Thor öncelikle seni tebrik ederim tatlım. ben 74 kiloydum zor bela diyetle falan 67 oldum.sporumu çok düzenli yapıyordum.Şimdi canım çok yemek yemek istiyor ve tekrardan 74 oldum sanırım(buarada tahmin ediyorum korkumdan tartılamıyorm).
Aslında ben 2 yıldır bebek düşünüyrm hormon ilaçları kullanıyrm.Bu nedenle diyetim hep yarım kalıyor.Hormon haplarından ve yaşadığım stresten tekrar kilo alıyorm.Nasıl bu psikolojinin üstesinden gelirim bilmiyrm?????????????
Akşam saat 18:00 sonra yemek yememe olayı cidden zayıflatıyor.Peki meyve falandamı yemiyorsun yani o saatten sonra hiçbirşey mi yemiyorsun yoksa meyve ayran süt tarzı şeyler tüketebiliyor musun?
Merhaba Güleysa'cığım, çok teşekkür ederim :)
Akşam vakti yememe düzenimi iyice oturttum ben, artık diyet yapmıyorum ama 18'den sonra KESİNLİKLE yemiyorum. Sanırım bünyem de alıştı artık geç saatlerde canım birşey çekmiyor. Bence sen de yeme canım, meyve bile yesen ağırlık yapıyor, onun posasını şusunu busunu o saatte hazmetmesi kolay mı? 18'den önce istediğin meyveyi yersin
Çoğu insan stresten kilo alıyor, mesela sınav dönemlerinde öğrenciler kendini abur cubura veriyor vs. Bununla başetmenin yolu varsa bana da söyleyin Motive edici yazılar filan etkili oluyor gerçi bende, sık sık bu zayıflama topiclerini takip etmek etkili olabilir belki tatlım :)