• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Thor öncelikle seni tebrik ederim tatlım. ben 74 kiloydum zor bela diyetle falan 67 oldum.sporumu çok düzenli yapıyordum.Şimdi canım çok yemek yemek istiyor ve tekrardan 74 oldum sanırım(buarada tahmin ediyorum korkumdan tartılamıyorm).
Aslında ben 2 yıldır bebek düşünüyrm hormon ilaçları kullanıyrm.Bu nedenle diyetim hep yarım kalıyor.Hormon haplarından ve yaşadığım stresten tekrar kilo alıyorm.Nasıl bu psikolojinin üstesinden gelirim bilmiyrm?????????????
Akşam saat 18:00 sonra yemek yememe olayı cidden zayıflatıyor.Peki meyve falandamı yemiyorsun yani o saatten sonra hiçbirşey mi yemiyorsun yoksa meyve ayran süt tarzı şeyler tüketebiliyor musun?

Merhaba Güleysa'cığım, çok teşekkür ederim :)
Akşam vakti yememe düzenimi iyice oturttum ben, artık diyet yapmıyorum ama 18'den sonra KESİNLİKLE yemiyorum. Sanırım bünyem de alıştı artık geç saatlerde canım birşey çekmiyor. Bence sen de yeme canım, meyve bile yesen ağırlık yapıyor, onun posasını şusunu busunu o saatte hazmetmesi kolay mı? 18'den önce istediğin meyveyi yersin

Çoğu insan stresten kilo alıyor, mesela sınav dönemlerinde öğrenciler kendini abur cubura veriyor vs. Bununla başetmenin yolu varsa bana da söyleyin :( Motive edici yazılar filan etkili oluyor gerçi bende, sık sık bu zayıflama topiclerini takip etmek etkili olabilir belki tatlım :)

ayda en az 3 kere başlıyorum rejim yapmaya ama nafile 0 sonuçla kendimi bi tabak bol yağlı makarnanın başında buluyorum. elma kromla 2 kilo verdim bırakınca 3 kilo geri aldım annem artık öyle aptal şeylere inanma dedi olan 68 tlye oldu bugün hayatımda görmediğim kiloyu görünce fenalık geçirdim ben artık 85 kiloyum çüşşş deedim kendime ve tabi hemen sevgilime yetiştirdim belki azcık hakaret ederde bende hırslanırım kilo veririm diye sabah o hırsla iki dilim ekmek salatalık ve zaytin yedim şeytan şuan benimle o kadar çok uğraşıyoki şuanda canım kaşarlı poça istiyo:(ben napıcam böyle yaşamaya mı mahkumumÇok üzgünüm çoook:a015:

AAAAA sakın öyle düşünme tatlım. Ben ya! Ben bile, yılların tombişi kilo verdim :) İnan bana doğru yöntemle ve azimle kesinlikle verirsin.

thorcum benim sna bi sorum var kilo verdiğinden bu yana hiç sarkma oldumu bide kaç dakika dans ediyosun cvb veririsen sevinirim

Bacaklarımda sanki yumuşama oldu canım tam bilemiyorum ama sıkılaştırıcı hareketlere başlayacağım kısa zamanda. Yumuşama dediysem öyle aşırı değil ama daha sıkı olması için yapacağız bir şeyler :)

selam canım aslında hikayeni 3güne bir okuyorum motivasyon açısından iyi geliyor bugün sana yorum yazmadığımı farkettim :kedi:

tebrik ederimmm opuyorumnanaktan
bahsi geçti mi bilmiyorum ama resim koyman mümkün mü? öncesi ve sonrası opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim tatlım :)
Resim koymuştum önceki sayfalarda

Ayrıca tebrik eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Umarım hepimiz ideal kilomuza ulaşırız, anlayacağınız vermem gereken birkaç kilo daha var. kaydirigubbakcemile4

Ama inanın kızlar, ben yaptıysam herkes yapar klişesini rahatlıkla söylüyorum. Çünkü benim yediklerimi görseydiniz aklınız hayaliniz dururdu. Günde 1,5 ekmek yiyen insandım ben sempatiksalakcinni

Bir de o koca koca ekmekleri gecenin köründe, midem kazındığı zaman yiyordum. Düşünün durumun vahametini.

