Transfer sonrası bekleyiş

Kızlar afedersiniz ama sindirim sisteminizde bir değişiklik oldu mu kabızlık gaz gibi. Baş ağrım başladı bugün benim acaba sindirimden mi dedim. Kabız da oldum ilaçların etkisi sanırım

Kızlar afedersiniz ama sindirim sisteminizde bir değişiklik oldu mu kabızlık gaz gibi. Baş ağrım başladı bugün benim acaba sindirimden mi dedim. Kabız da oldum ilaçların etkisi sanırım
Kabız olmamak için bol bol yeşillikle beslen canım bi de kabak çekirdeği hem faydalı hem de kabızlığı önlüyor bence

31 ekimde oldum gün yaklaştıkça korku sardı içimi bir yandan zaman çok yavaş geçiyor gibi hissediyorum….. evden de çıkmama müsaade etmiyorlar evdekiler iyice daraldım vallahi stres olmaya başladım gerçekten düşündükçe ağlayasım geliyor.
Hic kimseyi dinleme canım bu işin en önemli noktası moral. Ben transferden 2 gün önce dehset bir grip olmuştum. Transfere girdiğimde nefes alamaz durumdayım. Kolumu kaldıracak halim yoktu. Transferden 30 dk sonra hastaneden çıktık. 2 metro değiştirip havalimanina gittik. 3-4 saat uçağın kalkmasını bekledik. Ucak indikten sonra 1 saatte arabayla ev yolculuk yaptım. Hastalıktan kafam yastıktan kalkmıyordu. 1 hafta sonra hastalığım geçti. Ben yere de eğildim. Olacağı varsa olacak dedim. Rabbim sana teslimim sen bilirsin dedim. Arkadaşımın çocuğunun doğum gününe gittim. Ordan çıkıp mağaza gezdim. Ben gayet rahat takıldım. Dizi izledim, kitap okudum oyuncak örüyordum onu yaptım. Kendinize mesgale bulun. Doktorunuz aksini söylemediği sürece sürekli yatmanın asla bir faydası yok. Bana da sürekli merdiven inme bilmem ne dediler. Kimseyi dinlemedim. Cok şükür pozitif.

Selam kızlar, bende bekleyişteyim bu 4. Denemem daha önce 2 pozitif gördüm ama ikisi de düşükle sonuçlandı. Bu kez pgt li denedik embriyo glue da yaptırdık inşallah güzel sonuçlar alırız ve güzelce devam eder. Transfer tarihim 4 Kasım 13 ü test günüm

Hafif göğüs dolgunluğum, çok nadir kasık sancım var ama cidden az dişer ikisinin tuttuğuna emin gibiydim bunda tam emin de olamıyorum ama içimde güzel de bir his var inşallah pozitifleri görürürüz beraber

X