Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar...
Bende bayram boyunca kendini kaybetmiş şekilde sürekli yedim yedim yedim ... sanki kıtlıktan çıkmıştım ( Bugün tam gaz devam ama bu ay telafi edicem inşallah

merhaba kızlar bende bayramda 300 gram almısım gelen giden ( ama en kısa zamanda vericem işallah bencde cumaları kilo bildirimi yapılsın hem gaza geliriz diye düşünüyorum :)) hepinize iyi geceler.

thor ve diğer tüm arkadaşlara merhaba.ben de bayramdan sonra diyete başlayacağımı söylemiştim.ve yarın başlıyorum.(bu arada diyete cuma günü başlamak daha etkiliymiş).boyum 1.68,kilom 84.800 bakalım ben neler yapabilicem.lütfen birbirimize destek olalımopuyorumnanaktan

merhaba darlingim bende bugün diyete başlıyorum benim boyum 1 60 ve aynı kilodayız 6 ay önce doğum yaptım 11 kilo verdim ve tekrar başlıyorum diyete umarım
bu kilolardan kurtuluruz allah sabır versin hepimize kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar bende dikkat ediyorum yediklerime burdan kilolarımı zı bildirelim ne kadar verdiğimizi bence herbirimiz için etkili olur :))

diyet işi tamam da ben bi türlü şu kilo cetvellerinden yapamadım çok istiyorummm

mrb bego2,benim 2. günüm bitti.ilk gün çok iyi geçti,ama bu akşam çok acıktım.iradesizlik yapmadım çok şükür.ilk haftayı atlatabilirsek süper olucak.hepimize kolay gelsinvereliniortak

ben 75den 63e üc ayda düstüm dört aydirda ne aliyor nede verebiliyorum simdide dogadan form karisik bitki cayini deniyorum

merhaba tekrar arkadaşlar. yeni arkadaşlar siz de hoşgeldiniz. ben bu aralar sınaw zamanım olduğu için fazla giremiyorum ve sürekli oturduğum için 1 kilo almışım :gitme: yine de tamamen salmıcam kendimi, bi şekilde dengelemeye çalışıcam. herkese kolay gelsinn

addictivecim bende nerelerde diyorum sana da thora da başka sınavları olan arkadaşlara da başarılar.

vooohhoooovvvv. :1shok: gaza geliyor insan okudukça tebriklerrr kaydirigubbakcemile5

bende bi ucundan başlamalıyım. ablamın düğününe 6 ay kaldı. tek baldız olarak en şık ben olmalıyımmm :1ninca: bu kiloyla nası olcak bilmiyorum ama çatlar ölürüm benden şık biri olsun :1ninca: vermem lazımmmm :çok üzgünüm:

herkse merhaba,cuma tam bir hafta olucak.kilo verdimmi çok merak ediyorum.çok tartılasım geliyo ama cumayı beklicem.ben dün çok kötü bişey yaptım;çikolata yedim:kedi:çok pişman oldum ama yedim bir kereklava:siz benim gibi yapmayın.cumaya kilomu yazıcam.öptüm şekerleropuyorumnanaktan

İnşallah canım, ben çocukluğumdan beri uğraşıyordum sonunda birazını defedebildim işte kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim opuyorumnanaktan
bende kendimi bildim bileli uğraşıyorum inşallah benimki de kısa zamanda gider :çok üzgünüm:

ben 75den 63e üc ayda düstüm dört aydirda ne aliyor nede verebiliyorum simdide dogadan form karisik bitki cayini deniyorum

Tebrik ederim arkadaşım alkisalkisalkis çok süper, ideal kilo vermişsin. Ayda 4 kilo harika. Neler yaptın da verdin canım kilolarını? Spor yaptın mı? Öğünlerinde neler yedin, biraz bahsedersen sevinirim kaydirigubbakcemile5 Şimdiden teşekkürler a.s.

selam kızlar,normalde dün yazmam gerekiyordu ama dün giremedim.dün tam bir hafta oldu ve ben 1,5 kilo vermişim.belki çok değil ama kaçamaklar yaptığım için bence harika.zemuszemushaftada 1,5 kilo ayda 6 kilo demek.süper hissediyorum kendimi.hihoyyytbu arada herkesin sınavı var sanırım.kimse girmiyo.neyse sınavı olanlara başarılar.bu arada ben 84.800 ile başladım,dün itibariyle 83.300 geldim.inşallah böyle devam eder.öptm şekerler

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Thor arkadaşımm senin zayıflama hikayeni tesadüfen nette gezinirken gördüm.Ve zayıflaman benide heveslendirdi.Bende 1 kaç yıldır kilo vermek istiyorum ama hep kendime yeniliyorum.21 yaşında 175 boy 72 kiloyum benim basen göbek problemim var kilolarım genelde alt bölgede toplanmış bu beni çok rahatsız ediyor.Her akşam tamam zayıflayacağım diyorum sabah oluyor yine aynı benim tek sorunum abur cuburdan vageçememem.Lütfen bana tavsiyelerinizle yardımcı olurmusunuz.Bende zayıflayabilirmiyim acaba:)

merhaba başka topiklerde de daha evvel yazdım... kısa süreli kilolar da verdim mesela en son 82den 80e indim ama şu an 86 kiloyum. 1.73 boyum var ve 23 yaşındayım. çok ilginç bir şekilde gören en fazla 75 diyor bu da etimin çok sık oldugu anlamına geliyor sanırım. eti sık olanlar da kolay kilo vermez bilirsiniz. artık bari böyle kalayım diye ugrasırken bu sayfaya yeniden denk geldim onca zaman sonra. ve beni ciddi heveslendirdi. ben de bu sabah denk geldim ve okudum. malesef kahvaltıyı atlamıştım öğlen patates haşladım baharatla ve çok az tuzla tatlandırdım yedim. öğlen evde muz vardı ekmek yememek için onu dedim. akşam da evdeki yemekten bi tabak 1 dilim ekmekle beraber yedim saat 5:30da ama 3 saat kadar önce dayanamayıp bi bardak yeşilçay içtim bol limonlu. benim hedefim çok ciddi sanırım. ben 58 kiloya kadar inmek istiyorum. tabi bu en uzun vadesi. ilk hedef 10 kilo yani 76 olmak. haziranda mezuniyetimde giyeceğim elbise bile kafamda... umarım bozulmaz bu azmim. thor'a çok teşekkür ederim.

Selam kızlar, yeniden geldim :)
Sınavlarım bitti hele şükür. 73 kiloya çıktım. Sınav dönemi daha uzun sürseydi daha da kilo alırdım. Stresten abur cubura verirsem kendimi böyle olur işte Bir de gece geç yedim akşam yemeklerimi, böyle oldu.
Neyse aldığım kilolarıma ağıt yakmak istemiyorum, yeni arkadaşlarımız gelmiş, hoş gelmişler, birbirimize destek çıkarak vereceğiz kilolarımızı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…