Neyse işte,
1-Ekmeği kestim. Günde 2 dilime indirdim!
2-Akşam altıdan sonra ağzıma lokma koymadım!
3-Gün içinde mutlaka hafif dahi olsa sporumu yaptım, hareket halinde oldum.

Akşam vakti bir meyve dahi yemedim, evet ilk zamanlar zordu, tv karşısında çerezimi, meyvemi yemeden kuru kuru oturmak zor geliyordu. Ama tuttum kendimi, su içtim bol bol, spor yaptım, unutturdum kendime akşamları yemeği. Gün içindeyse ilk sayfalarda yazdıklarımı okumuşsunuzdur, gayet yedim içtim valla :lepi: Tek kısıtlamam ekmekti çünkü ekmeğe aşırı düşkün biriydim. Ama yine de açlık hissetmedim, abur cuburu dahi yedim, az olmak kaydıyla. Ev yemeği, tencere yemeği tükettim. Ama yeri geldi pizza da yedim ama nedir, koca bir pizza değil de iki dilim. :)

Neyse karışık yazmaya başladım ama bazı arkadaşlarımız ümitsiz konuşmuş, üzüldüm. İnanın yaparsınız kızlar! Ben bile pisboğazımı dizginleyebildiysem siz haydi haydi yaparsınız yerimseniben KK'nın zayıflama forumu muazzam, nette de kilo vermeyle ilgili motive edici siteler var, sık sık okuyun, yöntemlerinizi belirleyin, kendinizi gaza getirin.

Artık burayı hergün ziyaret edeceğim, yazarsanız vaktinde cevap veririm, elimden geldiğince destek olurum hepinize Şeniz

ben sorunum yemek değil hareketsizlik :çok üzgünüm:

çocukluğumdan itibaren hep sağlıklı beslenme takıntısı olan biriydim. bu yuzden aman şunu yemesem veririm zayıflarım diye bişeyim yok :çok üzgünüm:

kansızlık var bu sebeple aşırı halsizlik. buna rağmen günlük spor yapmaya çalışıyorum ama özellikle bu havalarda üşüyorum bi köşeye büzüşüyorum. :çok üzgünüm:

ve ablamın düğününe 4 ay kaldı. gene fotoğraflar da kıyaya köşeye saklanmak ya da kilolarımı kapatacak kıyafet seçmek istemiyorum senağlama

bazen iştahlanıyorum hevesle yapıyorum hatta ben moral veriyorum arkadaşlarıma zayıflarız diye. ama vakit azalıp kilolar gitmedikçe heves de ümitte kalmadı senağlama

Aslında 65'e inmeden açmak istemiyordum konumu ama ne yapayım çok heveslendim :utangac:

Ben de nihayet obezlikten tombişliğe düşmenin haklı gururunu yaşayanlardanım, yaş -neredeyse- 19, boy 1.73, kilom şu an 75 fakat başladığımda 89 idi. Toplam iki ayda verdim. Hedefim 65'e düşmek inşallah :1rolleyes:
slm nasılsın benim de sorunum kilo ben veremiyorum 70 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum opuyorumnanaktan

ben sorunum yemek değil hareketsizlik :çok üzgünüm:

çocukluğumdan itibaren hep sağlıklı beslenme takıntısı olan biriydim. bu yuzden aman şunu yemesem veririm zayıflarım diye bişeyim yok :çok üzgünüm:

kansızlık var bu sebeple aşırı halsizlik. buna rağmen günlük spor yapmaya çalışıyorum ama özellikle bu havalarda üşüyorum bi köşeye büzüşüyorum. :çok üzgünüm:

ve ablamın düğününe 4 ay kaldı. gene fotoğraflar da kıyaya köşeye saklanmak ya da kilolarımı kapatacak kıyafet seçmek istemiyorum senağlama

bazen iştahlanıyorum hevesle yapıyorum hatta ben moral veriyorum arkadaşlarıma zayıflarız diye. ama vakit azalıp kilolar gitmedikçe heves de ümitte kalmadı senağlama

