Transfer sonrası bekleyiş

İnşallah iyi tutunacak bi dala okadar ihtiyacım var ki her olasılığı düşünüyorum
İyi olur inşallah içinizi ferah tutun
Benim 8.gun 20 ydı 11.gun 73 12.gun 96 ve 14.gun 160 ve belirsiz dedi doktor
Burda 12.gun ile 14.gun artışı iyi yüzde 60 lık artışı iyi sayıyorlar diye biliyorum, tabi yine doktorunuz daha iyi bilir

Kabızlık olmaması için kuru kayısı incir ceviz yiyorum. En önemlisi bol bol su için. Çok şükür benim de kabızlığım olmadı

Kızlar gün geçtikçe korkularım artıyor yerleşme kanaması vs oldu mu birinizde olmayınca sanki tutmamış gibi geliyor kaşık ağrım da çok fazla yok ara ara nadir dün de bir baş ağrım vardı felaket ama sindirim sistemimden olabilir .

Benim olmadı yerleşme kanaması. 9.gün ve bu sabah test yaptım silik çizgi daha belirgin oldu hamdolsun.(normalde test yapmıcam kanı beklicem derdim) yarın kan tahlili var çok heyecanlıyım

Benim olmadı yerleşme kanaması. 9.gün ve bu sabah test yaptım silik çizgi daha belirgin oldu hamdolsun.(normalde test yapmıcam kanı beklicem derdim) yarın kan tahlili var çok heyecanlıyım
Benimde yarin kan testi günüm canım iki tane erken gebelik testi yaptım 8.gün ve 10.gün çift çizgi çıkmıştı inşallah kan değerleri de güzel olur ikimizin yarın

Sizin beşinci gün embriyo mu kaçıncı denemeniz çok sevindim ben asla cesaret edemem evde yapmaya aslında kan vermeye de cesaretim yok. Başka belirtileriniz var mıydı peki

Benimde yarin kan testi günüm canım iki tane erken gebelik testi yaptım 8.gün ve 10.gün çift çizgi çıkmıştı inşallah kan değerleri de güzel olur ikimizin yarın
Amin canım inşallah rabbim yarın bizi değerlerimizle sevindirsin inşallah bekleyen herkesi sevindirsin

Sizin beşinci gün embriyo mu kaçıncı denemeniz çok sevindim ben asla cesaret edemem evde yapmaya aslında kan vermeye de cesaretim yok. Başka belirtileriniz var mıydı peki
Evet benim 5.gün embriyosu canım. Bende yapmayacağım kan tahliline kadar dedim ama eşim çok istedi kıramadım ikinci çizgiyi görünce bacaklarım titredi heyecandan sizin kaçıncı gündü?

Evet benim 5.gün embriyosu canım. Bende yapmayacağım kan tahliline kadar dedim ama eşim çok istedi kıramadım ikinci çizgiyi görünce bacaklarım titredi heyecandan sizin kaçıncı gündü?
Çok sevindim sizin için benim üçüncü gün embriyo ikinci tüp bebek cesaret edemiyorum hiç bakmaya ilkinde de bekledim. Amh düşük olduğu için beklemiyorlar beşinci güne kadar .

Çok sevindim sizin için benim üçüncü gün embriyo ikinci tüp bebek cesaret edemiyorum hiç bakmaya ilkinde de bekledim. Amh düşük olduğu için beklemiyorlar beşinci güne kadar .
Benim ilk denemem. İnşallah rabbim yüzünüzü güldürsün belirti sormuşsunuz benim belirtimde çok olmadı 2.günden beri sürekli afedersiniz gaz sorunum var tek belirti bu diyebilirim tabii ara sıra kramp oluyor ama çok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…