• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 71 12,9%
  • 6. Gün

OY: 78 14,2%
  • 7. Gün

OY: 100 18,2%
  • 8. Gün

OY: 50 9,1%
  • 9. Gün

OY: 62 11,3%
  • 10. Gün

OY: 95 17,3%
  • 11. Gün

OY: 35 6,4%
  • 12. Gün

OY: 37 6,7%
  • 13. Gün

OY: 9 1,6%
  • 14. Gün

OY: 13 2,4%

• Ankete Katılan
    550
Günaydın. Benim 6. denemem 3.tansferim çok şükür rabbim bana bu sefer pozitifi gösterdi. 4.gun embriyosu 2 adet taze transfer oldum. Testi yaptığımda 8.gundu.

bnm kan testim 302 çıktı tsh 2.99 ondan biraz tedirginim, düzenli artışıda görmeden sevinemiyorm tam ama çok şükür Allahım inş güzel olması gerektiği gibi gider. Bu arada erken gebelik testi yapan arkadaşlar kanda 302 çıkmasına rağmen sabah idrar testim çok silikti 11.gün olmasına rağmen. erken test yaptığnız tek çizgide ümitsiz olmayın
Ya o kadar iyi geldi ki bana şu yazdığın benim bugün 6. Günüm 3. Gün emriyosu ama etken gebelikte negatif geldi çok üzüldüm umutlandım şuan bir de ben sabahta yapmadım testi

Ya o kadar iyi geldi ki bana şu yazdığın benim bugün 6. Günüm 3. Gün emriyosu ama etken gebelikte negatif geldi çok üzüldüm umutlandım şuan bir de ben sabahta yapmadım testi
Evet bencede üzülmen için henüz çok erken. 3. Gün embriyosu daha geç gözüküyormuş üstelik yani sakın umudunu kaybetme

Çok üzümldüm.😔 nasipten ötesi yok rabbim ol diyecek olacak bir gün her şey vaktine esir zor biliyorum ama kendinizi yıpratmamaya çalışın 🙏🏻
9.gün çıkmayınca ümidimi kesmiştim zaten.Yeni tur yeni şans yapacak bir şey yok.Bir gün bende upuzun yazacağım buraya😁histereskopiler(3 kez)laporoskopiler(3 kez)1 açık ameliyat,tiroid ca bunların hepsinin sonunda POZİTİF oldu diye yazacağım inşallah🙏🏻

Benim sonuç negatif.Maalesef 1.20 çıktı
Çok üzümldüm.😔 nasipten ötesi yok rabbim ol diyecek olacak bir gün her şey vaktine esir zor biliyorum ama kendinizi yıpratmamaya çalışın
9.gün çıkmayınca ümidimi kesmiştim zaten.Yeni tur yeni şans yapacak bir şey yok.Bir gün bende upuzun yazacağım buraya😁histereskopiler(3 kez)laporoskopiler(3 kez)1 açık ameliyat,tiroid ca bunların hepsinin sonunda POZİTİF oldu diye yazacağım inşallah🙏🏻
ah sana bütün kalbimle sarılıyorum ♥️ rabbim hayalini kurduğun her şeyin yaşamanı nasip etsin rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin. Bu yolda kimse yorulmazsın. Pes etme olur mu insan verdiği mücadele kadar bu hayatta

Çok üzümldüm.😔 nasipten ötesi yok rabbim ol diyecek olacak bir gün her şey vaktine esir zor biliyorum ama kendinizi yıpratmamaya çalışın

ah sana bütün kalbimle sarılıyorum ♥️ rabbim hayalini kurduğun her şeyin yaşamanı nasip etsin rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin. Bu yolda kimse yorulmazsın. Pes etme olur mu insan verdiği mücadele kadar bu hayatta
Teşekkür ederim canım benim.Allah ım isteyen kimseyi arattırmasın ,kolaylıkla sağlıkla olsun🙏🏻Bir sonraki turda görüşmek üzere.Bir şeyler sormak isterseniz buralardayım.Sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşalllah

Benim 2. 3. 4. Günlerde hafif oldu sonra taaa 10.gune kadar hiç belirti olmadı sıfır yani. Ama 10.gunden sonra sanki ben burdayım der gibi hafif adet ağrılarım oldu gelip giden anlık savcılardan. Sonucum pozitif Allah a sukur inşallah sizede nasip olur 🥰 transfer sonrası 16.gundeyiz kese bekliyoruz
Merhaba benim transfer günümden beri bugün 7. Gün kasık ağrılarım var sizin gibi adet ağrısına benziyor dün bel ağrısıda başladı acaba pozitifmidir 😌

Back
X