• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canlarım ben bu aralar fazla nete giremeyebilirim, sınav haftası :(
Elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım konuyu
Flower_s'cim kahvaltın gayet iyi, ben de yumurta yiyordum kahvaltılarımda ama bir dilim ekmekle.
Addictive, Aylin sizi de çok tebrik ederim, düzeniniz oturuyor artık. Bu arada Aylin'cim, konuya daha önce yazdığım lahana-maydonoz-limon suyu da hem düzenli tuvalete çıkartıyor, hem selülitleri gideriyor tavsiye ederim. ;)
Hepinizi öpüyorum, güzel bir hafta geçirin

merhaba kızlar bende pek giremiyorum ama yediklerime hep dikkat ediyorum. geçen ptesi 73.5 ile başlamıstım bu sabah 72.1 im bu benim için çok çok iyi umarım hep böyle sürer.

Bende 14 Kasım başladım o gün 64.7 kiloydum. Bugün 62.9
10 günde ortalama 2 kilom gitti ve sağlıklı beslendim. Bu süre zarfında da kaçamaklar yapmıştım.

kızlaaar sesiniz çıkmıyoo! sakın bayram diye çikolataları hamurişlerini fazla kaçırmayın tamam mı, :oklava: takipteyim ona göre sırnaşık şey benim sınavlarım vardı bu aralar, bayram ya azıcık çikolata da yedim ama çok şükür kilo almadım, hala 71,7yim sositososito evdeki lezzetli ve kalorili herşeye direniyorum! bu arada pırlanta_a süpersin aynen devam! alkisalkisalkis

bende doğum yaplı 3ay oldu.102doğum yaptım eve geldim 92 ve şuan 90kiloyum.ama ısrarlıyım gidecek bu lahana göbekler...5ay müddetim var zor olacak ama olsun nasıl geldiyse bu yağlar tıpış tıpış elvada olacak.sabır herkese

bende doğum yaplı 3ay oldu.102doğum yaptım eve geldim 92 ve şuan 90kiloyum.ama ısrarlıyım gidecek bu lahana göbekler...5ay müddetim var zor olacak ama olsun nasıl geldiyse bu yağlar tıpış tıpış elvada olacak.sabır herkese

oo canım 5 ay sana rahat rahat yeter bence, biraz kararlılıkla 15-20 kilo kolayca gider inşallahkaydirigubbakcemile5

selamlar kızlar bende geldim. thorcum, addictivecim, flowerscım okudum tüm yazdıklarınızı. harikasınız. thor bayılırım çevresindekilere enerji veren insanlara. sende benim gibisin sanırım. saydın zaten topik arkadaşım benim.

hepimize kolay gelsin. bende artık 6 dan sonra yememeye çalışıcam nası yapıcam bilmiyorum ama 7.5 a doğru evde oluyorum. bakalım.

bi yakınımda 3 ay gibi bi sürede 6 dan sonra yemeyerek 15 kg a yakın verdi. gördüğümde inanamadım kendisini. benimde 8 kg vermem lazım.
son 2 yılda aldığım için belki kolay veririm.

hepimize kolaylıklar
bayramınız kutlu olsun.
sevgiler...

selamlar kızlar bende geldim. thorcum, addictivecim, flowerscım okudum tüm yazdıklarınızı. harikasınız. thor bayılırım çevresindekilere enerji veren insanlara. sende benim gibisin sanırım. saydın zaten topik arkadaşım benim.

hepimize kolay gelsin. bende artık 6 dan sonra yememeye çalışıcam nası yapıcam bilmiyorum ama 7.5 a doğru evde oluyorum. bakalım.

bi yakınımda 3 ay gibi bi sürede 6 dan sonra yemeyerek 15 kg a yakın verdi. gördüğümde inanamadım kendisini. benimde 8 kg vermem lazım.

hepimize kolaylıklar
bayramınız kutlu olsun.
sevgiler...

hoşgeldin tatlım.. kiloların son 2 yılda olduğu için şanslısın, yerleşmemiş kilolardır. kolayca verebilirsin. bir yakının da o şekilde kilo verebilmiş ya şevkim arttı vallahi kaydirigubbakcemile2 şimdi ben 72 civarında takılıp kaldım ama pes etmiyorum.. başarıcaz hep beraber inanıyorummmkaydirigubbakcemile5

selamlar addictive ve herkess.
evet 106 kg du. 0,1 tonum diye geyik yapardı hep. 88 lere kadar inmiş. gördüğümde şok oldum. arkadaşımın eşi.
ben bu akşam hiç bişey yemedim 6 dan sonra. şimdi açım ama olsun..

