😀 başkada belirti yok regly olucak gibi ağrımda yok regly tarihime bi hafta kala falan oluyor normalde ama olmadı sadece göğüs hassasiyeti var oda zaten ilaçlardan oluyormuş. Gaz sıkışmam var hala başkada bişey yok inşallahh belirtisiz pozitif alırım

prodoctor erken gebelik testi.
Aynen en iyi test diyorlar.Bugün alacaktım 300 tl dedi fiyatına.Dedim negatif çıkarsa bir de verdiğim paraya üzüleceğim 😁Sağol canım yazdığın için biraz da olsa içim ferahaldı.Belki de bebeğim benimledir.Yarın akşam inşallah Mutlu haberi veririm

Back
X