Transfer sonrası bekleyiş

Sadece tsh çok inişli çıkışlıydı ben de hep ona bağlıyordum valla ama öyle değilmiş o kadar ovulasyon testi yapmışımdır hiçbiri doğru sonuç göstermiyormuş meğersem

Gerçekten öyle ben önceden çok istemiyordum çocuk olsun diye ancak amh düşüklüğünü öğrenip ve çocuğumun olmama ihtimalini düşününce şuan kafayı takmış durumdayım ve her şey bana inat gibi çevremde herkesin hamile olduğunu duyuyorum bu süreçte

Evet ya bir öyle insanlara bakıyordum bi kendime neden diyordum ya hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki imtihan diyorum ben buna

Aynen... ve kolayca anlamadan hamile kaldıklarını duyuyorum ben de...

Iste neler okuyoruz, idrarda pozitifi gorup kanda negatif olanlar vs, tum belirtileri yasayip bos çıkanlar. Haliyle her seyden tedirginim. Sizin kacinciydi bu?

Maalesef öyle gerçekten benim de üç ayda 0.3 amhla mı dersin kuzenim diğeri adet görmüyordu üst üste hamilelik haberlerini aldım arkadaşım yumurtalarından amerliyat olmuş altı ay okula gelmemişti hamile kaldı onlar da çok istemiştir eminim ama önlerine seriliyor bazılarının ama anneliği en çok biz hak ediyoruz kimse kusurabakmasın

Canım ben de Amh kaç senin benim 0.48 düşmemişse tabi ins benim de haziranda böyleydi üç sene önce de 0.44 doğruysa düşmemişti ultrasonda genelde dört yumurta görünüyor tüp bebekte iki işime yarıyor bana eşinde problem yoksa tüp bebekle normal aynı şans demişti birileri çünkü her ay bir yumurta catlıyor zaten tüp bebekte de toplamam sayı belli ama vakit kaybedemezdim öyle de yapıyorum . Amh öyle bir şey ki hem normalden hem tüp bebekten şansınız az ne yapalım ölelim mi bizz. Hem Amh düşük tüp bebek kesin deniyor hem de şansı düşük deniyor . Ama eşinizin sperm sayısı vs nasıl bir yakınımın 0.3 amh ile normalden kaldı üç ayda hem de ot vs içmişte inanmıyorum ben bunlara fazla şansı yaver gitmiş işte Allah herkese versin . Eşinde problem yokmuş . Nasip başka bir şey değil

Benim de 0,77 çıktı 5-6 yumurta anca görünüyordu tüp bebek sürecine girdiğimiz ayda 5 tane göründü ancak 2si büyüdü. Aslında doğal yolla bi farkı yok amh yüksek olanlarla çünkü çatlayan sadece 1 tane oluyor onlarda da bizde ama işte heran bitebilir hiç yumurtan kalmayabilir diyen doktorlarla karşılaştım malesef eşimin 28 milyon sperm sayısı ama morfoloji yüzde3

Kaç senelik evlisiniz sayı yüksek olunca önemli değil morfoloji öyle de kötü değil ayrıca bence siz normalden de kalabilirsiniz inşallah bu olacak bence ama allahın muradı işte eşinizin sperm çok iyi benimki 13 milyon su an bazen öyle kalması mucize insanlar kalıyor ki. Kuzenim 28 yaşında Amh 0.3 kocasında problem yoktu o kadar düşük Amh dene biraz demiş doktorlar sizinki vahim bir rakam değil yasınız kaç benim büyük yaşım bir de 34 yaşındayım

Kızlar selam bende bugün oldum. Sizce pazartesi işe başlayabilir miyim? İşim masabaşı.

Doktorlar çok fena gerçekten bana ultrasonda üç yumurta görünce katardayım ben bu arada doktor birden eşime Türkiye’de yumurta donasyonu yasal mı dedi öyle kötü oldum ağladım ki sonra ben merak ettim genel sordum burda yasak dedi ben de halen yumurtalarım varken evlat sahibi olmak istiyorum Amh düşük olmasa belki bu kadar korkmazdım amhım 45 yaşındaki bir kadının Amh kadar nerden buldu bizi diyor insan tüp bebekte yumjrtası çok çıkan insanlara da imreniyorum bu şansım hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…