hoşgeldin tatlım.. kiloların son 2 yılda olduğu için şanslısın, yerleşmemiş kilolardır. kolayca verebilirsin. bir yakının da o şekilde kilo verebilmiş ya şevkim arttı vallahi kaydirigubbakcemile2 şimdi ben 72 civarında takılıp kaldım ama pes etmiyorum.. başarıcaz hep beraber inanıyorummmkaydirigubbakcemile5

kilolarımızda yakınmış, hadi başarılar canım.
ben kendimi kaybettim kilo aldığım dönemde nası bi yaşam biçimine girdiysem insanlar kilo aldığımı da söyledi kıyafetlerimde olmuyodu ama ayılamadım. taki geçen aya kadar...
herkese çok kolaylıklar azmedelim arkadaşlar yazın çok güzel olacak
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile4

nerdeyse tüm mesajları okudum bu yolda yalnız olmadığımızı görmek çok güsel herkes başarıyla sürdürüyo diyetini bende bugün akşam saatlerinde karar verdim yine! diyete girmeye ama şimdiden başarıya ulaştığımı görür gibiyim çnkü bir kere başardığımı görmüştüm şimdi tekrar neden olmasın? :) sizleride kutluorum birbirimize böyle destek olursak yaza kadar beklediğimizden de iyi sonuçlar elde edicez :) dans etmeyi unutmayın ben çok faydasını görmüştüm evde aerobikle karışık kendimce bişiler yapıodum bazenleri terlemiodum ama yakıodum yağları sonuçta:) birde keten tohumunun çok faydasını görmüştüm ya kaşıkla yutup üstüne su içiodum yada yoğurtla beraber makarnayla kullanıodum.bende küçüklüğümden beri bi diyeten çıkıp bir diğerine geçtim ama hiçbir zaman önümde hazır olan yemek listeli diyetlerden yapamadım.bence en iyisi sadece belirli kurallar koymak ve hergün canımız ne isterse kurallara göre ayarlayıp onları yemek. hepinizin başarılarının devamını diliorum ve biliorumki sonucada en yakın zamanda ulaşıcas.başlamak bitirmenin yarısıdır:) geriye kaldı diğer yarısı

buraya çok utandığım ıcın yazmamayı dusunmustum ama sızın mesajlarınızı okudukça tekrar kendıme geldım.thorcum ben bı ıkı haftadır kendımı ıyıce bıraktım.yeme alışkanlığınıda,su tüketimimi de ekmeği 2 yle sınırlandırmyı da:((( çok kötuyum neden bılmıyorm ama böyle oldu.ve anında verdiğim kıloları gerı aldım.bugun dedım kı kendı kendıme ben ne yapıyorum yaa!nıye bırakıyorum kendımı dedım ve burayı acıp benden snra katılanları okdum.tekrar denemeye karar verdım.bu defa başaracağım....

nerdeyse tüm mesajları okudum bu yolda yalnız olmadığımızı görmek çok güsel herkes başarıyla sürdürüyo diyetini bende bugün akşam saatlerinde karar verdim yine! diyete girmeye ama şimdiden başarıya ulaştığımı görür gibiyim çnkü bir kere başardığımı görmüştüm şimdi tekrar neden olmasın? :) sizleride kutluorum birbirimize böyle destek olursak yaza kadar beklediğimizden de iyi sonuçlar elde edicez :) dans etmeyi unutmayın ben çok faydasını görmüştüm evde aerobikle karışık kendimce bişiler yapıodum bazenleri terlemiodum ama yakıodum yağları sonuçta:) birde keten tohumunun çok faydasını görmüştüm ya kaşıkla yutup üstüne su içiodum yada yoğurtla beraber makarnayla kullanıodum.bende küçüklüğümden beri bi diyeten çıkıp bir diğerine geçtim ama hiçbir zaman önümde hazır olan yemek listeli diyetlerden yapamadım.bence en iyisi sadece belirli kurallar koymak ve hergün canımız ne isterse kurallara göre ayarlayıp onları yemek. hepinizin başarılarının devamını diliorum ve biliorumki sonucada en yakın zamanda ulaşıcas.başlamak bitirmenin yarısıdır:) geriye kaldı diğer yarısı

canım hoşgeldin. dediğin gibi önemli olan bir şekilde hayatına hareketliliği dahil etmek. ister dans et, ister spor yap, istersen de vasıtaları kaldır yürü! kesinlikle faydası oluyor. ben spora vakit ayıramıyorsam günlük hayatımda her yere yürümeyi tercih ediyorum mesela kaydirigubbakcemile2 bir de evet birbirimize destek oluyoruz burda, ama gerçek hayatta diyette olduğumuzu söylediğimiz zaman etrafımızdakiler lokmamızı sayar oluyor! kararını vermişsin artık gelişmeleri senden de bekliyoruz tatlım! yerimseniben

