ankara candır can
ankaranın konuşuldugunu duyunca hemen geldim
beyaz şahine binip disco dosco partizanı dınlerız biz gardaşankaranın bebesi seniiii
hosgeldiiinnnnnn
ankaranın konuşuldugunu duyunca hemen geldim
beyaz şahine binip disco dosco partizanı dınlerız biz gardaş
hosgeldiiinnnnnn
hoşbuldukkk
10 senedir ankaradayım nerdeyse, temelli ayrılma zamanı yaklaştıkça içime oturuyor resmen :26: sanırım seviyormuşum bu şehri
hoş geldinnnnn niye eli boş geldinne getiridn bize
dar geldi bana angara dırırırıımmm şaziyede kaçmış osmana
bende uniye giderken kotu olmustum ya bende sevıyorum bu sehrı sen nereye gıdıyosun?:26:
angaranın bağlarıda büklüm büklüm yollarıı
ben 9 senesi üniversite hayatı olmak üzere toplam 10 senedir buradayım, son 1 senesi geçici işler de geçti de artık kalıcı bir düzen kurmam lazım ve bu düzeni memleketimde kurmak zorundayım sanırım
yazdım
hımmm memleketınden bırıylemı evlenıceksın?:26:
sözüm söz
keşke evlenecek olsam gittigime gam yemezdim bu kadarorada iş kuracagım sanırım, bizimkiler burda çalışmama pek sıcak bakmıyorlar geçinemem diye :26:
sözüm söz
keşke evlenecek olsam gittigime gam yemezdim bu kadarorada iş kuracagım sanırım, bizimkiler burda çalışmama pek sıcak bakmıyorlar geçinemem diye :26:
sözüm söz
hımmm aslında ankarada iş olanagı coktur ama bilemedim:26::26:
al işte benim yapdığım şeyde buydu. keşke kalsaydım diyorum şimdi :26:
ama verdikleri maaş çok degil gülüm, burda sıfırdan ev kurmak vs pek mumkun gözükmüyorbelki 1 hafatada birini bulurum da evlenirim buraya
bende biliyorum gidince pişman olacagımı ama mecburum malesefkpss de atanırım belki diye cılız bir umudum var 150 puan almam lazım onu da alamam
ama sen bu yaz sozlenmıyomusun ben senı o topıkte goruyorum hep:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?