Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar.. ben de sınavlarımı bitirip geri döndüm. ben de kendimi abur cubura verdim o yüzden tartılmaya korkuyorum.. yarın aç karna tartılabilirsem bildiricem kilomu. vazgeçmiyorum tam gaz devam!

herkese merhaba bu hafta pek dikkat edemedim.gerçi çok yoğun bir hafta geçirdim:a015 yüzden geçen cuma tartılmaya korktum.bu cuma tartılıcam bakalım.herkese kolay gelsin.rabbim hepimize de azim versin:Saruboceq:

kilo almamışım çok mutluyummmm sositososito şimdiki hedefim en geç şubat ortasına kadar 5 kilo verebilmek

ben kulube yeni üye oldum ve 35 kilo fazlam var acaba banada lahana ve limon suyunu nasıl hazırlıyorsunuz tarif edebilir misiniz:kedi:

kaç zamandır dikkat edemiyorum.ya nolucak böyle?:tomato:thooooooooooooooooooorrrrrrrr nerdesin canım ya.sen insana iyi moral veriyorsun.ya nefsime engel olamıyorum ben.yardım edin bana ne olur:a015:

lahana maydonuz limon suyu nedir ? nasıl yapacağız?

merhaba thor senin yazılarını hayranlıkla okudum çok mutlu oldum tebrik ediyorum ben de geçen sene doğum yaptım 15 kilo fazlam var ahhh birde verebilsem ne kadar uzak geliyor bilsen kendimde o gücü göremiyorum nedense sanırım psikolojim bozuldu hiç bişey den mutlu olmuyorum hayallerim yok umudum yok hiçim ben kendimi çok kötü hissediyorum

merhaba cnm sakın üzme kendini böyle. biz de çoğu insan gibi kilolarımızla barışık(mış gibi) yaparak yıllar geçirdik. benim de kendimden hiç umudum yoktu, çünkü hem sınırsız bi şekilde yiyor hem de kıyafetlerim yakışmadığı için üzülüyordum! ama başarabilen arkadaşları görünce içimdeki istek arttı gün geçtikçe. anladım ki bu gidişe dur demek için hiçbi zaman geç değil! thor'un konusuna rastladıktan sonra karar verdim kesin kurtulacaktım bu kilolardan. bir de başaran kişilerin öncesi-sonrası fotoğrafları beni çok ateşledi bu anlamda. kesinlikle göz at. başka bi insana dönüşmüşler resmen. kimbilir bu kilolarım gitse benden nasıl bi güzellik çıkar diye düşünmekten alamadım kendimi. tabi karar verdikten sonra bu süre içinde benim de sıkıntılı çok zamanım oldu, bazen irademe hiç hakim olamadım. ama buna rağmen hiçbi zaman koyvermedim kendimi, şu an tam 5 kilo hafifim! inan buna imkansız diye birşey yok.. sen de kilo cetveli yaparak işe başla ne dersin? ve her güzel haberini de bizimle paylaş canım. bi gün başarı öykünü de okuyalım burdan! kaydirigubbakcemile5

kaç zamandır dikkat edemiyorum.ya nolucak böyle?:tomato:thooooooooooooooooooorrrrrrrr nerdesin canım ya.sen insana iyi moral veriyorsun.ya nefsime engel olamıyorum ben.yardım edin bana ne olur:a015:

canım ben de öyleyim bi süredir. kilo vermem durdu ama almamayı da başardım, bi gün çok yediysem bi gün telafi ederek filan. kendini tutamamak konusunda sana da başaran insanların öncesi-sonrası fotoğraflara bakmanı tavsiye ediyorum. forumda var. görünce insanın iştahı kesiliveriyo vallahi kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar lütfen başlığa uygun paylaşım yapalım, konu sahibi arkadaşımıza tebrik ve soru mesajlarının dışında kalan sohbet içerikli mesajlarınız temizlenecektir, zayıflamak için guruplaşarak paylaşım yapmak istiyorsanız Diyet Grupları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU guruplarımız mevcut, tek başlık altında paylaşalım diyorsanız http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani-867.html bu başlık size uygundur...
Bölüm düzeninin uygulanması amacıyla lütfen uyarıları dikkate alalım... İyi paylaşımlar dilerim..

