Transfer sonrası bekleyiş

Hadi inşallah coook yüksek deger gelsin katlanarak gitsin inşallah

Bir de kızlar kasık ağrınız sağ sol ikisindede aynı anda mı oluyo yoksa tek taraflı mı benimki genelde hep solda oluyor

Bende 28 ekimde transfer oldum dün test günümdü pozitifi gördük ama doktor değer biraz düşük pazartesi tekrar ver istediğim değere gelirse rahatlaya bilirsin dedi

Nasıl umudunuz olmaz beşinci güne ulaşmış ve b iyi bir kalite değil mi bilmiyorum iki embriyo şansı daha fazla deniyor ben 17sine kadar hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum bu ilk tüp bebek deneyimi mi sizin? Hücreleri nasıldı söylediler mi ? Beşinci güne ulaşmış şansınız yüksek bence . Benim de psikolojim alt üst negatif çıkarsa nasıl kaldırırım bilmiyorum sanırım birdaha tüp bebek yapamam yoruldum artık . Yerleşme kanaması görmeyi çok istiyorum herkeste olmuyormuş sanırım . Bende de kasık ağrıları var ama sanırım bagırsakalrımj da etkiledi bu tedavi bagırsaklar mı vuruyor diyorum emin olamıyorum

Aa ve bb olmasi guzel ama 2 ve 3 olunca başında biraz kucuk olduğunu ifade ediyor. Bu ikinci denemem. Toplam 1 yildir ugrasiyorum. 2 kasimda oldum transfer 14unde kan vericem. Benim de kasiklarda belimde kalcamda agri oluyo 3.gundur. bir de 3 gundur su gibi akinti basladi. Ama ilaclardan mi bilmiyorum umarim belirtidir

İnsallah belirtidir dua edeceğim hepimiz için ya ben yurtdışındayım mecburen o kadar pahalı ki burası doktora ısrarla sordum kaliteyi sayısıyla ama sadece harfini söyledi çok sinirlendim şu anda amaç ne bilmiyorum ama kan verdiğim gün söyleyeceğim kendisine ben de bilmek isterim embriyo durumunu ısrarla iyi kalite dedi

Benimki çift embriyo 6.gün 5aa-4aa 31 ekim test tarihi 11 Kasım. Gün yaklaştıkça kaygı başladı ben de ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah

Harfleri onemli aslinda, aa ab ba bb iyi demek oluyo. Bir de basinda 5 ya da 4 varsa cok guzel. 3 ve 2 orta... 5.gune giden embriyo ise zaten artik hucreleri sayilmayacak kadar cok oluyo. Hucre sayisi 3.gun ve oncesi icin gecerli sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…