• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
thor kilo veremiyorum artık demişsin.ama hani kilo verirken bazı direnç noktaları oluyor ya,insan ne kadar az yese de takılıp kalıyor bi süre o kiloda (hatta diyetistenler öyle durumlarda şok diyet listeleri veriyorlarmış 2-3 günlüğüne) belki sen de o noktaya gelmişsindir şimdi. ama şok diyetleri ben doğru bulmadığım için sana imkanın varsa spor yapmanı öneriyorum. özellikle daha önce spor yapmadan diyetle kilo verdiysen bir de biraz spor çok işe yarayabilir. mesela bir hafta boyunca her gün (yapamazsan haftada birkaç gün) sıkı bi şekilde spor yap. belki direnç noktanı kırar metabolizmanı hareketlendirirsin böylece. tekrar kilo vermeye devam edebilirsin canım. ben evdeki eliptik bisikletimi kullanıyorum haftada 2-3 kez, metabolizmam spordan sonraki gün bile daha hızlı çalışıyor sanki

merhaba herkesee. thor arkadaşımızın önerilerini dikkate aldm birkaç gündür yediklerime dikkat ediyorum.ne zamandır 74küsürlerde geziyordum, 75 de oluyordu amaaaa nihayet bugün 74,0 gördüm :lepi: yaptığım şeyler de thor'un söyledikleriyle sınırlı yani çok sıkı değil. akşam 6dan sonra birşey yemiyorum, kahvaltıda da bi dilimcik ekmek yiyorum.. öğle ve akşam yemeklerimde ekmek hariç birşey kısmıyorum, ama tabi ekmek yemiyorum diye yemekleri de abartmıyorum. çok güzel doyuyorum yani.bi de abur cuburu azalttım (kesemedim:)) çok mutlu oldum inşallah 73 küsürleri de görürüm bi kaç güne kadar kaydirigubbakcemile2

Çoook sevindim! :hooray: İnşallah istediğin kiloya en kısa zamanda inersin arkadaşım. Ben de 73.8'i gördüm nihayet bu sabah.

thor kilo veremiyorum artık demişsin.ama hani kilo verirken bazı direnç noktaları oluyor ya,insan ne kadar az yese de takılıp kalıyor bi süre o kiloda (hatta diyetistenler öyle durumlarda şok diyet listeleri veriyorlarmış 2-3 günlüğüne) belki sen de o noktaya gelmişsindir şimdi. ama şok diyetleri ben doğru bulmadığım için sana imkanın varsa spor yapmanı öneriyorum. özellikle daha önce spor yapmadan diyetle kilo verdiysen bir de biraz spor çok işe yarayabilir. mesela bir hafta boyunca her gün (yapamazsan haftada birkaç gün) sıkı bi şekilde spor yap. belki direnç noktanı kırar metabolizmanı hareketlendirirsin böylece. tekrar kilo vermeye devam edebilirsin canım. ben evdeki eliptik bisikletimi kullanıyorum haftada 2-3 kez, metabolizmam spordan sonraki gün bile daha hızlı çalışıyor sanki

Haklısın canım, her zamankinden daha fazla dikkat etmeme rağmen, kilo verme hızım çok yavaşladı. Bu sabah zar zor ikiyüz gram eksildiğimi gördüm. Gerçi buna da şükür. CADIARZU
Dediğin gibi spora ağırlık vermek en doğrusu olacak sanırım.

Tarayıcım yok ama söz verdim mi tutmam gerekir, arkadaşımdan rica edeceğim canım. Ya da babamın telefonuna bir usb kablosu filan, yapacağız bir şeyler. kaydirigubbakcemile5

Canım çok teşekkür ederim ilgine opuyorumnanaktan Bu arada thor dün akşam işten eve gidince baskülde 69,4 ü gördüm biliyor musun? sositososito çok mutlu oldum. zemuszemus

bende sıkı diyetler yapmadım ama 60 kiloyum bi 52 felan olsam süper olacak (bu arada boyum 1,58 )

Hoşgeldin canım öncelikle opuyorumnanaktan
Aşırı bir kilon yokmuş ama biraz dikkat ederek, altıdan sonra yemeyip, ekmeği, kızartmayı, aburcuburu çok kısarak, spor yaparak çoook rahat istediğin kiloya düşebilirsin :)

teşekkür ederim. evet aslında temel olarak kilo nasıl verilir farkındayım ama küçük i kızım var e çalışıyorum spor yapmayı çok istiyorum aslında

