TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

hoşbuldukkk

10 senedir ankaradayım nerdeyse, temelli ayrılma zamanı yaklaştıkça içime oturuyor resmen :26: sanırım seviyormuşum bu şehri

bende uniye giderken kotu olmustum ya bende sevıyorum bu sehrı sen nereye gıdıyosun?:26:

bende uniye giderken kotu olmustum ya bende sevıyorum bu sehrı sen nereye gıdıyosun?:26:

ben 9 senesi üniversite hayatı olmak üzere toplam 10 senedir buradayım, son 1 senesi geçici işler de geçti de artık kalıcı bir düzen kurmam lazım ve bu düzeni memleketimde kurmak zorundayım sanırım

angaranın bağlarıda büklüm büklüm yollarıı

goççummm hayatı tesbih yap salla[/QUOTE]

ben 9 senesi üniversite hayatı olmak üzere toplam 10 senedir buradayım, son 1 senesi geçici işler de geçti de artık kalıcı bir düzen kurmam lazım ve bu düzeni memleketimde kurmak zorundayım sanırım

hımmm memleketınden bırıylemı evlenıceksın?:26:

sözüm söz

keşke evlenecek olsam gittigime gam yemezdim bu kadar orada iş kuracagım sanırım, bizimkiler burda çalışmama pek sıcak bakmıyorlar geçinemem diye :26:

hımmm aslında ankarada iş olanagı coktur ama bilemedim:26::26:

sözüm söz

keşke evlenecek olsam gittigime gam yemezdim bu kadar orada iş kuracagım sanırım, bizimkiler burda çalışmama pek sıcak bakmıyorlar geçinemem diye :26:

al işte benim yapdığım şeyde buydu. keşke kalsaydım diyorum şimdi :26:

hımmm aslında ankarada iş olanagı coktur ama bilemedim:26::26:

ama verdikleri maaş çok degil gülüm, burda sıfırdan ev kurmak vs pek mumkun gözükmüyor belki 1 hafatada birini bulurum da evlenirim buraya

al işte benim yapdığım şeyde buydu. keşke kalsaydım diyorum şimdi :26:

bende biliyorum gidince pişman olacagımı ama mecburum malesef kpss de atanırım belki diye cılız bir umudum var 150 puan almam lazım onu da alamam

ama sen bu yaz sozlenmıyomusun ben senı o topıkte goruyorum hep:44::44:

ama sen bu yaz sozlenmıyomusun ben senı o topıkte goruyorum hep:44::44:

o topikte takılmaya başladıgımda 28 haziranda sözlenecektim ama sonra herif bana daha fazla katlanamadı, ben de ordaki kızları sevdigim için bırakamadım kaçak takılıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…