Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankara candır can![]()
ankaranın konuşuldugunu duyunca hemen geldim![]()
beyaz şahine binip disco dosco partizanı dınlerız biz gardaşankaranın bebesi seniiii![]()
hosgeldiiinnnnnn![]()
ankaranın konuşuldugunu duyunca hemen geldim![]()
beyaz şahine binip disco dosco partizanı dınlerız biz gardaş
hosgeldiiinnnnnn![]()
hoşbuldukkk
10 senedir ankaradayım nerdeyse, temelli ayrılma zamanı yaklaştıkça içime oturuyor resmen :26: sanırım seviyormuşum bu şehri![]()
hoş geldinnnnn niye eli boş geldinne getiridn bize
![]()
dar geldi bana angara dırırırıımmm şaziyede kaçmış osmana![]()
bende uniye giderken kotu olmustum ya bende sevıyorum bu sehrı sen nereye gıdıyosun?:26:
angaranın bağlarıda büklüm büklüm yollarıı![]()
ben 9 senesi üniversite hayatı olmak üzere toplam 10 senedir buradayım, son 1 senesi geçici işler de geçti de artık kalıcı bir düzen kurmam lazım ve bu düzeni memleketimde kurmak zorundayım sanırım![]()
yazdım
![]()
hımmm memleketınden bırıylemı evlenıceksın?:26:
sözüm söz
keşke evlenecek olsam gittigime gam yemezdim bu kadarorada iş kuracagım sanırım, bizimkiler burda çalışmama pek sıcak bakmıyorlar geçinemem diye :26:
sözüm söz
keşke evlenecek olsam gittigime gam yemezdim bu kadarorada iş kuracagım sanırım, bizimkiler burda çalışmama pek sıcak bakmıyorlar geçinemem diye :26:
sözüm söz
hımmm aslında ankarada iş olanagı coktur ama bilemedim:26::26:
al işte benim yapdığım şeyde buydu. keşke kalsaydım diyorum şimdi :26:
ama verdikleri maaş çok degil gülüm, burda sıfırdan ev kurmak vs pek mumkun gözükmüyorbelki 1 hafatada birini bulurum da evlenirim buraya
bende biliyorum gidince pişman olacagımı ama mecburum malesefkpss de atanırım belki diye cılız bir umudum var 150 puan almam lazım onu da alamam
![]()
ama sen bu yaz sozlenmıyomusun ben senı o topıkte goruyorum hep:44::44: