Seninki kaçıncı gün embriyosu ve kalitesini soylediler mi sana?Evet 2 adet 5.gun embriyosu idi.
Ben Kibristayim. Benim de bazen kasiklarda zonklama sızlama oluyo ama ilaclardandir diye düşünüyorum ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki kaçıncı gün embriyosu ve kalitesini soylediler mi sana?Evet 2 adet 5.gun embriyosu idi.
Ben Kibristayim. Benim de bazen kasiklarda zonklama sızlama oluyo ama ilaclardandir diye düşünüyorum ben de
Bende 28 ekimde oldum transfer bugun test yaptım negatifMerhabalar kızlar 28 Ekimde transfer oldum günler geçmiyor gerçekten benimle aynı tarihte veya yakınlarda olanlar varsa sohbet edelim de geçsin şu zaman
Benimde 28 ekimde 2bb transfer ettiler bugun test yaştım negatifBenim ikinci denemem. Iki tane transfer edildi. Bugun 2.ci günü bakalım, beklemek cok zor. Bir de benimkilerin kalitesi 2bb, yani orta ile düşük kalite gibi. O yuzden biraz korkuyorum. Senin teste az kalmış:)
Canım çok erken yapmışsın testi idrarda mı baktın kanda mıBenimde 28 ekimde 2bb transfer ettiler bugun test yaştım negatif
İdrarda baktım ardından kan verdim sonucu bekliyorum bence varsa kanda cok az da olsa cıkar diye düsünüyorum yaCanım çok erken yapmışsın testi idrarda mı baktın kanda mı
Ben transferi dün oldum, 14 kasımda test yapmami istediler yani 12 gün sonra. Sizinki biraz erken olmuşBende 28 ekimde oldum transfer bugun test yaptım negatif
Sonucunu yazın mutlaka ben de merak ettim simdiİdrarda baktım ardından kan verdim sonucu bekliyorum bence varsa kanda cok az da olsa cıkar diye düsünüyorum ya
Canım neden bu kadar erken test yaptın ki doktor bana 9 Kasımdan önce asla test yapmamam gerektiğini söyledi şimdi negatifi gördün diye ilaçlarını bırakma sakın 8.gün bile çok hafif silik çıkanlar varBende 28 ekimde oldum transfer bugun test yaptım negatif
5.gün embriyosu canım kalitesini bilmiyorumSeninki kaçıncı gün embriyosu ve kalitesini soylediler mi sana?
Burda 5 6 günlerde silik cıkanları gördüm merak ettim duramadımCanım neden bu kadar erken test yaptın ki doktor bana 9 Kasımdan önce asla test yapmamam gerektiğini söyledi şimdi negatifi gördün diye ilaçlarını bırakma sakın 8.gün bile çok hafif silik çıkanlar var
Hayır sakın kendini o psikolojiye sokma test sonucun negatif bile gelse emin ol doğru bir sonuç değil. 9’ncu günden önce hiç bir şey belli değil zaten kuzum lütfen kendini üzme ve birdaha test yapmaBurda 5 6 günlerde silik cıkanları gördüm merak ettim duramadım
Sonucun belli oldu muöylemi diyosun ama insan hisseder ya bende olmadıgını tutmadıgını hissediyorum
Belli olmusturda e nabıza düşmedi düşmesini bekliyorumSonucun belli oldu mu
Kız hastaneden alsaydın ya sonucuBelli olmusturda e nabıza düşmedi düşmesini bekliyorum
Acilden verdim kanı ordada terslediler bidaha gitmek istemedimKız hastaneden alsaydın ya sonucu
Neden terslediler kiAcilden verdim kanı ordada terslediler bidaha gitmek istemedim
Kan sonucu ne oldu acabaAcilden verdim kanı ordada terslediler bidaha gitmek istemedim
NegatifKan sonucu ne oldu acaba