Havalardan mıdır nedir, o halsizlik ve isteksizlik bende de var. Bazen yürüyüşe çıkayım diyorum ama havayı kapkaranlık ve soğuk görünce evde kalıyorum.
Ama evin içinde hareketli olarak bu açık kapanabilir bence. :)

Hiç moralini bozma, önünde koca 4 ay var, hem havalar da ısınmaya başlayacak, o zaman yürüyüşe de başlarsın. Şimdi de yediklerine dikkat ederek ve spor yapmasan bile evin içinde hareketli olarak (evi derleyip toplamak, süpürmek, yatakları toparlamak hızlı hızlı vs.) ufaktan başlayabilirsin canım. :teselli:

slm nasılsın benim de sorunum kilo ben veremiyorum 70 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim umarım sen de iyisindir :1hug:
Yediklerine biraz dikkat edip gün içinde hareketli olarak rahatlıkla 10 kilo verebilirsin bence canım, tabii hızlı kilo vermeni engelleyen bir sağlık problemin yoksa. Ama olsa dahi 10 kilo çok fazla değil, eninde sonunda verirsin, yeter ki gerçekten iste ve kararlı ol. :)

Özellikle KK'daki başarı hikayeleri insanı çok heveslendiriyor ve diğer zayıflamayla ilgili topikler, sık sık okuyarak kendini motive edebilirsin canım.

lahana limon maydanoz tarifi ve nasıl kullanıcağımı söylermisin

....
1 litre suyu tencerede kaynatıyorum, kaynayınca 8 lahana yaprağını bölüp bölüp içine atıyorum, tencereye sığmayacak gibi oluyor ama iniyor onlar sonra. bu şekilde lahanalar beş dakika kaynıyor, ben tahta kaşıkla iyice bastırıyorum suyu çıksın diye. sonra yarım demet maydanozu içine atıyorum, o şekilde de 5 dakika daha kaynıyorlar. sonra altını kapatıp, o halde soğumaya bırakıyorum süzmeden, soğuyana kadar içinde bekliyorlar. soğuyunca bir bardak alıp içine yarım limon sıkıp içiyorum.
....

Yazmışım canım, ben artık yapmıyorum ama çok faydasını gördüm, tavsiye ederim :)

Havalardan mıdır nedir, o halsizlik ve isteksizlik bende de var. Bazen yürüyüşe çıkayım diyorum ama havayı kapkaranlık ve soğuk görünce evde kalıyorum.
Ama evin içinde hareketli olarak bu açık kapanabilir bence. :)

Hiç moralini bozma, önünde koca 4 ay var, hem havalar da ısınmaya başlayacak, o zaman yürüyüşe de başlarsın. Şimdi de yediklerine dikkat ederek ve spor yapmasan bile evin içinde hareketli olarak (evi derleyip toplamak, süpürmek, yatakları toparlamak hızlı hızlı vs.) ufaktan başlayabilirsin canım. :teselli:

benim halsizlik kansızlıktan canım. gene biraz geçti ilaçları sayesinde ilk zamanlarda göz kapağımı açmak bile işkenceydi kaydirigubbakcemile3 tabi ilaçları da kilo aldırdı :1ninca:

hareketli olmaya gayret ediyorum ama eh işte . tatil de zaten iyice yedik içtik tutamadık :kedi: bugün azimle tekrar başladım. kaydirigubbakcemile2 1 saat koşu bandında yürüyebildim olumunekankayizsmile ben verdim nasılsa demeyip bi köşeye çekilmeyip bizle ilgilenmende çok hoş bi davranış canım tşkler olumunekankayizsmile

zaman kısıtlı pek veremeyeceğim biliyorum ama balık etli olsam ona da razıyım artık :çok üzgünüm:

benim halsizlik kansızlıktan canım. gene biraz geçti ilaçları sayesinde ilk zamanlarda göz kapağımı açmak bile işkenceydi kaydirigubbakcemile3 tabi ilaçları da kilo aldırdı :1ninca:

hareketli olmaya gayret ediyorum ama eh işte . tatil de zaten iyice yedik içtik tutamadık :kedi: bugün azimle tekrar başladım. kaydirigubbakcemile2 1 saat koşu bandında yürüyebildim olumunekankayizsmile ben verdim nasılsa demeyip bi köşeye çekilmeyip bizle ilgilenmende çok hoş bi davranış canım tşkler olumunekankayizsmile

zaman kısıtlı pek veremeyeceğim biliyorum ama balık etli olsam ona da razıyım artık :çok üzgünüm:

