Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

thor tsk ederim verdiğin bilgiler için.birşey daha sormak istiyorum.hani akşam 6 dan sonra yemek yemedim demişsin ya peki çay, meyve tarzı şeylerde mi tüketmedin. şimdiden cevap için teşekkürler....

Elma tipisin demek ki sende canım. Bacakların kilo verip sporla destekleyince hem incelir, hem sıkılaşıp şekillenir. Göbişleri de eriteceğiz beraber inşallah kaydirigubbakcemile3

thor tsk ederim verdiğin bilgiler için.birşey daha sormak istiyorum.hani akşam 6 dan sonra yemek yemedim demişsin ya peki çay, meyve tarzı şeylerde mi tüketmedin. şimdiden cevap için teşekkürler....

Bir meyve ya da sadece bir çayla duramayacağımı, devamını getireceğimi bildiğim için hiç birşey yemedim canım.

Bir meyve ya da sadece bir çayla duramayacağımı, devamını getireceğimi bildiğim için hiç birşey yemedim canım.

Bende bu mümkün değil cnm, akşam 6 da işten çıkıyorum. Yemek 19:00-20:00 arası yeniyor mafoldumben az ve kalorisi düşük şeyler yiyiyorum. Porsiyonları abartmadan tabii. 1 mandalina ve 1 elma yiyiyorum gecenin ilerleyen saatlerinde, ha belki bir bardakta süt yatarken. Pek içmek istemiyorum aslında, bağırsaklarımı bozuyo gecenin bir vakti kaydirigubbakcemile3

En azından yeme düzenin var canım, porsiyonları da dediğin gibi abartmadan yedikten sonra problem yok kaydirigubbakcemile5

En azından yeme düzenin var canım, porsiyonları da dediğin gibi abartmadan yedikten sonra problem yok kaydirigubbakcemile5

Evet canım her şeyden azıcık azıcık :roflol: bugün bi türlü bitmedi nedense :bbo:

üff ya sınav dolu bu haftam ve yarın en önemli sınav varr. stresten sürekli yediğim için aldım hep kiloları. şimdi vermeye çalışırken aynı şey olmasın ama yaa direniyorum hala ıvır zıvır yememek için :bbo:

Canım aynısını bende çok yaşadım. Ve hep kilo aldım :1no2: Bu dönemde yeme isteğini engelleyemesen de mutlaka sınır getirmeye çalış. Günde sadece bir çikolata ve bir bardak kola gibi mesela. Onu da mümkün olduğunca en tatlı / aburcubur krizin geldiği anda yersin. Bitki çayı gibi rahatlatıcı özelliği olan çaylardan iç. Yeni başlamışken geri alırsan kilolarını çok üzülürsün sonra canım. Başarılar dilerim sınavlarında a.s.

saol canım yaa..ama malesef bi avuç badem ve 250 kalorilik çikolata yedim :kedi: dersten her bunaldığımda mutfakta buluyorum kendimi. çok kızıyorum kendime klava:

saol canım yaa..ama malesef bi avuç badem ve 250 kalorilik çikolata yedim :kedi: dersten her bunaldığımda mutfakta buluyorum kendimi. çok kızıyorum kendime klava:

Canım o kadardan da birşey olmaz, hemen suçluluk duygusuna kapılma lütfen. Kilo vereceğiz diye damak tadımızdan feragat etmek zorunda değiliz ki. Ah sınav zamanları ben neler neler yerdim ama utanırım buraya yazmaya. Senin o yediğin bir avuç badem ve çikolatanın beş katını bir seferde yerdim yani, öyle söyleyeyim :kedi:
Yerdim de ne olurdu ortaokul, lise yıllarım (ve üniversitemin ilk iki yılı) mutsuz, mutsuz oldukça yiyen, yedikçe şişmanlayan ve daha da mutsuz olan bir genç kız olarak geçti. :1no2:
Neyse düştü çenem yine. :1rolleyes:

wallahi ben de senelerdir bi oturuşta paket paket cips çikolata yemiş insanım. ama şimdi o kadarcık yedim diye suçlu hissettim kendimi. ama olsun ya yarın sınawdan sonra sporla telafi ederim dimi kaydirigubbakcemile2 hep sen bizi motive ediyosun canım bu arada senin nasıl gidiyor ? nasıl kilo durumun?

