• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 71 12,9%
  • 6. Gün

OY: 79 14,3%
  • 7. Gün

OY: 100 18,1%
  • 8. Gün

OY: 50 9,1%
  • 9. Gün

OY: 62 11,3%
  • 10. Gün

OY: 95 17,2%
  • 11. Gün

OY: 35 6,4%
  • 12. Gün

OY: 37 6,7%
  • 13. Gün

OY: 9 1,6%
  • 14. Gün

OY: 13 2,4%

• Ankete Katılan
    551
Transfer günü dahil 7. Gün hanımlar sizce tutar mı
20250303_120929.webp

Canım. Bu senin mii farklı günlerdemi yaptın valla arkadaşlar görürmü bilmiyorum ama ben baya ikinci cizgiyi gördümm inşallah pozitif olur
Ben 18 saat arayla yaptım canım valla mesafe koyamadım araya ptogesteron iğnesi ve fitil artı estrofem kullanıyorum hormon ilaçları oldukları için testi etkiler mi bilmiyorum daha cok basındayım yolum allah herkese kolaylık versin cok zor iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Ben 18 saat arayla yaptım canım valla mesafe koyamadım araya ptogesteron iğnesi ve fitil artı estrofem kullanıyorum hormon ilaçları oldukları için testi etkiler mi bilmiyorum daha cok basındayım yolum allah herkese kolaylık versin cok zor iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Çatlatma iğnesi etkiliyor diye biliyorum cnm diğerleri etkilemez çnki onu genel olarak herkes kullanıyorr inşallah pozitiftir cnm ben gördüm sende ikinci çizgiyi valla 6. Ve 7. Gün testin mi bunlar sabah ilk idrarkeni yaptın cnn

Çatlatma iğnesi etkiliyor diye biliyorum cnm diğerleri etkilemez çnki onu genel olarak herkes kullanıyorr inşallah pozitiftir cnm ben gördüm sende ikinci çizgiyi valla 6. Ve 7. Gün testin mi bunlar sabah ilk idrarkeni yaptın cnn
Biri dün öğlen 12.30 gibi yaptım diğerinide bu sabaha karsın 5 te yaptım sahura kalktıgımda. Biri 6 biri 7 ama 18 saat var totalde aralarında unutmusum betanın 2 günde 1, 2 katına cıktıgını ardarda yapılmıs gibioldu

Biri dün öğlen 12.30 gibi yaptım diğerinide bu sabaha karsın 5 te yaptım sahura kalktıgımda. Biri 6 biri 7 ama 18 saat var totalde aralarında unutmusum betanın 2 günde 1, 2 katına cıktıgını ardarda yapılmıs gibioldu
Canm hayırlısı olsun hakkında eğer öatlatma iğnesi vurunmadıysan ve testler bozuk değilse valla var ikinci çizgi hadi inşallahh

Bizimle de paylaş sonucunu gidersen 🤗
bnm kan testim 302 çıktı tsh 2.99 ondan biraz tedirginim, düzenli artışıda görmeden sevinemiyorm tam ama çok şükür Allahım inş güzel olması gerektiği gibi gider. Bu arada erken gebelik testi yapan arkadaşlar kanda 302 çıkmasına rağmen sabah idrar testim çok silikti 11.gün olmasına rağmen. erken test yaptığnız tek çizgide ümitsiz olmayın

bnm kan testim 302 çıktı tsh 2.99 ondan biraz tedirginim, düzenli artışıda görmeden sevinemiyorm tam ama çok şükür Allahım inş güzel olması gerektiği gibi gider. Bu arada erken gebelik testi yapan arkadaşlar kanda 302 çıkmasına rağmen sabah idrar testim çok silikti 11.gün olmasına rağmen. erken test yaptığnız tek çizgide ümitsiz olmayın
Aaa hayırlı ılsunn canmm devamınaa güzell sağlıkla devam etsin inşallah

Belirtiniz oldu mu hiç? Benim 3. Gün embriyosu 6. Gün hiç bir belirtim yok.
Evet bu benim 3. Denemem diğer ikisiyle alakası yoktu sürekli kasık ağrım oldu belim ağrıdı kasık ağrım azaldi ama devam ediyor bel ağrım geçti benim 5. Gün dondurulmuş embriyoydu hatta ikiz tuttu galiba değerlerim çok yüksek çıktı ama 3. Gün embriyosu yazanlar olmuştu biraz daha geriden geliyor belirtiler galiba hatta hiç belirti olmayanlarda pozitif gördü canını sıkma kimseyle kendini kıyaslama canım daha çok erken

Back
X