12 ekim transfer sonrası bekleyiş

Naptin cnm merak ediyorum seni insallah hayirli haberlerle gelirsin buraya dualarimdasin
Canım benim, çok teşekkür ederim ♥️ Çok şükür üç testimde de artış oranı yeterliydi, bugün en son 544 çıktı. Bu arada ben kendi hesabımla 5. haftayı bitirdiğimi sanıyordum, hemşire transferden 15 günceyi son adet tarihiniz olarak düşünün dedi, o zaman 4+4’üm ve hcg değerim o kadar vahim değil. İki gün sonraya yine test istedi ama doktor, 1000’i görmek istiyor, ondan sonra ultrasona çağıracakmış. Sana ultrason için gün verdiler mi?

Canım benim, çok teşekkür ederim ♥️ Çok şükür üç testimde de artış oranı yeterliydi, bugün en son 544 çıktı. Bu arada ben kendi hesabımla 5. haftayı bitirdiğimi sanıyordum, hemşire transferden 15 günceyi son adet tarihiniz olarak düşünün dedi, o zaman 4+4’üm ve hcg değerim o kadar vahim değil. İki gün sonraya yine test istedi ama doktor, 1000’i görmek istiyor, ondan sonra ultrasona çağıracakmış. Sana ultrason için gün verdiler

Canım benim, çok teşekkür ederim ♥️ Çok şükür üç testimde de artış oranı yeterliydi, bugün en son 544 çıktı. Bu arada ben kendi hesabımla 5. haftayı bitirdiğimi sanıyordum, hemşire transferden 15 günceyi son adet tarihiniz olarak düşünün dedi, o zaman 4+4’üm ve hcg değerim o kadar vahim değil. İki gün sonraya yine test istedi ama doktor, 1000’i görmek istiyor, ondan sonra ultrasona çağıracakmış. Sana ultrason için gün verdiler mi?
Masallah yok ben persembe vericem tahlil sonra bakalim ne diyecekler evet 1500 iken goruluyor deniyor kese hadi bakalim bizim icin onemli bir gun persembe hayirlara vesile olsun

X