-
- Konu Sahibi meryyyynur24
Benim arkadasim yumurtlama gununden uzak bi tarihte birlikte olup aman yine de nolur nolmaz ertesi gunu hapimi da alayim demesine ragmen hamile kaldı ben şok. Ceket atMaalesef öyle gerçekten benim de üç ayda 0.3 amhla mı dersin kuzenim diğeri adet görmüyordu üst üste hamilelik haberlerini aldım arkadaşım yumurtalarından amerliyat olmuş altı ay okula gelmemişti hamile kaldı onlar da çok istemiştir eminim ama önlerine seriliyor bazılarının ama anneliği en çok biz hak ediyoruz kimse kusurabakmasın
31 ekimde oldum gün yaklaştıkça korku sardı içimi bir yandan zaman çok yavaş geçiyor gibi hissediyorum….. evden de çıkmama müsaade etmiyorlar evdekiler iyice daraldım vallahi stres olmaya başladım gerçekten düşündükçe ağlayasım geliyor.
Ya bu tüp bebekçilerin hepsi cok negatif yaa, baslarindan cok olumsuz vaka geçiyo diye heralde herkesi ayni kefeye koyuyolar.Doktorlar çok fena gerçekten bana ultrasonda üç yumurta görünce katardayım ben bu arada doktor birden eşime Türkiye’de yumurta donasyonu yasal mı dedi öyle kötü oldum ağladım ki sonra ben merak ettim genel sordum burda yasak dedi ben de halen yumurtalarım varken evlat sahibi olmak istiyorum Amh düşük olmasa belki bu kadar korkmazdım amhım 45 yaşındaki bir kadının Amh kadar nerden buldu bizi diyor insan tüp bebekte yumjrtası çok çıkan insanlara da imreniyorum bu şansım hiç yok
Ayrica dr dediki gecen gun bir hastamdan 31 tane yumurta topladık 5 tanesi dolu cikti.. bendeki 6 yumurtadan 5i dolu cikti mesela. Bu iş sayiya falan da bakmiyo..Benim arkadasim yumurtlama gununden uzak bi tarihte birlikte olup aman yine de nolur nolmaz ertesi gunu hapimi da alayim demesine ragmen hamile kaldı ben şok. Ceket at
Ya bu tüp bebekçilerin hepsi cok negatif yaa, baslarindan cok olumsuz vaka geçiyo diye heralde herkesi ayni kefeye koyuyolar.
Yumurta toplama oncesi min.6 yumurta gormek istiyolar. Cunku dollenme asamasinda, 3.gune gitme asamasinda ve 5.gune gitme asamasinda yumurtalar elene elene gidiyo.. ama bu demek degilki sizin 3 yumurta varsa atiyorum biri bile bu asamaya varamiycak demek degil ki. Ben 43 yasindayim, 7 yumurtam vardi, 6 yumurtam buyudu, 5 i dolu cikti, 3 tanesi 3.gune gitti, hic beklemiyodular ama 3 tanesinin 3u yine 5.gune gitti sasirdilar. Sonucta 1 yumurta ve 1 sperm yetiyor hamile kalmak icin. Umutsuz olmayin
Benim 8.gun 20 ydı 11.gun 73 12.gun 96 ve 14.gun 160 ve belirsiz dedi doktor1. 21 2. 45 sizin kaç
Neden öyle diyorlarkiBenim 8.gun 20 ydı 11.gun 73 12.gun 96 ve 14.gun 160 ve belirsiz dedi doktor
Bilmiyorum ki hiç ben guzel sanırken değerleri doktor yerlebir etti moralimiNeden öyle diyorlarki
Bozma moralini herşey olacağına varırBilmiyorum ki hiç ben guzel sanırken değerleri doktor yerlebir etti moralimi
31 yaşındayım 3 yıldır evliyiz ilk 2 yıl istemedik 1 yıldır uğraşıyoruz ama bizi çok korkutan doktorlar olunca çok strese girdik stres olunca da normal olacaksa da olmaz dediler. Elimde değil ama yumurtam bitecek diye strese girdim çok acımasız doktorlar var gerçekten bazı doktorlar normal deneyin dedi ama olmadıkça o ay çok üzülüyordumKaç senelik evlisiniz sayı yüksek olunca önemli değil morfoloji öyle de kötü değil ayrıca bence siz normalden de kalabilirsiniz inşallah bu olacak bence ama allahın muradı işte eşinizin sperm çok iyi benimki 13 milyon su an bazen öyle kalması mucize insanlar kalıyor ki. Kuzenim 28 yaşında Amh 0.3 kocasında problem yoktu o kadar düşük Amh dene biraz demiş doktorlar sizinki vahim bir rakam değil yasınız kaç benim büyük yaşım bir de 34 yaşındayım
Evet yarın tekrar bakacağım hcg ye İnşallah ıkı katı artmıştırBozma moralini herşey olacağına varır
Yarın bende baktırcam. İnşallah güzel artarEvet yarın tekrar bakacağım hcg ye İnşallah ıkı katı artmıştır
İnşallah sımsıkı tutunmuşlardır bebişlerimizYarın bende baktırcam. İnşallah güzel artar
İnşallah canımİnşallah sımsıkı tutunmuşlardır bebişlerimiz
Benim arkadasim yumurtlama gununden uzak bi tarihte birlikte olup aman yine de nolur nolmaz ertesi gunu hapimi da alayim demesine ragmen hamile kaldı ben şok. Ceket at
Ya bu tüp bebekçilerin hepsi cok negatif yaa, baslarindan cok olumsuz vaka geçiyo diye heralde herkesi ayni kefeye koyuyolar.
