- Konu Sahibi meryyyynur24
Evet canım 9. Gun Akşam dün yani negatif maalesef ama doktor yine de kan testi ver dedi yarın vereceğim umudum yok asla ama bu lekeleri anlamlandıramadım tedaviden de olabilirIdrar testi yapmis miydin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım 9. Gun Akşam dün yani negatif maalesef ama doktor yine de kan testi ver dedi yarın vereceğim umudum yok asla ama bu lekeleri anlamlandıramadım tedaviden de olabilirIdrar testi yapmis miydin?
Hadi inşallah guzel haberlerEvet canım 9. Gun Akşam dün yani negatif maalesef ama doktor yine de kan testi ver dedi yarın vereceğim umudum yok asla ama bu lekeleri anlamlandıramadım tedaviden de olabilir
Canım çok teşekkür ederim insallaaahHadi inşallah guzel haberler
Merhaba benşmde 7. Günden beri devam ediyor lekelenme pembe kahve arası doktor Progestan 3 e çıkardı ama halen geliyor 5. Gün embriyosu anlamadım doktor benden 15. Gün test istemişti bende yarın belki acilde verdiririm boşuna iğne ilaç kullanmak da istemiyorum dün test yaptım negatifti akşam tekrar teste bakayım dedim çizgi gördüm gibi kuruma çizgisi heralde inşallah pozitif haberler alırızCanım ihtimal veremiyorum çünkü ara ara devam ediyot iki gündür senin de öyle miydi ne kadar sürdü fitili kullanmama rağmen erkenden adet olursam çok üzülürüm bilmiyorum
inşallah tutunur güzel haberler alırızEvet canim muhtemelen tutunuyo. Bende de ayaga kalkinca oluyodu. Hersey yolunda:)
13.gunum benimsizin kaçıncı gün :))
Hayır canım. Zaten opu sonrası enfeksiyondan sebep yasak. Transferden sonra test gününe kadar da ilişki yasak dedi benim doktorum.Merhaba hanımlar. bende 31 ekimde OPU oldum şimdi transfer gününü bekliyorum. doktor size transfer günü ilişki önerisinde bulundu mu ?
Akşam testi sayılmaz hemen umudunu yitirme :)Evet canım 9. Gun Akşam dün yani negatif maalesef ama doktor yine de kan testi ver dedi yarın vereceğim umudum yok asla ama bu lekeleri anlamlandıramadım tedaviden de olabilir
Canım tutunmuş senin heralde. Çok sevindim inşallah kalp atışını duymakta nasip olur13.gunum benim
Canım inşallah pozitiftir inşallah sanki bende dün sonradan çizgi gördüm hafif bende ama ümitlenmek istemiyorum sende bende görüyorum çizgi . Doktor ne dedi bunun adet kanaması olma durumu bar mı psikolojim bozuldu gidio gelip geliyor mu diye bakıyorum istiyordum yerleşme kanaması belirti olsun ama idrarda negatif görünce moralim bozuldu yoramıyorum güzeleMerhaba benşmde 7. Günden beri devam ediyor lekelenme pembe kahve arası doktor Progestan 3 e çıkardı ama halen geliyor 5. Gün embriyosu anlamadım doktor benden 15. Gün test istemişti bende yarın belki acilde verdiririm boşuna iğne ilaç kullanmak da istemiyorum dün test yaptım negatifti akşam tekrar teste bakayım dedim çizgi gördüm gibi kuruma çizgisi heralde inşallah pozitif haberler alırız
Canım bence vardır ama çok erken yapmışsın bence evdeki testi bile 10 12 arası yapın diyorlarArkadaşlar 5. Gün emriyo transferini (çift embriyo) ⁶. Gün erken gebelik testi çok ama çok hayali çizgi ile gören var mı? 15 20 dk sonra gibi belirdi çizgi 30dk geçmemişti. Var mıdır gebelik acaba
Gerçekten şaka gibi beşinci gün ve çift embriyo nedne yutmaz mesela her şey çok güzel görünüyor Allah hepimize nasip etsinArkadaşlar 5. Gün emriyo transferini (çift embriyo) ⁶. Gün erken gebelik testi çok ama çok hayali çizgi ile gören var mı? 15 20 dk sonra gibi belirdi çizgi 30dk geçmemişti. Var mıdır gebelik acaba
Neden tutmaz yazacaktımGerçekten şaka gibi beşinci gün ve çift embriyo nedne yutmaz mesela her şey çok güzel görünüyor Allah hepimize nasip etsin
Biliyorum dayanamadim yaptım bu 3. Deneme ilk denememde 8. Günde Silik görmüştüm ama 7. Haftada kalbi durdu 2. Deneme hiç tutmadı . Rabbim inşallah bu sefer olmuştur. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya gerçekten bizi bizden başkası anlamaz. Anlıyorum desede anlayamazCanım bence vardır ama çok erken yapmışsın bence evdeki testi bile 10 12 arası yapın diyorlar
Testim bu çok görmezsiniz siz ama ben çıplak gözle bakınca görüyorum.Neden tutmaz yazacaktım
Canım ben yalnız olmadığımı biliyorum bazen yalnızım bunu yaşayan tek kişi benim gibi geliyor ve hep dua ediyorum Allahım çocuk isteyen bu yolda yorulan savaşan her anne adayına çocuk nasip et evlatsız bırakma kimseyi. Dilerim buraya güzel haberlerle geliriz gelirsiniz pes etmek yok asla yok dua edeceğim sizler içinBiliyorum dayanamadim yaptım bu 3. Deneme ilk denememde 8. Günde Silik görmüştüm ama 7. Haftada kalbi durdu 2. Deneme hiç tutmadı . Rabbim inşallah bu sefer olmuştur. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya gerçekten bizi bizden başkası anlamaz. Anlıyorum desede anlayamaz
Benim oyle oldu, basta silik ve sonradan belirgin olan 3 testim var, pozitif.Arkadaşlar 5. Gün emriyo transferini (çift embriyo) ⁶. Gün erken gebelik testi çok ama çok hayali çizgi ile gören var mı? 15 20 dk sonra gibi belirdi çizgi 30dk geçmemişti. Var mıdır gebelik acaba
Yok bende var gibi görüyorum zaten kan testiniz ne zaman inşallah olacak bir arkadaş buraya üç defa idrar testi yaptım negatif ama kan testi pozitif yazmış Allah büyüktür kim bilirTestim bu çok görmezsiniz siz ama ben çıplak gözle bakınca görüyorum.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hayırla sizinkini deBenim oyle oldu, basta silik ve sonradan belirgin olan 3 testim var, pozitif.