Thor öncelikle seni tebrik ederim tatlım. ben 74 kiloydum zor bela diyetle falan 67 oldum.sporumu çok düzenli yapıyordum.Şimdi canım çok yemek yemek istiyor ve tekrardan 74 oldum sanırım(buarada tahmin ediyorum korkumdan tartılamıyorm).
Aslında ben 2 yıldır bebek düşünüyrm hormon ilaçları kullanıyrm.Bu nedenle diyetim hep yarım kalıyor.Hormon haplarından ve yaşadığım stresten tekrar kilo alıyorm.Nasıl bu psikolojinin üstesinden gelirim bilmiyrm?????????????
Akşam saat 18:00 sonra yemek yememe olayı cidden zayıflatıyor.Peki meyve falandamı yemiyorsun yani o saatten sonra hiçbirşey mi yemiyorsun yoksa meyve ayran süt tarzı şeyler tüketebiliyor musun?
ayda en az 3 kere başlıyorum rejim yapmaya ama nafile 0 sonuçla kendimi bi tabak bol yağlı makarnanın başında buluyorum. elma kromla 2 kilo verdim bırakınca 3 kilo geri aldım annem artık öyle aptal şeylere inanma dedi olan 68 tlye oldu bugün hayatımda görmediğim kiloyu görünce fenalık geçirdim ben artık 85 kiloyum çüşşş deedim kendime ve tabi hemen sevgilime yetiştirdim belki azcık hakaret ederde bende hırslanırım kilo veririm diye sabah o hırsla iki dilim ekmek salatalık ve zaytin yedim şeytan şuan benimle o kadar çok uğraşıyoki şuanda canım kaşarlı poça istiyoben napıcam böyle yaşamaya mı mahkumumÇok üzgünüm çoook:a015:
thorcum benim sna bi sorum var kilo verdiğinden bu yana hiç sarkma oldumu bide kaç dakika dans ediyosun cvb veririsen sevinirim
selam canım aslında hikayeni 3güne bir okuyorum motivasyon açısından iyi geliyor bugün sana yorum yazmadığımı farkettim :kedi:
tebrik ederimmm opuyorumnanaktan
bahsi geçti mi bilmiyorum ama resim koyman mümkün mü? öncesi ve sonrası opuyorumnanaktan
slm nasılsın benim de sorunum kilo ben veremiyorum 70 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum opuyorumnanaktanAslında 65'e inmeden açmak istemiyordum konumu ama ne yapayım çok heveslendim
Ben de nihayet obezlikten tombişliğe düşmenin haklı gururunu yaşayanlardanım, yaş -neredeyse- 19, boy 1.73, kilom şu an 75 fakat başladığımda 89 idi. Toplam iki ayda verdim. Hedefim 65'e düşmek inşallah :1rolleyes:
tebrikler hayatım
ben sorunum yemek değil hareketsizlik :çok üzgünüm:
çocukluğumdan itibaren hep sağlıklı beslenme takıntısı olan biriydim. bu yuzden aman şunu yemesem veririm zayıflarım diye bişeyim yok :çok üzgünüm:
kansızlık var bu sebeple aşırı halsizlik. buna rağmen günlük spor yapmaya çalışıyorum ama özellikle bu havalarda üşüyorum bi köşeye büzüşüyorum. :çok üzgünüm:
ve ablamın düğününe 4 ay kaldı. gene fotoğraflar da kıyaya köşeye saklanmak ya da kilolarımı kapatacak kıyafet seçmek istemiyorum senağlama
bazen iştahlanıyorum hevesle yapıyorum hatta ben moral veriyorum arkadaşlarıma zayıflarız diye. ama vakit azalıp kilolar gitmedikçe heves de ümitte kalmadı senağlama
slm nasılsın benim de sorunum kilo ben veremiyorum 70 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum opuyorumnanaktan
lahana limon maydanoz tarifi ve nasıl kullanıcağımı söylermisin
Havalardan mıdır nedir, o halsizlik ve isteksizlik bende de var. Bazen yürüyüşe çıkayım diyorum ama havayı kapkaranlık ve soğuk görünce evde kalıyorum.
Ama evin içinde hareketli olarak bu açık kapanabilir bence. :)
Hiç moralini bozma, önünde koca 4 ay var, hem havalar da ısınmaya başlayacak, o zaman yürüyüşe de başlarsın. Şimdi de yediklerine dikkat ederek ve spor yapmasan bile evin içinde hareketli olarak (evi derleyip toplamak, süpürmek, yatakları toparlamak hızlı hızlı vs.) ufaktan başlayabilirsin canım. :teselli:
benim halsizlik kansızlıktan canım. gene biraz geçti ilaçları sayesinde ilk zamanlarda göz kapağımı açmak bile işkenceydi kaydirigubbakcemile3 tabi ilaçları da kilo aldırdı :1ninca:
hareketli olmaya gayret ediyorum ama eh işte . tatil de zaten iyice yedik içtik tutamadık :kedi: bugün azimle tekrar başladım. kaydirigubbakcemile2 1 saat koşu bandında yürüyebildim olumunekankayizsmile ben verdim nasılsa demeyip bi köşeye çekilmeyip bizle ilgilenmende çok hoş bi davranış canım tşkler olumunekankayizsmile
zaman kısıtlı pek veremeyeceğim biliyorum ama balık etli olsam ona da razıyım artık :çok üzgünüm:
ahh canım ilk günüm değildi ki :çok üzgünüm: 2 ya da 2.5 aydır bu çabam. ama hareket edebildiğim süre diyeyim hastalıktan rahat bulupta ımmm 1 ayı geçti. ve ben 2kg verebildim sadece :çok üzgünüm:
hatta haftalık tartılıyorum, bugün üstüne 1 kg almış göründüm. çünkü misafir çokluğu yiyecek bolluğu hareket azlığı sonuç artı 1 kilo. :çok üzgünüm:
bende balık etli hatunları severim balık etli oldum hep gençkızlığım boyunca. zayıflığı sevmiyorum ama bi ulaşsaydım şu balıklığa kaydirigubbakcemile3
destedğin içinde tşk ederim canım a.s.
helal !! walla etkilendimbende kilo vermek isteyenlerdenim gunde en az 1 saat yuksek tempoda yuruyorum ama senin yaptigin gibi 6 dan sonra yemege son veremiyordum ne yazikki! Ama simdi senden oyle bi gaz aldim ki!! Bundan sonra 6 dan sonra YENMEYECEK!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?