Yaaa bu sabah 72,5i gördüm hihoyyythihoyyyt Sanırım daha ilk hafta olduğu için bu kadar hızlı verdim. 72 kilo genelde benim takılma noktamdır. Bakalım o noktayı kırabilecek miyimmm bu seferr. Bi de belim 4 cm incelmiş hep ordan vermişim demek. Ayy çok mutluyum ya hihoyyyt
Süper süper kaydirigubbakcemile5
Takılma noktası filan olmayacak canım, öyle düşünme. 65'e kadar devam
Ben 73.5'im bu sabah. İki günde 300 gram. Buna da şükür, siz böyle tam gaz gittikçe benim de hevesim artıyor kaydirigubbakcemile2
seni de tebrik ediyorum canım ikimiz de çok güzel ilerliyoruz
thor seni gönülden tebrik ederim kurallarını yazmışsın ya o kadar doğrular ki.bu basarının devamını diliyorum.valla bende 5 kg verdim 1 ayda ve geriye vermem gereken 5 kg kaldı senden acayip gaz aldım
Ben de seni tebrik ederim arkadaşımDarısı kalan 5 kiloya!!!
thor tebrik ederim canım =))) Darısı benim başıma inşallah =))
e bende katılayım dedim artık aranıza herkese merhaba ben 2 saattir kafama uygun diyet programı arıyorum buraya rastladım 66 kiloyum ama 1.72 boyum yani bi 6 kilo fazlam var vermem lazım mutlaka bu diyet çok işime yarıycak işin güzel tarafı malzeme almaya gerek yok yani sabah kalkıcam ve başlıycam bu cok rahatlatıcı bişey THOR öncelikle sana tşk etmeliyim
thor seni gönülden tebrik ederim kurallarını yazmışsın ya o kadar doğrular ki.bu basarının devamını diliyorum.valla bende 5 kg verdim 1 ayda ve geriye vermem gereken 5 kg kaldı senden acayip gaz aldım
Hoşgeldin tatlım kaydirigubbakcemile5
Aslında boyun ve kilon gayet ideal ama kendi vücudunu en iyi sen tanıyorsundur elbette. 6 kilo daha vermeyi uygun gördüysen kendine, biraz dikkat ederek bir ayda çoook rahat başarabilirsin.
Evet aynen dediğin gibi özel diyet malzemelerine gerek yok, çünkü ortada diyet yok. :lepi:
Yine evinde yemeğin pişecek, sabah kahvaltını yapacaksın, tadında bırakmak şartıyla aburcuburunu dahi yiyeceksin. Damak tadından feragat edince benim tadım tuzum kalmıyor, kendimi mutsuz hissediyorum. Ne gerek var bu tatsızlığa değil mi? yerimseniben
Kurallarımız çok basit
1-ekmek günde 2-3 dilimden fazla tüketilmeyecek
2-akşam altıdan sonra yenmeyecek
3-günde en fazla bir kola, çikolata türü yaramazlıklara izin var
4-pilav, makarna gibi şişmanlatıcı yiyeceklerin ölçüsüne de biraz dikkat
Bunların dışında sabah istediğin gibi kahvaltını yapabilirsin, bir dilim ekmekle. Öğle yemeğine kadar arada meyve, yoğurt, çay, ne istersen, öğle yemeğinde de Allah ne verdiyse kaydirigubbakcemile2 Her türlü tencere yemeği olsun, ızgara olsun, bildik ev yemekleri işte... Yanında salata, yoğurt... Akşam altıya kadar da akşam yemeğini yersin, aynı şekilde. Yemeklerin yağını tuzunu diyetteyim diye kesmeye gerek yok, abartmadıktan sonra eski düzen devam edebilir. Eh, bu kadar güzel şeyler yedikten sonra birazcık yürüyüş ya da ev işi yapmak, olmadı müziği açıp biraz oynamak da lazım değil mi
İşte ben böyle kilo verebildim canım, inanıyorum ki sen de yapabilirsin. Diyetle değil, yeme alışkanlığını değiştirerek kilo verebilirsin! buyrunnnnnnnnn
e bende katılayım dedim artık aranıza herkese merhaba ben 2 saattir kafama uygun diyet programı arıyorum buraya rastladım 66 kiloyum ama 1.72 boyum yani bi 6 kilo fazlam var vermem lazım mutlaka bu diyet çok işime yarıycak işin güzel tarafı malzeme almaya gerek yok yani sabah kalkıcam ve başlıycam bu cok rahatlatıcı bişey THOR öncelikle sana tşk etmeliyim
evet thor ben de başta bu kadar basit bi değişikliğin bu kadar etkili olabileceğini tahmin etmemiştim. şimdi canlı kanıtım burda walla hihoyyyt
Çok mutlu oluyorum inan ki, yavaşlama dönemine girdiğim şu zamanlarda bana da moral oluyor.