Canım çok teşekkür ederim ilgine opuyorumnanaktan Bu arada thor dün akşam işten eve gidince baskülde 69,4 ü gördüm biliyor musun? sositososito çok mutlu oldum. zemuszemus

Harikasın canım ben de çok sevindim adına! Ne kadar kısa zamanda 6'lı sayıları gördün bak kaydirigubbakcemile4

Amaaa her zaman aynı hızla kilo veremesen dahi pes etmek yok! Bak ben de kaç gündür 74'ten aşağısını göremiyordum nihayet 73.8'i gördüm bu sabah. Mucizem de kilo veremedim diye üzülmüştü o da verdi. Ara sıra tartıda tatsız sayılar görebiliriz ama bunun kalıcı olmadığını, sağlıklı beslenip spor yaptıktan sonra er ya da geç istediğimiz kiloya düşeceğimizi bilerek asla vazgeçmemeliyiz! kaydirigubbakcemile5

Sizden güzel haberleri aldıkça ben de gaza geliyorum vallahi kaydirigubbakcemile2 :nazar:

Harikasın canım ben de çok sevindim adına! Ne kadar kısa zamanda 6'lı sayıları gördün bak kaydirigubbakcemile4

Amaaa her zaman aynı hızla kilo veremesen dahi pes etmek yok! Bak ben de kaç gündür 74'ten aşağısını göremiyordum nihayet 73.8'i gördüm bu sabah. Mucizem de kilo veremedim diye üzülmüştü o da verdi. Ara sıra tartıda tatsız sayılar görebiliriz ama bunun kalıcı olmadığını, sağlıklı beslenip spor yaptıktan sonra er ya da geç istediğimiz kiloya düşeceğimizi bilerek asla vazgeçmemeliyiz! kaydirigubbakcemile5

Sizden güzel haberleri aldıkça ben de gaza geliyorum vallahi kaydirigubbakcemile2 :nazar:

ınşallah canım verecez bu kiloları hep beraber kaydirigubbakcemile2 birde spor yapabilsem kimbilir ne güzel olacak. Ben 73.3 civarında bir kilo ile başladım tam anlamıyla diyetime. Neredeyse 21-23 gün falan oldu tam bilemiyorum. Neredeyse 4 kilo fena değil kaydirigubbakcemile5 Spor şart ama. Bir ara aerobiğe gitmiştim, orada öğrendiğim temel hareketleri vaktim kalırsa işten güçten evde yapmaya çalışacağım. Bir de bugün öğleden sonra şiştim sanki, regl dönemine giriyorum sanırım

teşekkür ederim. evet aslında temel olarak kilo nasıl verilir farkındayım ama küçük i kızım var e çalışıyorum spor yapmayı çok istiyorum aslında

Allah bağışlasın, ufaklığın peşinde koşturmak bile spor yapmak gibi oluyordur aslında hihoyyyt Ben de iki ay süresince düzenli spor yapmadım ama gün içinde hareketliydim. En önemlisi yediklerimize dikkat etmek bence.

İnşallah canım verecez bu kiloları hep beraber kaydirigubbakcemile2 birde spor yapabilsem kimbilir ne güzel olacak. Ben 73.3 civarında bir kilo ile başladım tam anlamıyla diyetime. Neredeyse 21-23 gün falan oldu tam bilemiyorum. Neredeyse 4 kilo fena değil kaydirigubbakcemile5 Spor şart ama. Bir ara aerobiğe gitmiştim, orada öğrendiğim temel hareketleri vaktim kalırsa işten güçten evde yapmaya çalışacağım. Bir de bugün öğleden sonra şiştim sanki, regl dönemine giriyorum sanırım

Bence harika, böyle giderse yaza kalmadan inceciksin :nazar:
Regl zamanı kilo vermeyi bırak almış bile görünebilirsin tartıda, sakın moralinin bozulmasına izin verme canım, sonrasında gidiyorlar nasılsa. Aynen devam kaydirigubbakcemile4

Kablo aldım kızlar kaydirigubbakcemile2 Dönüşte hemen taze taze çekeyim dedim, ufak (!) bir sansürle karşınızda ben... yerimseniben

