Tifosi'nin çeyizi...

kışlık pijama takımım
grnt1966.jpg

pijama takımım
509776040086minttenhome.jpg

başka bir pijama takımım
s7010401ikisi.jpg

geceliğim- çocuklar duymasın dizisinde Pınar Altuğ'un üstünde görüp beğendikten sonra bulup aldım:KK16:
adszdrb.jpg

hepsi çok güzel canım güle güle kullan :KK71: koltuk takımları oda takımları falan varsa onları da görelim. zevkli birisin belli. onlarda eminim güzeldir. :nazar:

hepsi çok güzel canım güle güle kullan :KK71: koltuk takımları oda takımları falan varsa onları da görelim. zevkli birisin belli. onlarda eminim güzeldir. :nazar:

çok teşekkür ederim canım. Beğenmeniz beni çok mutlu ediyor.:nazar::78:
Henüz bende söz bile olmadığı için koltuk gibi şeyler yok. Ufak tefek çeyizlerimi alıyorum henüz. Ama alırsam buraya eklemeye çalışırım yine.

canım gule gule giy cicilerini..
pınar altugda bende gormustum,hepside cok güzeller zevkıne bayıldım :107: .. ben ne zaman alcam ki pijama gecelık:KK25:

Son düzenleme:
herşeyin çok güzeliyi günlerde kullan canım:nazar: pijama takımlarının markalarını söyler misin birde fiyatlarını merak ettim:KK1:

Canım pijamalara geçmişsinn, hepsi birbirinden harikaa en çokta yazlık olan kirazlıyı beğendimmm. Hepsini güle güle kullan tatlımm:KK16:

canım gule gule giy cicilerini..
pınar altugda bende gormustum,hepside cok güzeller zevkıne bayıldım :107: .. ben ne zaman alcam ki pijama gecelık:KK25:

teşekkür ederim canım, pijama gecelik işini özellikle aceleye getirme beğendikçe al, giyince içinde kendimizi iyi hissettiğimiz şeyler olsun.
pınar altuğ'a çok yakışmıştı, sonunda benim de oldu canım:nazar:

çok güzel pijamalar yaa en sevdiğim şeyler güle güle giy canım

galiba benim de zafım var:KK52:

Canım pijamalara geçmişsinn, hepsi birbirinden harikaa en çokta yazlık olan kirazlıyı beğendimmm. Hepsini güle güle kullan tatlımm:KK16:

teşekkürler canım. evet o kirazlı göründüğünden çok daha güzel. Kirazlı yerleri şeker pembesi gibi ve pırıltılı, burda çok belli olmamış ve güzel duruyor tavsiye ederim.:KK16:

herşeyin çok güzeliyi günlerde kullan canım:nazar: pijama takımlarının markalarını söyler misin birde fiyatlarını merak ettim:KK1:

tamam canım söylerim hepsini son bir iki ay içinde aldım
pembe olan lilam's marka 45'ti 25 tl ye aldım.
gri-pembe yarım kollu olan o da lilam's marka 55'ti, 38 tl gibi bir şeye aldım.
ilk pijama uzun kollu olan marilyn marka 73 tl ye aldım
gecelik hays marka 35 tl ye aldım.

tupperwarelarım
oval servis 2.5lt

TUPPERWARE-OVAL-SERVIS-2-5LT-KARGOSUZ__34235236_0.jpg

bunların aynısı fakat sarı ve turuncu renklileri, biri 2,5lt diğeri 1,1 lt
Tupperware-Eko-2-039-li-Set__27720022_0.jpg

4.3 lt
TUPPERWARE-EKO-KAP-4-3-LITRE-ACIK-ARTTIRMADA__33514440_0.jpg

büyük miksim 6,8 lt
TUPPERWARE-BUYUK-MIKSIM-34-90TL__34679637_0.jpg

Herşeyin çok güzel çok zevklisin pijamalarına bayıldım güle güle güzel günlerde kullan:KK54:

Maşallah aldıklarını çok begendım güzel günlerde kullan inşallah . Tcihbo dan aldıgın ekmeklıgın fiyatını ogrenebılırmıyım cok hoşuma gitti.

X