• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

hoşbuldukkk :3::3:

10 senedir ankaradayım nerdeyse, temelli ayrılma zamanı yaklaştıkça içime oturuyor resmen :26: sanırım seviyormuşum bu şehri :50:

bende uniye giderken kotu olmustum ya bende sevıyorum bu sehrı sen nereye gıdıyosun?:26:

bende uniye giderken kotu olmustum ya bende sevıyorum bu sehrı sen nereye gıdıyosun?:26:

ben 9 senesi üniversite hayatı olmak üzere toplam 10 senedir buradayım, son 1 senesi geçici işler de geçti de artık kalıcı bir düzen kurmam lazım ve bu düzeni memleketimde kurmak zorundayım sanırım :14::14:

angaranın bağlarıda büklüm büklüm yollarıı:27::27:

goççummm:52::52::52::52: hayatı tesbih yap salla:ssz:[/QUOTE]
:23::23::23::23::23::23::23:
ben 9 senesi üniversite hayatı olmak üzere toplam 10 senedir buradayım, son 1 senesi geçici işler de geçti de artık kalıcı bir düzen kurmam lazım ve bu düzeni memleketimde kurmak zorundayım sanırım :14::14:

hımmm memleketınden bırıylemı evlenıceksın?:26:

sözüm söz :23::23:

keşke evlenecek olsam gittigime gam yemezdim bu kadar :27: orada iş kuracagım sanırım, bizimkiler burda çalışmama pek sıcak bakmıyorlar geçinemem diye :26:

hımmm aslında ankarada iş olanagı coktur ama bilemedim:26::26:

hımmm aslında ankarada iş olanagı coktur ama bilemedim:26::26:

ama verdikleri maaş çok degil gülüm, burda sıfırdan ev kurmak vs pek mumkun gözükmüyor :50: belki 1 hafatada birini bulurum da evlenirim buraya :27:

al işte benim yapdığım şeyde buydu. keşke kalsaydım diyorum şimdi :26:

bende biliyorum gidince pişman olacagımı ama mecburum malesef :14: kpss de atanırım belki diye cılız bir umudum var 150 puan almam lazım onu da alamam :25:

ama verdikleri maaş çok degil gülüm, burda sıfırdan ev kurmak vs pek mumkun gözükmüyor :50: belki 1 hafatada birini bulurum da evlenirim buraya :27:

bende biliyorum gidince pişman olacagımı ama mecburum malesef :14: kpss de atanırım belki diye cılız bir umudum var 150 puan almam lazım onu da alamam :25:

ama sen bu yaz sozlenmıyomusun ben senı o topıkte goruyorum hep:44::44:

ama sen bu yaz sozlenmıyomusun ben senı o topıkte goruyorum hep:44::44:

:1::1:

o topikte takılmaya başladıgımda 28 haziranda sözlenecektim :27: ama sonra herif bana daha fazla katlanamadı, ben de ordaki kızları sevdigim için bırakamadım kaçak takılıyorum şimdi :27:

Back