78793075.jpg

saydin78 ve thor harikasınız hihoyyyt sayenizde ben de gaza geliyorum. bir an önce kilolar gitse de daha daha güzel haberler versek. bu arada thor walla resimde 70li kilolarda gibi durmuyorsun hiç, maşallah gayet hoşsun. ben de geçenlerde nette özellikle insanların zayıflama öncesi-sonrası resimlerini buldum. ondan beri kendimi motive ediyorum, millet resmen yarı yarıya incelmiş ben 10 kilo mu veremicem diye sırnaşık şey

saydin78 ve thor harikasınız hihoyyyt sayenizde ben de gaza geliyorum. bir an önce kilolar gitse de daha daha güzel haberler versek. bu arada thor walla resimde 70li kilolarda gibi durmuyorsun hiç, maşallah gayet hoşsun. ben de geçenlerde nette özellikle insanların zayıflama öncesi-sonrası resimlerini buldum. ondan beri kendimi motive ediyorum, millet resmen yarı yarıya incelmiş ben 10 kilo mu veremicem diye sırnaşık şey

Çok teşekkür ederim canım, ah son 8-9 kilomu da verebilsem :1rolleyes: Basen ve bacak bölgem değilde, üst kısımlarım iricedir benim, elma tipi yani sırnaşık şey

Evet özellikle kilo vermiş genç kızların öncesi sonrası resimleri acayip motive ediyordu beni. Ama en büyük motivasyon dar bir pantolonun içine rahatça girebilmek ya da belini ölçtüğünde birkaç santim inceldiğini görmek sanırım kaydirigubbakcemile4

thor bizim tipimiz de benziyo anlaşılan seninle.ben de aynı elma tipiyim. ama malesef o tipte olunca kiloluysan olduğundan da kilolu gösteriyosun sanki. armut tipi olsam üst tarafım ince olsa daha zarif görünürdüm herhalde. ama bizim tipin avantajı da şu bence, elma tipi olan kızlar kilolu değilse çok gösterişli görünüyolar güzellik olarak şutarafagitti benim fikrim tabi bu

thor bizim tipimiz de benziyo anlaşılan seninle.ben de aynı elma tipiyim. ama malesef o tipte olunca kiloluysan olduğundan da kilolu gösteriyosun sanki. armut tipi olsam üst tarafım ince olsa daha zarif görünürdüm herhalde. ama bizim tipin avantajı da şu bence, elma tipi olan kızlar kilolu değilse çok gösterişli görünüyolar güzellik olarak şutarafagitti benim fikrim tabi bu

Evet canım arkadaşımın kız kardeşi, 80 kilo civarı, boyu da 1.65 ancak vardır ve inanır mısın beli benden ince kızın kaydirigubbakcemile3 Vücudunun sadece üst kısmına baksan hayatta inanamazsın 80 kilo olduğuna ama gel gelelim bacaklar, basenler kalın CADIARZU Armut tipinde bel ince olduğu için hoş duruyor ama basen ve bacak bölgesiyle uğraşmak zorunda kalıyorlar. Elma tipinde hiç değilse o dert yok. Gerçi kollar, göbekler tombiş oluyor bizde de :gitme:

Kablo aldım kızlar kaydirigubbakcemile2 Dönüşte hemen taze taze çekeyim dedim, ufak (!) bir sansürle karşınızda ben... yerimseniben

78793075.jpg

Canım maaşallah fıstık gibi olmuşsun valla opuyorumnanaktan hiç fazlo kilo var gibi de durmuyorsun ayrıca harika zemuszemus :nazar:

Evet canım arkadaşımın kız kardeşi, 80 kilo civarı, boyu da 1.65 ancak vardır ve inanır mısın beli benden ince kızın kaydirigubbakcemile3 Vücudunun sadece üst kısmına baksan hayatta inanamazsın 80 kilo olduğuna ama gel gelelim bacaklar, basenler kalın CADIARZU Armut tipinde bel ince olduğu için hoş duruyor ama basen ve bacak bölgesiyle uğraşmak zorunda kalıyorlar. Elma tipinde hiç değilse o dert yok. Gerçi kollar, göbekler tombiş oluyor bizde de :gitme:

Benimde belden yukarım kilolu mafoldumben göğüs ve göbek kısmım. Bacaklarımda biraz kalın sayılır (Aslında bu boya ve bu kiloya göre normalde sayılabiirler kaydirigubbakcemile3 ) Ben elma tipi sayılıyorum sanırım. Belim ince, geçen yılki pantolonlarımın beli neredeyse düşecek :roflol:

Back