-
- Konu Sahibi meryyyynur24
Bana iyi degil dedi doktor niye pekı acaba oyle dedıBence artışlarınız gayet iyi stres yapmayin iyi olur inşallah
Artışlar biraz az diye öyle demiş olabilir stres yapmayın rahat olmaya çalışın inşallah sağlıkla tutunurBana iyi degil dedi doktor niye pekı acaba oyle dedı
İnşallah iyi tutunacak bi dala okadar ihtiyacım var ki her olasılığı düşünüyorumArtışlar biraz az diye öyle demiş olabilir stres yapmayın rahat olmaya çalışın inşallah sağlıkla tutunur
İyi olur inşallah içinizi ferah tutunİnşallah iyi tutunacak bi dala okadar ihtiyacım var ki her olasılığı düşünüyorum
Burda 12.gun ile 14.gun artışı iyi yüzde 60 lık artışı iyi sayıyorlar diye biliyorum, tabi yine doktorunuz daha iyi bilirBenim 8.gun 20 ydı 11.gun 73 12.gun 96 ve 14.gun 160 ve belirsiz dedi doktor
Özellikle her sonucu gonderdıgımde ıkı katı degil sonucun demişlerdi hayırlısı artık Rabbım bilir işiniİyi olur inşallah içinizi ferah tutun
Burda 12.gun ile 14.gun artışı iyi yüzde 60 lık artışı iyi sayıyorlar diye biliyorum, tabi yine doktorunuz daha iyi bilir
İyi olur inşallah bol bol dua edin Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallahÖzellikle her sonucu gonderdıgımde ıkı katı degil sonucun demişlerdi hayırlısı artık Rabbım bilir işini
Pazartesi güzel haberler alırsınız inşallahÖzellikle her sonucu gonderdıgımde ıkı katı degil sonucun demişlerdi hayırlısı artık Rabbım bilir işini
Amin canım inşallahİyi olur inşallah bol bol dua edin Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah
Sağol cnm inşallah guzel haberlerle gelirimPazartesi güzel haberler alırsınız inşallah
Ben sabah kalktığımda 2 tane kayısı ve yarım litre su içiyorum çok şükür kabızlık yaşamadımKabız olmamak için bol bol yeşillikle beslen canım bi de kabak çekirdeği hem faydalı hem de kabızlığı önlüyor bence
Benim olmadı yerleşme kanaması. 9.gün ve bu sabah test yaptım silik çizgi daha belirgin oldu hamdolsun.(normalde test yapmıcam kanı beklicem derdim)Kızlar gün geçtikçe korkularım artıyor yerleşme kanaması vs oldu mu birinizde olmayınca sanki tutmamış gibi geliyor kaşık ağrım da çok fazla yok ara ara nadir dün de bir baş ağrım vardı felaket ama sindirim sistemimden olabilir .
Benimde yarin kan testi günüm canım iki tane erken gebelik testi yaptım 8.gün ve 10.gün çift çizgi çıkmıştıBenim olmadı yerleşme kanaması. 9.gün ve bu sabah test yaptım silik çizgi daha belirgin oldu hamdolsun.(normalde test yapmıcam kanı beklicem derdim)yarın kan tahlili var çok heyecanlıyım
Sizin beşinci gün embriyo mu kaçıncı denemeniz çok sevindim ben asla cesaret edemem evde yapmaya aslında kan vermeye de cesaretim yok. Başka belirtileriniz var mıydı pekiBenim olmadı yerleşme kanaması. 9.gün ve bu sabah test yaptım silik çizgi daha belirgin oldu hamdolsun.(normalde test yapmıcam kanı beklicem derdim)yarın kan tahlili var çok heyecanlıyım
Amin canım inşallah rabbim yarın bizi değerlerimizle sevindirsinBenimde yarin kan testi günüm canım iki tane erken gebelik testi yaptım 8.gün ve 10.gün çift çizgi çıkmıştıinşallah kan değerleri de güzel olur ikimizin yarın
Evet benim 5.gün embriyosu canım. Bende yapmayacağım kan tahliline kadar dedim ama eşim çok istedi kıramadımSizin beşinci gün embriyo mu kaçıncı denemeniz çok sevindim ben asla cesaret edemem evde yapmaya aslında kan vermeye de cesaretim yok. Başka belirtileriniz var mıydı peki
Çok sevindim sizin içinEvet benim 5.gün embriyosu canım. Bende yapmayacağım kan tahliline kadar dedim ama eşim çok istedi kıramadımikinci çizgiyi görünce bacaklarım titredi heyecandan sizin kaçıncı gündü?
Benim ilk denemem. İnşallah rabbim yüzünüzü güldürsünÇok sevindim sizin içinbenim üçüncü gün embriyo ikinci tüp bebek cesaret edemiyorum hiç bakmaya ilkinde de bekledim. Amh düşük olduğu için beklemiyorlar beşinci güne kadar .
Sizin belirtiniz oldumuBenimde yarin kan testi günüm canım iki tane erken gebelik testi yaptım 8.gün ve 10.gün çift çizgi çıkmıştıinşallah kan değerleri de güzel olur ikimizin yarın