MRB ARKADASLAR
Bende zayiflayanlardanim 3 haftada 4 kilo verdim...
59 kilodan 55 kiloya indimm...
Cok mutluyum...
Ama asil sorun ne zaman bu diyete son vermem gerekdigini bilemiyorum...
Asiri zayif olmak istemem boyum 1.55 siz ne dersiniz 55 kilo yeterlimi acaba...
Ikinci sorunda vucudumda catlaklar olusdu ne yapmam lazimmm...

Tebrik ediyorum azmini canım, umarım hep böyle devam edeceksin! :Saruboceq:
Ben dün 73.8'i gördüm sonunda. Bugün tartılmadım, birkaç gün geçsin hele. Eskisi kadar hızlı kilo veremiyorum. Artık son kilolar da böyle gıdım gıdım gidecek ne yapalım. fisfisfis

Merhaba arkadaşım, öncelikle tebrik ediyorum seni :1hug: Kilo verdiğin için değil kendini mutlu hissedeceğin şeyi başardığın için, en önemlisi mutluluğun.
Vücut kütle endeksine baktım, 22.9 ile normal kilolu çıktın. Bu sayı 25'ten fazla olduğunda (yani 60 kiloya çıkarsan) kilolu, 18.5'tan aşağı olursa (yani 44 kiloya düşersen) düşük kilolu sayılıyorsun. Sonuçta kesinlikle sağlıklı bir kilodasın. kaydirigubbakcemile5

Çatlaklar konusuna gelince, o benim kanayan yaram. mafoldumben
Çatlaklar ergenlik döneminde, kilo alıp vererek ve hamilelik sonrasında oluşur. Benim çatlaklarım hem ergenlik hem aşırı kilo almamdan dolayı oluştu. Şu an göbeğim ve sırtım harita gibi ne yazık ki...

Bunlardan kurtulmanın %100 yolu yok ama kesinlikle azaltılabiliyor. Sana tavsiyem banyo yaparken çatlak bölgelerine soğuk su tutman ve ardından o bölgeleri kızarana kadar bir güzel keselemen. Ardından kurulanıp çatlaklı bölgelerine bebe yağı, nemlendirici, kayısı yağı, acı badem sütü vb. nem verecek bir ürünü sürmen. Ben bebak acı badem sütünü kullanıyorum. Biliyorum tamamen geçmeyecekler ama en azından inceliyorlar bu yöntemle. Ayrıca şu başlıklara da göz atmanı tavsiye ederim buyrunnnnnnnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlakta-neymis-torunum.html

http://www.kadinlarkulubu.com/catla...uzlu-terapi-sistemi-catlaklara-100-cozum.html

bu arada çatlak problemi bende de var.. şu kahve-limon işini beğendim ama üşenirim bi süre sonra yapmaya eminim. ama işe yararsa belki o gazla devam ederim :1rolleyes:

bu arada çatlak problemi bende de var.. şu kahve-limon işini beğendim ama üşenirim bi süre sonra yapmaya eminim. ama işe yararsa belki o gazla devam ederim :1rolleyes:

Kahve limonu bende deneyeceğim.. Denenecek bir sürü şeyim var aslında, KK'dan öğrendiğim;
Bacaklar için soğan suyu
Saçlara pirinç suyu
Çatlaklara kahve limon
Lahana maydonoz suyu sağlık için
Efendime söyleyeyim, kirpiklere hint ve badem yağı
:roflol:

Yaaa bu sabah 72,5i gördüm hihoyyythihoyyyt Sanırım daha ilk hafta olduğu için bu kadar hızlı verdim. 72 kilo genelde benim takılma noktamdır. Bakalım o noktayı kırabilecek miyimmm bu seferr. Bi de belim 4 cm incelmiş hep ordan vermişim demek. Ayy çok mutluyum ya hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…