Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14. Ekim'de cnm ctesi ye geldiği için test günü ptesi gel dedi. İstese cuma gel derdi ama ne bilim artıkKacinda oldunuz ki transferi taa 28 test gununuz.
Ben zaman i geçiremiyorum ya psikolojim bozulduEe onun haricinde kizlar gununuzu nasil geciriyorsunuz keske daha once bulsaydim bu baskigi okadar bakindim teseduf buldum
Ne guzel zaman daha kolay gecebilirdi sohbet muhabbet ederdik
bende transferimden 1 hafta sonra buldum burayı ama çok okuyuyorum olumsuz bişey görünce kendimde var diyorum moralim bozuluyor.
inşallah güzel haberlerini alırız dualarım sizinleBurada arkadaslar benim artik kacinci asilama tup bebek ben sayamadim yabi husran sayim hatirladigim 11 falan , 17 senelik ozlem nolur dua edin amin allahumme amin. Oglen saatlerinde vermis olurum testimi.
merhaba sonucunuz ne oldu?bende transferimden 1 hafta sonra buldum burayı ama çok okuyuyorum olumsuz bişey görünce kendimde var diyorum moralim bozuluyor.
yarın kan testi günümmerhaba sonucunuz ne oldu?
evde test yaptınız mı benim cuma günü ama yarın akşam kan vereceğim.yarın kan testi günüm
Mutlu haberleri bekliyoruz cnmkan testimi verdim sonuç bekliycem bana dua edin sizin noldu sonuç
Aaa ben pozitif bekliyordum cnm senden ümitliydum kaç çıkmış değer belki yükselir sonradannegatif
Canim ne diyecegimi gercekten bilmiyorum rabbim hayirlisi neyse onu nasip ediyor ben 12 ekimde transfer oldum 23 unde test yaptirdim degerim 86 cikti 5. Gun embryosu hatta genetik taramali embryoydu ustelik octagam serum da takindim deger buna ragmen dusuk gibi hemsirem takip yapilsin istedi yarin test vericem tekrar insallah iki katina cikar ve tamamina erdirir yani demem o ki hersey vaktini zamanini bekliyor 17 sene sonra olursa mucize olur olmazsa da kendimi yipratmiycam hersey allahin elinde sen de teslim ol evet zor bir surec ama bizim elimizde olan tek sey saglikli beslenmek ve dikkat etmek gerisi allahin bildigi is. Insallah kendiliginden olur dua edicem sanakan testimi verdim sonuç bekliycem bana dua edin sizin noldu sonuç
Merhaba sonucunuz ne olduben pazartesiye kadar bekleyeceğim sanırım. çok az kişi erkenden görmüş negatif diye düşünme pozitife döner inşallah
Cnm ne yaptın verdin mi kan sonuç neevde test yaptınız mı benim cuma günü ama yarın akşam kan vereceğim.