Yumurta toplama oncesi min.6 yumurta gormek istiyolar. Cunku dollenme asamasinda, 3.gune gitme asamasinda ve 5.gune gitme asamasinda yumurtalar elene elene gidiyo.. ama bu demek degilki sizin 3 yumurta varsa atiyorum biri bile bu asamaya varamiycak demek degil ki. Ben 43 yasindayim, 7 yumurtam vardi, 6 yumurtam buyudu, 5 i dolu cikti, 3 tanesi 3.gune gitti, hic beklemiyodular ama 3 tanesinin 3u yine 5.gune gitti sasirdilar. Sonucta 1 yumurta ve 1 sperm yetiyor hamile kalmak icin. Umutsuz olmayin
Şaka gibi daha nice vakalar biliyorum Allah bize de zorlaştırmadsn versin sizin için çok sevindim dilerim süreç gibi sonuç da hayırlı olurBenim arkadasim yumurtlama gununden uzak bi tarihte birlikte olup aman yine de nolur nolmaz ertesi gunu hapimi da alayim demesine ragmen hamile kaldı ben şok. Ceket at
Kuzenim 28 yaşında korunurken ben ve birkaç tanıdık Amh bahsettiği için o da doktora gidiyor yumurtam iyiyse daha korunurum diyor sonra Amh 0.3 erken menopoz tüp bebek neler neler ultrasonda tek yumurta gördüler kız üç ayda ölü gibiydi tüp bebek gezmiş bir sürü neyse ben dört senedir çabalıyorum ya herkesi aynı sanıyorum şansı öyle bir yaver gitti ki hamile kaldığını öğrendik şok oldum doktorlar hep olumsuz konuşmuş aslında onun da beklememesi gerekiyordu baktığınızda gerçekten azalabilir ama hemen azalması imkansız bakın araştırdım ben benim on üç seneyse sizin 16 sene vaktimiz var ona bir bakın öyle kolay değil anenniniz menopoz yaşı en önemlisi dilerim bu pozitif olur da bu kaygılardan kurtuluruz31 yaşındayım 3 yıldır evliyiz ilk 2 yıl istemedik 1 yıldır uğraşıyoruz ama bizi çok korkutan doktorlar olunca çok strese girdik stres olunca da normal olacaksa da olmaz dediler. Elimde değil ama yumurtam bitecek diye strese girdim çok acımasız doktorlar var gerçekten bazı doktorlar normal deneyin dedi ama olmadıkça o ay çok üzülüyordum
Ben de çok araştırdım dediğiniz gibi bi anda bitmesi gibi bir durum söz konusu değilmiş. Sadece biz az az tüketiyoruz ve sonuçta her ay hepimizin 1 tane yumurta çatlıyor. Annem çok geç menopoza girmiş. İnşallah hepimiz pozitif alalım bu kadar emek veriyoruz boşa çıkmaz inşallah emeklerimizKuzenim 28 yaşında korunurken ben ve birkaç tanıdık Amh bahsettiği için o da doktora gidiyor yumurtam iyiyse daha korunurum diyor sonra Amh 0.3 erken menopoz tüp bebek neler neler ultrasonda tek yumurta gördüler kız üç ayda ölü gibiydi tüp bebek gezmiş bir sürü neyse ben dört senedir çabalıyorum ya herkesi aynı sanıyorum şansı öyle bir yaver gitti ki hamile kaldığını öğrendik şok oldum doktorlar hep olumsuz konuşmuş aslında onun da beklememesi gerekiyordu baktığınızda gerçekten azalabilir ama hemen azalması imkansız bakın araştırdım ben benim on üç seneyse sizin 16 sene vaktimiz var ona bir bakın öyle kolay değil anenniniz menopoz yaşı en önemlisi dilerim bu pozitif olur da bu kaygılardan kurtuluruz
