-
- Konu Sahibi meryyyynur24
Ayyy aynı günmüşİnsallah canımmm ben de öyle düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum 17 Kasım sizin ne zaman.
Kabız olmamak için bol bol yeşillikle beslen canım bi de kabak çekirdeği hem faydalı hem de kabızlığı önlüyor benceKızlar afedersiniz ama sindirim sisteminizde bir değişiklik oldu mu kabızlık gaz gibi. Baş ağrım başladı bugün benim acaba sindirimden mi dedim. Kabız da oldum ilaçların etkisi sanırım
Ay inşallah beraber pozitif yazarız buraya canımAyyy aynı günmüş
Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ben de teşekkür ederim önerilerin içinKabız olmamak için bol bol yeşillikle beslen canım bi de kabak çekirdeği hem faydalı hem de kabızlığı önlüyor bence
İnşallah inanıyorum ben yazacazAy inşallah beraber pozitif yazarız buraya canım
Hic kimseyi dinleme canım bu işin en önemli noktası moral. Ben transferden 2 gün önce dehset bir grip olmuştum. Transfere girdiğimde nefes alamaz durumdayım. Kolumu kaldıracak halim yoktu. Transferden 30 dk sonra hastaneden çıktık. 2 metro değiştirip havalimanina gittik. 3-4 saat uçağın kalkmasını bekledik. Ucak indikten sonra 1 saatte arabayla ev yolculuk yaptım. Hastalıktan kafam yastıktan kalkmıyordu. 1 hafta sonra hastalığım geçti. Ben yere de eğildim. Olacağı varsa olacak dedim. Rabbim sana teslimim sen bilirsin dedim. Arkadaşımın çocuğunun doğum gününe gittim. Ordan çıkıp mağaza gezdim. Ben gayet rahat takıldım. Dizi izledim, kitap okudum oyuncak örüyordum onu yaptım. Kendinize mesgale bulun. Doktorunuz aksini söylemediği sürece sürekli yatmanın asla bir faydası yok. Bana da sürekli merdiven inme bilmem ne dediler. Kimseyi dinlemedim. Cok şükür pozitif.31 ekimde oldum gün yaklaştıkça korku sardı içimi bir yandan zaman çok yavaş geçiyor gibi hissediyorum….. evden de çıkmama müsaade etmiyorlar evdekiler iyice daraldım vallahi stres olmaya başladım gerçekten düşündükçe ağlayasım geliyor.
Ne oldu sonuc merak ettim benim iki katı degil 160 tı en son bugün 230Yarın bende baktırcam. İnşallah güzel artar
Biraz önce verdim bende kanı sonuç bekliyorum. Evet 2 kat artmamış doktor ne dedi sizeNe oldu sonuc merak ettim benim iki katı degil 160 tı en son bugün 230
Daha geri dönüş yapmadı bekliyorumBiraz önce verdim bende kanı sonuç bekliyorum. Evet 2 kat artmamış doktor ne dedi size
İnşallah güzel şeyler söyler bebişin seninledirDaha geri dönüş yapmadı bekliyorum
Pazartesi tekrar yaptır dedi duruma göre karar verırım dedıİnşallah güzel şeyler söyler bebişin seninledir
Benim 123 çıktı sonucum. Dr diğerlerini erken verdiğin için düşük çıkmış sorun yok pazartesi son kez kan ver dediPazartesi tekrar yaptır dedi duruma göre karar verırım dedı
İnşallah hersey guzel olur sizin içinBenim 123 çıktı sonucum. Dr diğerlerini erken verdiğin için düşük çıkmış sorun yok pazartesi son kez kan ver dedi
Yeni gördüm cevabını kusura bakma canım . Bugün tekrar verdim kan 123 çıktı doktor diğerlerini erken verdiğin için düşük çıkmış sorun yok ama pazartesi son kanını ver dediDeğer 2 katı olmuş güzel
Doktorunuz ne dedi ki
İnşallah hepimiz içinİnşallah hersey guzel olur sizin için
İyi gözün aydın canımYeni gördüm cevabını kusura bakma canım . Bugün tekrar verdim kan 123 çıktı doktor diğerlerini erken verdiğin için düşük çıkmış sorun yok ama pazartesi son kanını ver dedi
Bence artışlarınız gayet iyi stres yapmayin iyi olur inşallahBenim 8.gun 20 ydı 11.gun 73 12.gun 96 ve 14.gun 160 ve belirsiz dedi doktor