Yaşımız, boyumuz, kilolarımız hemen hemen aynı, vücut tipimiz de keza öyle, ben ilk iki ay son derece hızlı verdim kilolarımı, inanıyorum ki senin kilo vermen de durmayacak kolay kolay canım. Bak benim yavaşladı ama taa iki ay sonra. O duruma gelene kadar zaten istediğin kiloya çoktan erişmiş olursun, benim gibi 90'dan başlamadın sonuçta. kaydirigubbakcemile5
İnşallah cnm ya sen de çok moral oluosn bana. Psikolog gibisin mübarek sırnaşık şeysırnaşık şey
Canım merak etme ev yemeği yedikten sonra çok rahat gidiyor kilolar, benim yanlışım da oymuş senin gibi. Dışarıdan yediklerinin ne yağı belli değil ne hijyeni. Üstelik dışarıdan alıp da kalorisi az olan şey o kadar az ki! Onun kat kat lezzetlisini sen evde yapabilirsin eminim, ben öyle yapıyorum.Hem de parasını verdim diye yemek zorunda hissetmiyorsun kendini böyle, yiyeceğin kadar yapıp yiyebiliyorsun oh ne güzel cokacimcoook Hem paramızı birazcık saklayalım da kilo verdikten sonra güzel güzel kıyafetlerimiz olsun dimi kaydirigubbakcemile3 senden de güzel haberler bekliyorum bu haftakaydirigubbakcemile3 Alemsin canım.
Bu arada son iki gündür dışardan yemek yediğim için doğru dürüst kilo veremedim. Kilo almadım ama veremedim de işte... Kızlar, ev yemeği gibisi yok hakikaten, katkı maddesiz filan, en sağlıklısı. Şimdi spor yapmaya kaçıyorum ardından da duş. Yarın yeni bir hafta, artık öyle kolaydı çikolataydı yemeyeceğim, haftada belki bir kere yerim yesem bile, hergün düzenli spor yapmaya ve dışardan pizzaymış şuymuş buymuş getirtmemeye de karar verdim. Sakız gibi uzamasın artık, son kilolarımı vermek için dişimi biraz sıkacağım. kötükedihüso Yoksa böyle gıdım gıdım bunların gideceği yok. Al işte 73.5'de takılı kalmışım daha. :umursamaz
Haydi bakalım, yeni bir hafta, daha bir azimle başlayalım pazartesiye!Kilo vermek isteyen bütün arkadaşlara da güzel bir hafta diliyorum! a.s.
Canım merak etme ev yemeği yedikten sonra çok rahat gidiyor kilolar, benim yanlışım da oymuş senin gibi. Dışarıdan yediklerinin ne yağı belli değil ne hijyeni. Üstelik dışarıdan alıp da kalorisi az olan şey o kadar az ki! Onun kat kat lezzetlisini sen evde yapabilirsin eminim, ben öyle yapıyorum.Hem de parasını verdim diye yemek zorunda hissetmiyorsun kendini böyle, yiyeceğin kadar yapıp yiyebiliyorsun oh ne güzel cokacimcoook Hem paramızı birazcık saklayalım da kilo verdikten sonra güzel güzel kıyafetlerimiz olsun dimi kaydirigubbakcemile3 senden de güzel haberler bekliyorum bu hafta
tebrikler canım yaa 5 kilo az değil. inşallah biz de buraya başarı öykümüzü yazanlardan oluruz. bu arada bugünkü kilom 72,1 :teytey: maşallah walla bakalım ne zaman duraksayacak bu hızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?