Embriyo transfer sonrası negatif test.

Merhabalar. Aranızda embriyo transfer sonrası erken gebelik testinde negatif olup kan testi gününde pozitif çıkan var mı? Gün hesaplarken transfer gününü de ekliyormusunuz? Benim bugün transfer günümle beraber 8 günüm, sabahki testim negatif. 3 gün embriyosu çift emb transfer oldum.

Artık belirti falan aramıyorum çünkü ilk günlerdeki gibi bi ağrım sızım yok göğüs ağrısından başka 😊 arada bir adet sancısı giriyor geçiyor.
Canım kanda ne çıktı sonuç benim çift embriyo 3. Gun embriyo 9. Gun aksam idrsr testi yaptım negatif çok kötü oldum lekelenmelerim de vardı yerleşme diye düşünmüştüm

Canım kanda ne çıktı sonuç benim çift embriyo 3. Gun embriyo 9. Gun aksam idrsr testi yaptım negatif çok kötü oldum lekelenmelerim de vardı yerleşme diye düşünmüştüm
3.gun embriyosu oldugu icin çıkmamis olabilir, bir de aksam yaparsaniz olmaz sabah ilk idrarla yapmaniz lazim

Benim pozitif cikti canim. Kan testi verdin mi canım? İlk transferin mi?
Canım öncesinde idrsrda negatif çıktı demişsin sanki onu sordum. Çok sevindim hayırlı olsun ikisi de tutmuş mu 😍 benim çift embriyo koydu ikinci tüp bebek maalesef deneyimim. 9. Gün akşam test yaptım lekelenmeler var hafif akıntı kahve adet başlangıcı da olabilir ama altıncı gün yedinci gün kasık ağrım oldu ümitlenmiştim dün kahve akıntı gördüm yerleşme sandım bugün test negatif çıkınca yıkıldım cumartesi kan testi vereceğim ama ümidim yok

Canım öncesinde idrsrda negatif çıktı demişsin sanki onu sordum. Çok sevindim hayırlı olsun ikisi de tutmuş mu 😍 benim çift embriyo koydu ikinci tüp bebek maalesef deneyimim. 9. Gün akşam test yaptım lekelenmeler var hafif akıntı kahve adet başlangıcı da olabilir ama altıncı gün yedinci gün kasık ağrım oldu ümitlenmiştim dün kahve akıntı gördüm yerleşme sandım bugün test negatif çıkınca yıkıldım cumartesi kan testi vereceğim ama ümidim yok
Ben 7. gün test yapmıştım negatifdi ama bence çizgi vardı ben iyi bakmamıştım sinirden. Sonra 9.gün ve 11.gün tekrar yapınca çizgiyi net gördüm. Sanırsam tek tutundu bende doktor birşey demedi ama değerler 194 sonra 488 oldu ikiz olsaydı bence 1000-2000 olurdu direk 😊 sende moralini sakın bozma iyi sonuçlar alırsın inşallah ümidini hiç yitirme ❤️

X