Trafik dostu konusunun aslı. Ne oluyor acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldataxaksa aldatsın ben kabus gibi çöktüm diye aldatmaktan vazgeçecekse ne kıymeti var? Doğru yolu kendi bulsun diye bekliyorum. Herkes kendi özgür iradesi ile hareket eder hareketlerinin de sonucuna katlanır.

Kıskançlık meselelerinde ben de sizin gibi düşünüyorum. Yani ben eşimin her şeyini kontrol edip her hareketini kısıtlayarak sadakat elde edeceksem ne anlamı var derim. Önemli olan kendinin kendisini kontrol etmesi ve sınır koyması.
Ama sizin eşinizde sınır mınır yok sorun orda. Yani bu dışa dönüklük değil artık.
Bildiğiniz flörtöz bir mesaj. Esiniz ya bunu gerçekten bilmiyor, ya da biliyor ama sizi bilmediğine kötü niyeti olmadığına inandirmak istiyor. Hangisi daha kötü siz karar verin.

Siz eşinize bir sorsanıza, erkek bir arkadaşla ben de sosyalleşsem ne dersin diye. Cidden merak ettim, ne diyecek.
Olabilir diyor. Ancak burada mesele arabaya arkadan çarptı diye "tesadüf değil kahve içelim" şeklinde flortöz sayilacak bir tavir. Yani sosyal.ortamda tanışılir kahve içilir bu sosyallesmedir ama bu başka şeydir. Ben bir erkek arkadaşımla oturup bur yerde kahve içebilirim ama böyle bir sey yapmam.

Hemde nasıl fake sandım ama yok degil yaa valla konu sahibesi nasil dayanıyor bilmiyorum
Bir bu konuya gerildim bir de eşi ile gelininin ilişkisini bilip salağa yatan kadının konusuna çok geriliyordum. Bunlar maşallah genişlikte başka bir seviyedeler

Grup denmiş yok swinger falan, bakın böyle şeyler yapanlar var rencide edici konuşmak istemem ama bana ters şeyler bunlar, yok öyle bir şey.
Bunlar ters ama eşin kadınlarla fingirdemesi düz herhalde
Adam tesadüf değil tanışmamız kahve içelim demiş: şunu 10 yaşında çocuğa desen aaa hoşlanmış der. On yaşında çocuk anlar.
Adam açıkça saklamadan heyecan peşinde. Siz bence başkalarını rencide etmeyi boşverin zira kocanız sizi yeterince rencide ediyor

Yani arabaya mi takıldın diyecekler diye yazmıyorum ama araba gerçekten değer kaybetti, boya ister Yani o çizikler başka türlü geçmez. Ya eşimin kafası normal değil, ha erkek olsaydı da kahve içerdim diyor da Yani araban çizildi huuu sen hala film yazıyorsun. Yani arabadan Adriana Lima çıksa insan yine bir erdemini korur ya. Evet haklısınız adamın bu hareketi çok gevşek yani. 7 ay önce açık kalp ameliyatı oldu. Çok ani oldu semptom yoktu tesadüfen çıktı ani de ameliyat oldu. 3 saat kalbi durduruldu, ciğeri söndürüldü makineye bağlandı sonra yeniden calistirildi. Eşim şaşırtacak derecede sakindi O sırada ben de sakın kalmaya calistim ve başardım da ama kafayı yedim o aralar rahmetli annemin öteki dünyadan bana sürekli sinyal gönderdiğini inandım. Yani inandım çok gerçekti. Neyse amacım.kocami aklamak değil ama ameliyattan sonra bazı ufak tefek unutkanliklar yaşadığını da farkettim. İyice yedi galiba kafayı. Yani daha önce de kahve içtiği oldu kadınlarla ama bunlar ya öğrencisi ya is arkadaşı ya aile dostu vb insanlardı yok arabama arkadan carptin gel kahve içelim... böyle bir şey olmadı, olmaz da yani..

Senin kocan Sırnaşık birisi. Böyle naptığı belli olmayan rahatsız bir adamın öğretmenlik adı altında ister akademisyen olsun kadın öğrencilerle kahve içmesi zaman geçirmesi hoş değil.

Sen de evinde keyfin bozulmasın diye adamın iğrençliğini umursamıyorsun.

Kocana söyle kadınları taciz etmeyi bıraksın.

Gül ablacım sen mevlana mısın? Niye kendi hata yapsın da telafi etsinde kendi bulsun düşünsün de falanlar filanlar. Kendini gerçekten nasıl küçük düşürdüğünün farkında değilsin hala. Allah gözündeki perdeyi kaldırsın ne diyelim

Yani kocamın yaptığı normal demiyorum taciz mi? Evet taciz olarak da tanımlanabilir. Öğrenciler konusunda ise öğrenciler kendileri çağırıyorlar kahve içmeye, bu kadın mevzusunda da kadın hadi telefonunu verdi, mesaja bir bahane uydurup hayır diyebilirdi ya da cevap vermeyebilirdi. Taciz dediğiniz için diyorum kadınin rızası vardı.

Boşanırdım. Açık ve net.
Sizdeki rahatlık beni benden aldı.
Kendi öz saygınız nerede?
Yeni insanlar tanımayı seviyorum adı altında her önüme gelen kadınla sohbet ederim yatıyor.

Kocanın başka kadınla rıza ile ilişkisini tartışıyorsun farkında mısın?

Seni gidi sosyal çük diyip yanağından bir makas da aldınız mı?

Siz karı koca bu kadar naif insanlarsınız, hiç mi bu adamın buluşacağı kadına/kadınlara ayıp değil mi, kadınlar belki evli barklı yaşını almış adamla görüşmek istemez, tanıdıkları görse rahatsız olurlar diye düşünmüyorsunuz?

O kocan nerde derse giriyor, boş boş konuşuyor derslerde sonra gidiyor kadın öğrencilerle kafe köşelerinde buluşuyor? Ben hiç görmedim böyle boş boğaz erkek hocayı, bir kız öğrencinin kahve içmeye çağırdığını. Yoldan kadın toplayan kocan kim bilir sınıfta öğrencilere karşı nasıl baskıyla kahve içiyor öğrencilerle.

Birbirinize saygısızlık yapın, diğer insanları karıştırmayın. Senin o sırnaşık, konuşmayı bilmeyen saygısız kocanla kim kahve içmek ister, dersine girmek ister. Kim aracıyla kazaya karıştığı adamla kahveye okey der? Allah bilir kocan neler dedi. Kocan zaten yoldan çıkmış birisi.

Adam gidip kadınla flörtünü sürdürse zaten ayrılmayacaktın adamdan. Adam seni toplumda rezil ediyor, saygısızlık yapıyor, başka kadınlara evli haliyle sarkıntılık yapıyor, ama hala kocan.

Kafalar pırıl pırıl.

Sapık erkekler " kadının rızası var" der.

O tip erkek hocalar genelde hep öğrenci sevgili yapıyor, hatta kimisi evleniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…