Tebrik ederim canım bir saat koşu bandında yürümüşsün, ilk gün için müthiş bence. :)
Her gün bir saat yürüyebilirsen süper olur ama bazen insanda isteksizlik oluyor, o zaman da yarım saatle yetinirsin, önemli olan az da olsa her gün hareket edebilmek, vücut çok çabuk köhneleşiyor çünkü bilmiyorumkismile

Ayrıca 4 ay kısıtlı zaman olur mu hiç? Hele kilo fazlan çoksa ilk bir ay vereceğin kiloya sen bile şaşırırsın. Ayda 5 kilo versen 4 ayda 20 kilo eder ve büyük fark yaratır emin ol! olumunekankayizsmile

Ayrıca balık eti görünüm hiç kötü değil aksine ideal diye düşünüyorum. ( Ben şu an biraz iri bir balığım gerçi sempatiksalakcinni ) Ama sınıfımızın en beğenilen kızı balık etli ve gerçekten çok güzel .:nazar: Çok zayıf arkadaşlara nazaran giydikleri daha yakışıyor, ne bileyim kemik kemik değil gerdanı, yuvarlak hatlı ve yuvarlak hatlar her zaman daha cazibelidir, sıkma canını a.s.

ahh canım ilk günüm değildi ki :çok üzgünüm: 2 ya da 2.5 aydır bu çabam. ama hareket edebildiğim süre diyeyim hastalıktan rahat bulupta ımmm 1 ayı geçti. ve ben 2kg verebildim sadece :çok üzgünüm:

hatta haftalık tartılıyorum, bugün üstüne 1 kg almış göründüm. çünkü misafir çokluğu yiyecek bolluğu hareket azlığı sonuç artı 1 kilo. :çok üzgünüm:

bende balık etli hatunları severim balık etli oldum hep gençkızlığım boyunca. zayıflığı sevmiyorum ama bi ulaşsaydım şu balıklığa kaydirigubbakcemile3

destedğin içinde tşk ederim canım a.s.

ahh canım ilk günüm değildi ki :çok üzgünüm: 2 ya da 2.5 aydır bu çabam. ama hareket edebildiğim süre diyeyim hastalıktan rahat bulupta ımmm 1 ayı geçti. ve ben 2kg verebildim sadece :çok üzgünüm:

hatta haftalık tartılıyorum, bugün üstüne 1 kg almış göründüm. çünkü misafir çokluğu yiyecek bolluğu hareket azlığı sonuç artı 1 kilo. :çok üzgünüm:

bende balık etli hatunları severim balık etli oldum hep gençkızlığım boyunca. zayıflığı sevmiyorum ama bi ulaşsaydım şu balıklığa kaydirigubbakcemile3

destedğin içinde tşk ederim canım a.s.

Rica ederim tatlım, ümidi kırmak yok!! Hele şimdiden akşam yemeklerini kesmeye başla bakalım, biraz da sporla ne kadar güzel kilo verirsin :1hug:

helal !! walla etkilendim :D bende kilo vermek isteyenlerdenim :( gunde en az 1 saat yuksek tempoda yuruyorum ama senin yaptigin gibi 6 dan sonra yemege son veremiyordum ne yazikki! Ama simdi senden oyle bi gaz aldim ki!! Bundan sonra 6 dan sonra YENMEYECEK!!! :D

kaydirigubbakcemile5 Süpersin canım! Her şey gaza gelmek ve motive olmakla başlıyor zaten. Yürüyüşe devam edip altıdan sonra yemeyi kesersen bak nasıl kilo veriyorsun.
Saat altıya kadar hiiiç açlık çekmeyeceksin inan, sadece ekmeği iki dilimle sınırlı tutarsan daha iyi olur. Onun dışında diyet psikolojisine girip kendini sıkmana lüzum kalmayacak, sen sporuna düzenli devam edip akşam atıştırmalarını kesince herşey kendiliğinden gelecek inşallah :)

Back