Transfer sonrası bekleyiş

Canım ihtimal veremiyorum çünkü ara ara devam ediyot iki gündür senin de öyle miydi ne kadar sürdü fitili kullanmama rağmen erkenden adet olursam çok üzülürüm bilmiyorum
Merhaba benşmde 7. Günden beri devam ediyor lekelenme pembe kahve arası doktor Progestan 3 e çıkardı ama halen geliyor 5. Gün embriyosu anlamadım doktor benden 15. Gün test istemişti bende yarın belki acilde verdiririm boşuna iğne ilaç kullanmak da istemiyorum dün test yaptım negatifti akşam tekrar teste bakayım dedim çizgi gördüm gibi kuruma çizgisi heralde inşallah pozitif haberler alırız

Eklentiler

• IMG_0841.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba hanımlar. bende 31 ekimde OPU oldum şimdi transfer gününü bekliyorum. doktor size transfer günü ilişki önerisinde bulundu mu ?
Hayır canım. Zaten opu sonrası enfeksiyondan sebep yasak. Transferden sonra test gününe kadar da ilişki yasak dedi benim doktorum.

Arkadaşlar 5. Gün emriyo transferini (çift embriyo) ⁶. Gün erken gebelik testi çok ama çok hayali çizgi ile gören var mı? 15 20 dk sonra gibi belirdi çizgi 30dk geçmemişti. Var mıdır gebelik acaba

Canım inşallah pozitiftir inşallah sanki bende dün sonradan çizgi gördüm hafif bende ama ümitlenmek istemiyorum sende bende görüyorum çizgi . Doktor ne dedi bunun adet kanaması olma durumu bar mı psikolojim bozuldu gidio gelip geliyor mu diye bakıyorum istiyordum yerleşme kanaması belirti olsun ama idrarda negatif görünce moralim bozuldu yoramıyorum güzele

Arkadaşlar 5. Gün emriyo transferini (çift embriyo) ⁶. Gün erken gebelik testi çok ama çok hayali çizgi ile gören var mı? 15 20 dk sonra gibi belirdi çizgi 30dk geçmemişti. Var mıdır gebelik acaba
Canım bence vardır ama çok erken yapmışsın bence evdeki testi bile 10 12 arası yapın diyorlar

Gerçekten şaka gibi beşinci gün ve çift embriyo nedne yutmaz mesela her şey çok güzel görünüyor Allah hepimize nasip etsin

Canım bence vardır ama çok erken yapmışsın bence evdeki testi bile 10 12 arası yapın diyorlar
Biliyorum dayanamadim yaptım bu 3. Deneme ilk denememde 8. Günde Silik görmüştüm ama 7. Haftada kalbi durdu 2. Deneme hiç tutmadı . Rabbim inşallah bu sefer olmuştur. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya gerçekten bizi bizden başkası anlamaz. Anlıyorum desede anlayamaz

Eklentiler

• IMG_20241115_145359.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20241115_145351.jpg
    176,2 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20241115_145323.jpg
    182,3 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20241115_145316.jpg
    143,6 KB · Görüntüleme: 11
Canım ben yalnız olmadığımı biliyorum bazen yalnızım bunu yaşayan tek kişi benim gibi geliyor ve hep dua ediyorum Allahım çocuk isteyen bu yolda yorulan savaşan her anne adayına çocuk nasip et evlatsız bırakma kimseyi. Dilerim buraya güzel haberlerle geliriz gelirsiniz pes etmek yok asla yok dua edeceğim sizler için

Benim oyle oldu, basta silik ve sonradan belirgin olan 3 testim var, pozitif.

Testim bu çok görmezsiniz siz ama ben çıplak gözle bakınca görüyorum.
Yok bende var gibi görüyorum zaten kan testiniz ne zaman inşallah olacak bir arkadaş buraya üç defa idrar testi yaptım negatif ama kan testi pozitif yazmış Allah büyüktür kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…