Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa en önemlisini unutmuşum ben kilo günlüğü tuttum!!!
Her güne bir sayfa ayırdım, önce sabah aç karnına tartılıp yazıyordum. Sonra saat kaçta ne yediğimi detaylarıyla, spor yaptıysam kaç dakika, ter oranıma kadar kendimce yazdım :lepi:
Hatta ayıptır söylemesi o gün tuvalete çıkıp çıkmadığımı dahi yazdım ben. Kabızlık problemim vardır benim ve hangi yemeği yediğim gün kabızlık yaşayıp yaşamadığımı görmek işime yaradı.
Halen daha günlüğümü tutuyorum. İşte dün yediklerim:
Sabah 11de az yağlı tek yumurtadan menemen yapmışım, 1 dilim ekmek, ardından elma.
13te körolasıca boğazım durmamış mcdonalds'a gidip bir dondurma yemişim sırnaşık şey
Yine arada bisküvi tırtıklamışım
17de ıspanak yemeği, yanında yoğurt, bir dilim ekmek, elma, 10 tane de fındık yemişim. Yemişim de yemişim yani kaydirigubbakcemile3 Ardından bu sitede öğrendiğim lahana maydonoz limon suyundan içmişim -yağları yakıyor-
Bu sabah tartıldığımdaysa 300 gr eksiktim. Neden çünkü ekmeği fazla yemedim, yürüdüm, akşam yemeği beşte yenmişti ve ardından bir şey yemedim. Ve bence içtiğim lahana maydonoz suyu da işe yaradı.
yerimseniben
merhaba thor senin yazılarını hayranlıkla okudum çok mutlu oldum tebrik ediyorum ben de geçen sene doğum yaptım 15 kilo fazlam var ahhh birde verebilsem ne kadar uzak geliyor bilsen kendimde o gücü göremiyorum nedense sanırım psikolojim bozuldu hiç bişey den mutlu olmuyorum hayallerim yok umudum yok hiçim ben kendimi çok kötü hissediyorum
kaç zamandır dikkat edemiyorum.ya nolucak böyle?:tomato:thooooooooooooooooooorrrrrrrr nerdesin canım ya.sen insana iyi moral veriyorsun.ya nefsime engel olamıyorum ben.yardım edin bana ne olur:a015: