selam
gün içinde yediklerim çok değişken olabiliyor ama mutlaka kahvaltı yapmaya çalışıyorum. Peynir,zeytin,domates,sivri biber... Fakat ekmeği sadece bir dilim tüketiyorum! çay pek sevmem. Sabah bu şekilde, tipik diyet kahvaltısı, öğlen ve akşam evde ne piştiyse çok büyük porsiyonlarda olmadan ve yanında bir dilim ekmek, iki ara öğünde de meyve, fındık fıstık (sayıyla), yoğurt, bunlardan hiçbirini canım istemezse bir gofret ya da kola maalesef... Aburcuburun bir türlü önüne geçemedim ama en azından en fazla bir tane tüketmeyi başarabiliyorum.
öğle ve akşam öğünlerinde yediklerimi açacak olursak; salataya sınır getirmiyorum. Koca bir tabak dolusu yiyorum, yanında da ne yemek varsa. Fakat patates kızartması türü şeyleri yemedim, genelde tencere yemekleri tükettim, pilav yapıldığında çok sevmeme rağmen bir kaseye koyup tabağa aktardım, o miktarın dışına çıkmadım. Börek,çörek türü şeyleri de ara öğünde yediysem bir, ana öğünde de iki tane yedim. Bu saydıklarımın hepsini akşam altıdan önce yedim daha sonra kesinlikle yemek yemedim. Böyle. Kaydirigubbakcemile5
Benimde belden yukarım kilolu mafoldumben göğüs ve göbek kısmım. Bacaklarımda biraz kalın sayılır (Aslında bu boya ve bu kiloya göre normalde sayılabiirler kaydirigubbakcemile3 ) Ben elma tipi sayılıyorum sanırım. Belim ince, geçen yılki pantolonlarımın beli neredeyse düşecek :roflol:
thor tsk ederim verdiğin bilgiler için.birşey daha sormak istiyorum.hani akşam 6 dan sonra yemek yemedim demişsin ya peki çay, meyve tarzı şeylerde mi tüketmedin. şimdiden cevap için teşekkürler....
Bir meyve ya da sadece bir çayla duramayacağımı, devamını getireceğimi bildiğim için hiç birşey yemedim canım.
Bende bu mümkün değil cnm, akşam 6 da işten çıkıyorum. Yemek 19:00-20:00 arası yeniyor mafoldumben az ve kalorisi düşük şeyler yiyiyorum. Porsiyonları abartmadan tabii. 1 mandalina ve 1 elma yiyiyorum gecenin ilerleyen saatlerinde, ha belki bir bardakta süt yatarken. Pek içmek istemiyorum aslında, bağırsaklarımı bozuyo gecenin bir vakti kaydirigubbakcemile3
En azından yeme düzenin var canım, porsiyonları da dediğin gibi abartmadan yedikten sonra problem yok kaydirigubbakcemile5
Evet canım her şeyden azıcık azıcık :roflol: bugün bi türlü bitmedi nedense :bbo:
üff ya sınav dolu bu haftam ve yarın en önemli sınav varr. stresten sürekli yediğim için aldım hep kiloları. şimdi vermeye çalışırken aynı şey olmasın ama yaa direniyorum hala ıvır zıvır yememek için :bbo:
saol canım yaa..ama malesef bi avuç badem ve 250 kalorilik çikolata yedim :kedi: dersten her bunaldığımda mutfakta buluyorum kendimi. çok kızıyorum kendimeCanım aynısını bende çok yaşadım. Ve hep kilo aldım :1no2: Bu dönemde yeme isteğini engelleyemesen de mutlaka sınır getirmeye çalış. Günde sadece bir çikolata ve bir bardak kola gibi mesela. Onu da mümkün olduğunca en tatlı / aburcubur krizin geldiği anda yersin. Bitki çayı gibi rahatlatıcı özelliği olan çaylardan iç. Yeni başlamışken geri alırsan kilolarını çok üzülürsün sonra canım. Başarılar dilerim sınavlarında a.s.
saol canım yaa..ama malesef bi avuç badem ve 250 kalorilik çikolata yedim :kedi: dersten her bunaldığımda mutfakta buluyorum kendimi. çok kızıyorum kendimeklava:
Canım o kadardan da birşey olmaz, hemen suçluluk duygusuna kapılma lütfen. Kilo vereceğiz diye damak tadımızdan feragat etmek zorunda değiliz ki. Ah sınav zamanları ben neler neler yerdim ama utanırım buraya yazmaya. Senin o yediğin bir avuç badem ve çikolatanın beş katını bir seferde yerdim yani, öyle söyleyeyim :kedi:
Yerdim de ne olurdu ortaokul, lise yıllarım (ve üniversitemin ilk iki yılı) mutsuz, mutsuz oldukça yiyen, yedikçe şişmanlayan ve daha da mutsuz olan bir genç kız olarak geçti. :1no2:
Neyse düştü çenem yine. :1rolleyes:
wallahi ben de senelerdir bi oturuşta paket paket cips çikolata yemiş insanım. ama şimdi o kadarcık yedim diye suçlu hissettim kendimi. ama olsun ya yarın sınawdan sonra sporla telafi ederim dimi kaydirigubbakcemile2 hep sen bizi motive ediyosun canım bu arada senin nasıl gidiyor ? nasıl kilo durumun?
MRB ARKADASLAR
Bende zayiflayanlardanim 3 haftada 4 kilo verdim...
59 kilodan 55 kiloya indimm...
Cok mutluyum...
Ama asil sorun ne zaman bu diyete son vermem gerekdigini bilemiyorum...
Asiri zayif olmak istemem boyum 1.55 siz ne dersiniz 55 kilo yeterlimi acaba...
Ikinci sorunda vucudumda catlaklar olusdu ne yapmam lazimmm...
kızlaaaaar bu sabah tartıda 73,3ü gördümmm hihoyyyt
bu arada çatlak problemi bende de var.. şu kahve-limon işini beğendim ama üşenirim bi süre sonra yapmaya eminim. ama işe yararsa belki o gazla devam ederim :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?