Torun konusu......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ? 😞
Psikolojik destek şart!

Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ? 😞
Saçmalık bence :) Eltinizin çocugu buyuyunce sizinki küçük olucak küçükler her zaman sevilir.Benim görümcemin kızı ilk şimdi kendi kızım var çok seviyorlar çünkü küçük

Siz kendinize evlat mı istiyorsunuz yoksa başkalarının sevmesi gereken yarış atı mı. Milletten size ne. Sen sev yeter. Teee allahım yaaaa

Hangi torunun daha cok sevilecegi , hangi cocugun ve eslerinin daha cok sevildigine baglidir.

Bu dusunceyle de kaybeden siz olursunuz.
Kesinlikle katiliyorum, babaannem babami cok severdi buyuk amcalarima gore o yuzden bizi de cok severdi buyuk torunlara gore, ama biz konu sahibi gibi hic boyle bir hesaba girmeden babaannemi sevdigimz icin de olabilir, simdi benim bebegm esimn tarafindq en kucuk torun muhtemelen ben 2. Yi yapana kadar en kucuk olmaya devam edecek onlar butun torunlari esit severler buna eminim ama kaynanam hep derki ne yapayim herseyin kucugu seviliyor 😊 yani herkese bebek daha sevimli geldigi icin

Aynı yengem. Çocukları olmadı maalesef. Annem bana hamileyken bizim olduğunda erkek olacak daha çok sevilecek deyip Allahın nasip etmemesi hikayesini 27 yaşımda iken izledim, yaşadım.

İlk torunum baba tarafından, anne tarafından 5. falan herhalde. İki taraftan da öyle bir ahım şahım ilgi görmedim. Rahmetli dedem ilgilenirmiş bir tek, o kadar.

Eltin 5 aylik hamileymis yeni öğrenmişde degilsin yani, umarim hamile kadına kem gözle bakmıyorsundur cünkü zihniyetiniz cok cirkin. Ayrıca 1.5 senedir yapiverseydin sende bi zahmet, bu isler oyle planlamayla olmuyor iste, yeterki olsun saglikli olsun diyeceginize dusundugunuz seye bakin

Allah akıl fikir ve kalbinize iyilik versin🤷🏻‍♀ Etrafında ondan önce hamile kalan var diye üzülmek nasıl bir mantık, nasıl bir fesatlık? Allah gerçekten etrafınızdaki insanlara sabır versin...

Ay ne alaka ya. Sevecek olan 40. da olsa sever. Saçmalamıssınız resmen.

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin de Sevmezlerse sevmesinler.

Bu arada sizin yaş kaç. Ergence bir düşünce gibi geldi bana.

Çocuk bu ya çocuk can mal değil mülk değil.

Evladınızı önce siz sevin anne , baba olarak kucaklayın. Büyükler sonraki iş.

Destek mi alsanız acaba ?

Özellikle onlara torun olsun diye değil tabi ki. Ben anne olmak istediğim için istiyorum bebek. Ama daha önce cevaplarda da belirttiğim gibi olduğum yerde tekim ve kaynanam sevsin isterim. Yok çünkü ilgilenecek biri. Babası ve benden başka
Ha siz çocuğu babanneye kitleme derdindesiniz. 😁😁😁

20 sayfayı okumadım da düşünceniz cidden değişik

ilk torun olunca daha çok sever daha çok ilgilenir vs faso fiso

bence sevmesin mümkünse çok ilgilenip sahiplenmesin

kv kendi çocuklarını büyütmüş şimdi de sıra sizlerde

ne olur kimse için o mutlu olsun o sevsin vs diye çocuk yapmayın çocuk kimsenin sevgisine muhtaç değil

ama yarınlarda çocuğunuz olsa kv soyduğu elmayı önce eltinizin çocuğuna uzatsa alınacaksınız gibi lütfen kendisini törpüleyin

Sevmese ne olur ki?
Neden bu kadar önemli ki bu?
Nasıl çalışıyor kafanız inanın anlamak mümkün değil,ilk torun olsun,en çok benimki sevilsin mantığıyla çocuk yapılır mı? Hayatimda böyle sacma şey duymadım.

Size şunu diyorum “Psikolojiniz bozuk psikoloğa gidin“.

Valla bizim ilk torun
Ama kv tarafndan sevilmiyor :KK70:
Çok da saapmayin bu işleri

İlk torun çok sevilir onuncu torun sevilmz diye bir kavram mi var ben hiç duymadm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X