Transfer sonrası bekleyiş

Benim arkadasim yumurtlama gununden uzak bi tarihte birlikte olup aman yine de nolur nolmaz ertesi gunu hapimi da alayim demesine ragmen hamile kaldı ben şok. Ceket at

Ya bu tüp bebekçilerin hepsi cok negatif yaa, baslarindan cok olumsuz vaka geçiyo diye heralde herkesi ayni kefeye koyuyolar.
Yumurta toplama oncesi min.6 yumurta gormek istiyolar. Cunku dollenme asamasinda, 3.gune gitme asamasinda ve 5.gune gitme asamasinda yumurtalar elene elene gidiyo.. ama bu demek degilki sizin 3 yumurta varsa atiyorum biri bile bu asamaya varamiycak demek degil ki. Ben 43 yasindayim, 7 yumurtam vardi, 6 yumurtam buyudu, 5 i dolu cikti, 3 tanesi 3.gune gitti, hic beklemiyodular ama 3 tanesinin 3u yine 5.gune gitti sasirdilar. Sonucta 1 yumurta ve 1 sperm yetiyor hamile kalmak icin. Umutsuz olmayin

Ayrica dr dediki gecen gun bir hastamdan 31 tane yumurta topladık 5 tanesi dolu cikti.. bendeki 6 yumurtadan 5i dolu cikti mesela. Bu iş sayiya falan da bakmiyo..

31 yaşındayım 3 yıldır evliyiz ilk 2 yıl istemedik 1 yıldır uğraşıyoruz ama bizi çok korkutan doktorlar olunca çok strese girdik stres olunca da normal olacaksa da olmaz dediler. Elimde değil ama yumurtam bitecek diye strese girdim çok acımasız doktorlar var gerçekten bazı doktorlar normal deneyin dedi ama olmadıkça o ay çok üzülüyordum

Şaka gibi daha nice vakalar biliyorum Allah bize de zorlaştırmadsn versin sizin için çok sevindim dilerim süreç gibi sonuç da hayırlı olur

Kuzenim 28 yaşında korunurken ben ve birkaç tanıdık Amh bahsettiği için o da doktora gidiyor yumurtam iyiyse daha korunurum diyor sonra Amh 0.3 erken menopoz tüp bebek neler neler ultrasonda tek yumurta gördüler kız üç ayda ölü gibiydi tüp bebek gezmiş bir sürü neyse ben dört senedir çabalıyorum ya herkesi aynı sanıyorum şansı öyle bir yaver gitti ki hamile kaldığını öğrendik şok oldum doktorlar hep olumsuz konuşmuş aslında onun da beklememesi gerekiyordu baktığınızda gerçekten azalabilir ama hemen azalması imkansız bakın araştırdım ben benim on üç seneyse sizin 16 sene vaktimiz var ona bir bakın öyle kolay değil anenniniz menopoz yaşı en önemlisi dilerim bu pozitif olur da bu kaygılardan kurtuluruz

Ben de çok araştırdım dediğiniz gibi bi anda bitmesi gibi bir durum söz konusu değilmiş. Sadece biz az az tüketiyoruz ve sonuçta her ay hepimizin 1 tane yumurta çatlıyor. Annem çok geç menopoza girmiş. İnşallah hepimiz pozitif alalım bu kadar emek veriyoruz boşa çıkmaz inşallah emeklerimiz

Evet benim de çok geç menopoza girmiş benim bu tutmazsa en çok korkum şu . Benim iki ölçümümde ilk evlendiğim sene 6 olan fsh geçen haziran tüp bebekte ilkinde 3.4 çıktı sonra neyse bunun için tahlil verdim ne göreyim fsh 28 ağla ağla dedim menopoza giriyorum doktor şok oldu adet düzenli mi dedi evet dedim sonra yumurta gelişirse iptal etmeyiz dedi etmedi ama bu tutmazsa tekrar ölctügğmde düzenli olarak artarsa bunu nasıl kaldırırım bilmiyorum

Bence çok önemli değil ya yumurtan geliştikten sonra benim doktorum onu ölçmemiş olabilir ama önceki aylarda 10du sanırım. Sizin embriyo kaçıncı gün ve kalitesi ne acaba

Bence çok önemli değil ya yumurtan geliştikten sonra benim doktorum onu ölçmemiş olabilir ama önceki aylarda 10du sanırım. Sizin embriyo kaçıncı gün ve kalitesi ne acaba
Benim beklemedi beşinci güne kadar istedim ama az yumurta tehlikeye atamayız anne karnı daha iyi dedi ben sayısını sordum ısrarla ama iyi kalite dedi ve biri a biri b kalite dedi . Bu olumsuz olursa nasıl kaldırırım ona hazırlamaya çalışıyorum psikolojimi o kadar imkansız gibi geliyor ki artık dört senedir uğraşıyorum anne olmak için

Öyle düşünme ya olmamasında da vardır bi hayır. muhakkak bi geliş zamanı vardır bizim bebişlerimziin de biraz sabırlı olup bolca dua etmek lazım

test gününüz ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…