Kızlaaar selam
Herkesin bayramını (rötarlı da olsa) kutluyorum
Bayram ziyareti, sınavlara hazırlık derken internete girecek zamanım olmadı. :(
Hepinizin mesajlarını okudum, inşallah yeni aya çok daha azimle başlayacağız. Ben de tekrardan 73 olmuşum bu arada :P Bayramda kilo alan arkadaşlarım, üzülmeyin, yalnız değilsiniz yani. ınsan kendini tutamayabiliyor bazen... Amaaa Aralık ayını çok daha iyi geçirmeye çalışalım birbirimize destek olarak. Yeni yıla daha ince girelim değil mi ;)
Hepinize sevgiler

arkadaşlar 1-2 kilo için üzülmeyinn.. bikaç gün dikkat edip çok güzel devam edebilirsinizz. kazanacağınız onca şeyi düşünün, 1-2 kilo sizi bunlardan uzak tutmasın, pes etmeyin sakınn

canım hoşgeldin. dediğin gibi önemli olan bir şekilde hayatına hareketliliği dahil etmek. ister dans et, ister spor yap, istersen de vasıtaları kaldır yürü! kesinlikle faydası oluyor. ben spora vakit ayıramıyorsam günlük hayatımda her yere yürümeyi tercih ediyorum mesela kaydirigubbakcemile2 bir de evet birbirimize destek oluyoruz burda, ama gerçek hayatta diyette olduğumuzu söylediğimiz zaman etrafımızdakiler lokmamızı sayar oluyor! kararını vermişsin artık gelişmeleri senden de bekliyoruz tatlım! yerimseniben

evet ben diyetteyken etrafımdakilere söylememeye çalışıyorum çnkü herkes düşmanlaşmaya başlıyor kilo vermemi istemediklerini bile düşünüyorum bu ailemde olsa ... bende bugün gidip solgarlarımı aldım haldır haldır nöbetçi eczane arayıp sonunda buldum.yarın başlıycam tam 1 aralık güzel bi tarih ve bnce yaza kadar kıvama gelmek için seçilmiş güzel bi ay çünkü 4-5 ayda çok güzel şeyler elde edebilices rahatlıkla öle nisanda falan diyete girince pek bişi elde edemiorum çnkü ben vere vere yetişmio :)

buraya çok utandığım ıcın yazmamayı dusunmustum ama sızın mesajlarınızı okudukça tekrar kendıme geldım.thorcum ben bı ıkı haftadır kendımı ıyıce bıraktım.yeme alışkanlığınıda,su tüketimimi de ekmeği 2 yle sınırlandırmyı da:((( çok kötuyum neden bılmıyorm ama böyle oldu.ve anında verdiğim kıloları gerı aldım.bugun dedım kı kendı kendıme ben ne yapıyorum yaa!nıye bırakıyorum kendımı dedım ve burayı acıp benden snra katılanları okdum.tekrar denemeye karar verdım.bu defa başaracağım....

EVET BENDE YAPTIM DAVAMIZA İHANET İÇERİSİNDEYİM.:1ninca: mucizem mvalla mucize gibi geldin bana utandım kahroldum günlerdir ama şu an çok azimliyim yapıcam yine 66 göz kırpıyo bana rejimdeyim (aslında saglıklı beslenme) diyorum babaannem bi deri bi kemiksin ne rejimi be ye şunu diyo kimse beni anlamıyo ama bende onlara uydum THOR un sınav haftasında olmasını fırsat bildim ben kötüyüm ama 60 oluncaya kadar bi daha yapmıycam SÖZZZ.mirmirmirmir

hepimize kolaylıklar
bayramınız kutlu olsun.
sevgiler...
HOŞGELDİN CNM seninde fazla bi kilon yokmuş verilecek kilo az olunca sanırım insan birazda sallıyo kaçamak yapıyo fazla kilosu olanlar daha iradeli sende benim yaptıklarmı yapma ama hep birlikte şu işide bitirelim artık:lepi::enbuyukkk:

merhabalar hoşbulduk, 70.7 ydim bayramdan önceki cuma 70.4 olmuşum. bakalm bu cumaya kadar ne olcak. dün öğleden sonra bişey yemedim diyebilirim akşam zaten 8 de evde olduğumdan yemiyorum akşam yemeği. zor oluyo ama bakalım.
dün öğlen ne yediğimi sölemiyim tabi.
herkese kolaylıklar

Back