Maşallah aldıklarını çok begendım güzel günlerde kullan inşallah . Tcihbo dan aldıgın ekmeklıgın fiyatını ogrenebılırmıyım cok hoşuma gitti.
çeyizlerin çok güzel cnm maşallahgünlük yemek takımınn markası ve fiyatını öğrenebilrmiyim?
ceyizine bayıldımgüle güle kullan canım
teşekkür ederim tatlım o günlük yemek takımım cemile marka.6 kişilik 216 tl almıştım geçen sene.İçinde çatal kaşıkları da var
içinde çatal kaşık takımıyla ii almıssın cnm . bu arada bornoz takımlarımız aynı
hadi ya ne güzel demek ki zevklerimiz benziyor
evt cnm benziodüğün falan yakınmı varmı öle şeyler ufukta
yok tatlım, henüz hiç öyle bir plan yok. senin son aylar sanırım
herşey çok güsel çok zevkliisin hepsini ii günlerde kullan insallah canımm
tifosi her sey harika güle güle kullanirsin insallah bu arada kütahya kahvalti takimina bittim resmennn rengi cok sekerrrr güle güle kullan
teşekkürler tatlım, kolay gelsin sana da, yavaş yavaş başlarsan daha çok araştırma zamanın olur, şimdiden başla canım...maşallah,güle güle kullan,benimde düğüne tam 5 ay kalmasına rağmen senin çeyizin yarısına sahibim yumurtanın sıkıştırmasını bekliyorum:)
teşekkürler canım, internet sitesinde geçenlerde bulamadım bu ürünü kalkmış galiba ama istersen belki züccaciyelerden ya da farklı internet sitelerinden bulabilirsin canımm