tebrik ederim bravo darısı banaaaaaaaaaaaaaaaaa
Teşekkür ederim canım, inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim bravo darısı banaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrikler canım..ne güzel vermişsin kilolarını yavaş yavaş gerisi de gelir artık..ben de bi ara çok güzel kilo vermiştim son 1-2 yıl içerisinde verdiğim 10 kiloyu geri aldım şu an 70lerdeyim ben dee mafoldumben bi türlü kendimi motive edip de veremiyorum şu kilolarımı yaaa istesem gerçekten yaparım ama olmuyo bi türlü tatlıya dayanamıyorum ben malesef bu da işimi zorlaştırıyor.ben de bundan sonra akşamları yememeye özen göstericem ve spor yapmaya inşallah başarabilirimm :Saruboceq:
inşalah canım :1hug:
az yiyen biriyim zaten. sporu aksatmasam olacak gibi bu iş :1hug:
Teşekkür ederim canım, umarım sen de en kısa zamanda kendini motive edip başlarsın :1hug: İş başlamakta zaten, inan gerisi kolaylıkla geliyor.
Tatlıya, özellikle abur cubura ben de düşkünüm maalesef. :) Ben tamamen vazgeçemedim, azaltmakla yetindim, sen de şerbetli ağır tatlılar yerine sütlü tatlı veya küçük bir parça çikolata tercih edebilirsin canım :) Kilo vereceğiz diye damak tadından feragat edecek halimiz yok, her şeyden azar azar. a.s
kutlarım seni opuyorumnanaktan
darısı banaa
tebrik ederim
ben de 17 yaşındayım
3 ayda 80 dan 65'e düşebilir miyim acaba:a015::çok üzgünüm:
çok üzülüyorum bu halime :gitme:
motive olmaya geldimmmm. kaydirigubbakcemile2 spora devam ediyorum hatta ayağım bile kanadı bugün spor ayakkabıdan :çok üzgünüm: ama devam. aklinialirimsmile yediklerime dikkat ediyorum. arada kaçabiliyor. suyu çok içerdim içemez oldum nazar mı oldu nolduysa. çocukluktan itibaren su kuşu derlerdi bana su ile yaşardım resmen. 5lt su içiyordum günlük. ama son bir kaç haftadır çok düştü bu 2lt bile bulmuyor unutuyorum içmeyi :çok üzgünüm: hiç böyle olmazdım halbu ki ömrümce olmadımda :çok üzgünüm:
yaa gerçekten mi oleyyy :dance:
3 ayda 15 vermek harika bişe benim için
6 öğün+spor şeklinde olursa 65'e düşebilirim heralde :kedi:
tekrar tebrik ederim,umut verdin bana teşekkürler a.s.
thor tebrik ederim ne güzel zayıflamışsın
benim sana sormak istediğim birşey var kilo vermem 6 gündür filan durdu halbuki ben şu an olduğum kiloyu çok kısa zamanda almıştım... sormak istediğim acaba bu duraklamalar sende de olduysa o zamanlar ne yaptın
Hoşgeldiin olumunekankayizsmile
Canım spora ve yediklerine dikkat ediyorsan, günde de iki litre su içebiliyorsan ne mutlu sana. 5 litre ben hayatta içemem ama senin bünye istiyor demek ki CADIARZU Yine de eskisi gibi içemiyorum diye canını sıkma, iki litre içebildikten sonra daha ne! hihoyyyt