selam canım aslında hikayeni 3güne bir okuyorum motivasyon açısından iyi geliyor bugün sana yorum yazmadığımı farkettim :kedi:

tebrik ederimmm opuyorumnanaktan
bahsi geçti mi bilmiyorum ama resim koyman mümkün mü? öncesi ve sonrası opuyorumnanaktan

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar merhaba ben her akşam diyete başlayacağım başaracağım diyorum boyum 1.75 kilom 70 71 yaşım 21 ama yok olmuyor yapamıyorum her diyet yapmaya başladığımda canım daha çok yemek istiyor tatlıya dayanamıyorum birde hep karşıma hamur işleri abur cuburlar tatlılar çıkıyor ve bende yiyorum hedefim 65 kilo olmak çıldırıcam valla böyle giderse acayip takmış durumdayım çünkü bölgesel kilom var göbek ve bacak basen sorunum var napıcam benlütfen önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum.(

thorcum benim sna bi sorum var kilo verdiğinden bu yana hiç sarkma oldumu bide kaç dakika dans ediyosun cvb veririsen sevinirim

arkadaşlar meraba ben de diyete başlayıp da birtürlü veremeyenlerdenm. ben çok dzensiz besleniyorm öğrenciym 20 yaşındaym ve öğrencilkten dolayı allah ne verdyse yiyoruz.hani rejmdeym deyip de kendime özel menüler yapamıyorm.haziranda diyete başlamıştm ve fx15 kullandm 2ay.sonra maddiyattan ötürü hapı bıraktım. sadece yedklerime dikkat etmeye çalıştm hazirandan ocağa kadar yani 6ayda 7 kilo verebilmşim .

haziranda 84.5 kiloydum.şimdi 77.5 incelme var ama böyle abartı bi belirginlik yok.daha hızlı ve daha çok vermek istiyorum.bu elma diyetini okudm burda.aranızda bu tarz diyetler yapanlar varmı hızlı kilo verebilmek içn.benşm mayısa kadar kesin 15-20kilo vermem gerekiyor.önerilerinizi tecrübelerinizi bekliyorm.

ayda en az 3 kere başlıyorum rejim yapmaya ama nafile 0 sonuçla kendimi bi tabak bol yağlı makarnanın başında buluyorum. elma kromla 2 kilo verdim bırakınca 3 kilo geri aldım annem artık öyle aptal şeylere inanma dedi olan 68 tlye oldu bugün hayatımda görmediğim kiloyu görünce fenalık geçirdim ben artık 85 kiloyum çüşşş deedim kendime ve tabi hemen sevgilime yetiştirdim belki azcık hakaret ederde bende hırslanırım kilo veririm diye sabah o hırsla iki dilim ekmek salatalık ve zaytin yedim şeytan şuan benimle o kadar çok uğraşıyoki şuanda canım kaşarlı poça istiyoben napıcam böyle yaşamaya mı mahkumumÇok üzgünüm çoook:a015:

Thor öncelikle seni tebrik ederim tatlım. ben 74 kiloydum zor bela diyetle falan 67 oldum.sporumu çok düzenli yapıyordum.Şimdi canım çok yemek yemek istiyor ve tekrardan 74 oldum sanırım(buarada tahmin ediyorum korkumdan tartılamıyorm).
Aslında ben 2 yıldır bebek düşünüyrm hormon ilaçları kullanıyrm.Bu nedenle diyetim hep yarım kalıyor.Hormon haplarından ve yaşadığım stresten tekrar kilo alıyorm.Nasıl bu psikolojinin üstesinden gelirim bilmiyrm?????????????
Akşam saat 18:00 sonra yemek yememe olayı cidden zayıflatıyor.Peki meyve falandamı yemiyorsun yani o saatten sonra hiçbirşey mi yemiyorsun yoksa meyve ayran süt tarzı şeyler tüketebiliyor musun?

selam kızlar,benimde acilen diyete başlamam lazım,hatta yarın başlıyorum.ekimde tüp bebek tedavisi gördüm.58 kg dan 63 e çıktım.yarın rejime başlıyorum.hedefim en az 55,çünkü tekrar tedaviye başlıcam,üstüne tekrar kg alırsam çok şişerimkaydirigubbakcemile3desteklerinizi bekliyorum.opuyorumnanaktan

Selam kızlar! :) Uzunca aradan sonra gelebildim, malesef vizelerin hemen ardından finaller başladı, sanal dünyayla alakam kesildi. Neyse sorular soran arkadaşlar olmuş yanıtlamak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…