Evet benim de çok geç menopoza girmiş benim bu tutmazsa en çok korkum şu . Benim iki ölçümümde ilk evlendiğim sene 6 olan fsh geçen haziran tüp bebekte ilkinde 3.4 çıktı sonra neyse bunun için tahlil verdim ne göreyim fsh 28 ağla ağla dedim menopoza giriyorum doktor şok oldu adet düzenli mi dedi evet dedim sonra yumurta gelişirse iptal etmeyiz dedi etmedi ama bu tutmazsa tekrar ölctügğmde düzenli olarak artarsa bunu nasıl kaldırırım bilmiyorumBen de çok araştırdım dediğiniz gibi bi anda bitmesi gibi bir durum söz konusu değilmiş. Sadece biz az az tüketiyoruz ve sonuçta her ay hepimizin 1 tane yumurta çatlıyor. Annem çok geç menopoza girmiş. İnşallah hepimiz pozitif alalım bu kadar emek veriyoruz boşa çıkmaz inşallah emeklerimiz
Bence çok önemli değil ya yumurtan geliştikten sonra benim doktorum onu ölçmemiş olabilir ama önceki aylarda 10du sanırım. Sizin embriyo kaçıncı gün ve kalitesi ne acabaEvet benim de çok geç menopoza girmiş benim bu tutmazsa en çok korkum şu . Benim iki ölçümümde ilk evlendiğim sene 6 olan fsh geçen haziran tüp bebekte ilkinde 3.4 çıktı sonra neyse bunun için tahlil verdim ne göreyim fsh 28 ağla ağla dedim menopoza giriyorum doktor şok oldu adet düzenli mi dedi evet dedim sonra yumurta gelişirse iptal etmeyiz dedi etmedi ama bu tutmazsa tekrar ölctügğmde düzenli olarak artarsa bunu nasıl kaldırırım bilmiyorum
Benim beklemedi beşinci güne kadar istedim ama az yumurta tehlikeye atamayız anne karnı daha iyi dedi ben sayısını sordum ısrarla ama iyi kalite dedi ve biri a biri b kalite dedi . Bu olumsuz olursa nasıl kaldırırım ona hazırlamaya çalışıyorum psikolojimi o kadar imkansız gibi geliyor ki artık dört senedir uğraşıyorum anne olmak içinBence çok önemli değil ya yumurtan geliştikten sonra benim doktorum onu ölçmemiş olabilir ama önceki aylarda 10du sanırım. Sizin embriyo kaçıncı gün ve kalitesi ne acaba
Öyle düşünme ya olmamasında da vardır bi hayır. muhakkak bi geliş zamanı vardır bizim bebişlerimziin deBenim beklemedi beşinci güne kadar istedim ama az yumurta tehlikeye atamayız anne karnı daha iyi dedi ben sayısını sordum ısrarla ama iyi kalite dedi ve biri a biri b kalite dedi . Bu olumsuz olursa nasıl kaldırırım ona hazırlamaya çalışıyorum psikolojimi o kadar imkansız gibi geliyor ki artık dört senedir uğraşıyorum anne olmak için
test gününüz ne zamanBenim beklemedi beşinci güne kadar istedim ama az yumurta tehlikeye atamayız anne karnı daha iyi dedi ben sayısını sordum ısrarla ama iyi kalite dedi ve biri a biri b kalite dedi . Bu olumsuz olursa nasıl kaldırırım ona hazırlamaya çalışıyorum psikolojimi o kadar imkansız gibi geliyor ki artık dört senedir uğraşıyorum anne olmak için
İnsallah canımmm ben de öyle düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum 17 Kasım sizin ne zaman.Öyle düşünme ya olmamasında da vardır bi hayır. muhakkak bi geliş zamanı vardır bizim bebişlerimziin debiraz sabırlı olup bolca dua etmek lazım