12 ekim transfer sonrası bekleyiş

bende transferimden 1 hafta sonra buldum burayı ama çok okuyuyorum olumsuz bişey görünce kendimde var diyorum moralim bozuluyor.

Ama lekelenmen guzel birsey bence benim bir transferimde resmen adet oldum ben 6. Gun muydu neydi birde doktoru aradim test haptirin dedi negatifti ilaclari birakin dedi o yuzdennjmutsuz olma cnm
bende transferimden 1 hafta sonra buldum burayı ama çok okuyuyorum olumsuz bişey görünce kendimde var diyorum moralim bozuluyor.

Arkadaslar bugun test gunun benim hepinizden dua bekler dularima sizi eklemek isterim benim icin lutfen dua eder misiniz? Rabbim karnimizdaki bebeklerimizin can bulup kucagimiza aldigimiz gunleri gostermeyi saglikla afiyetle kolayla nasip et korkuluklarımızdan bizi emin kil kimseye bizleri ozendirme kucaklarimizi bos birakma bizleri evlatlarimiza evlatlarimizi bize hayirli kil senin herseye gücün yeter sen ol dersin olmayacak hic birsey olmaz istemezsen yaprak kimildamaz bizlere de cok sukur oldu bu sefer sevincini yasat amin allahumme aminnn.

Burada arkadaslar benim artik kacinci asilama tup bebek ben sayamadim yabi husran sayim hatirladigim 11 falan , 17 senelik ozlem nolur dua edin amin allahumme amin. Oglen saatlerinde vermis olurum testimi.

Burada arkadaslar benim artik kacinci asilama tup bebek ben sayamadim yabi husran sayim hatirladigim 11 falan , 17 senelik ozlem nolur dua edin amin allahumme amin. Oglen saatlerinde vermis olurum testimi.
inşallah güzel haberlerini alırız dualarım sizinle

kan testimi verdim sonuç bekliycem bana dua edin 🌸 sizin noldu sonuç
Canim ne diyecegimi gercekten bilmiyorum rabbim hayirlisi neyse onu nasip ediyor ben 12 ekimde transfer oldum 23 unde test yaptirdim degerim 86 cikti 5. Gun embryosu hatta genetik taramali embryoydu ustelik octagam serum da takindim deger buna ragmen dusuk gibi hemsirem takip yapilsin istedi yarin test vericem tekrar insallah iki katina cikar ve tamamina erdirir yani demem o ki hersey vaktini zamanini bekliyor 17 sene sonra olursa mucize olur olmazsa da kendimi yipratmiycam hersey allahin elinde sen de teslim ol evet zor bir surec ama bizim elimizde olan tek sey saglikli beslenmek ve dikkat etmek gerisi allahin bildigi is. Insallah kendiliginden olur dua edicem sana

X