- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Evet canım haklısındün 26. gün degil miydi canim?
rica ederim canimm burayi dikkatle takip ediyorum evim gibi :))Evet canım haklısınkarıştırdım ama düzeltirim hemen
Çok dikkatlisin saol canım
neden öyle oldu acaba canim karbonhidrat da değil aslinda demek ki dogal degilEt döner yedim, sadece eti. Ama acıktım. Demek ki bir daha oradan et döner yenmeyecek.
Mesela sabah yoğurtlu yeşil mercimek, peynir, zeytin yedim ve 6-7 saat acıkmadım. Et döner, salata ve yoğurt yedim 4 saate kalmadan acıktım.
Evet canım aynı dediğin gibi. Özellikle dedim ki tereyağınız doğal değilse dökmeyin üzerine, yağsız yerim. Şöyle doğal böyle doğal dediler. Ya döktükleri yağ yüzünden, ki et karışık olacağına buna razıyım, ya da işte ette sıkıntı var.neden öyle oldu acaba canim karbonhidrat da değil aslinda demek ki dogal degil
aynen bir daha orda yeme canımEvet canım aynı dediğin gibi. Özellikle dedim ki tereyağınız doğal değilse dökmeyin üzerine, yağsız yerim. Şöyle doğal böyle doğal dediler. Ya döktükleri yağ yüzünden, ki et karışık olacağına buna razıyım, ya da işte ette sıkıntı var.
Başarırsın, emin ol yaparsın. Bir kere acıkmayınca insan diyor ki vay be.aynen bir daha orda yeme canım
insallah ben de yarindan itibaren hamurisiyle arama mesafe koymayi düşüniyorum umarim basaririm
yarin başlıyorum o zamaaann birbirimize destek olarak basaririz inşallaah :))Başarırsın, emin ol yaparsın. Bir kere acıkmayınca insan diyor ki vay be.
Benim kahvaltım 2 poğaça ya da 1 tosttu (saat 8 civarı). Ama saat 11 olmadan acıkırdım.
İsmi lazım değil, diğer hamur işlerini de çok severim, bayılırım. Ama cısss
Hoş buldum canım :) burdayım her gün artık :) yine regl döneminde yaklaşıyor bozucam diye aklım gidiyor :) dirennnn diyorum diren o kadar yol geldin şimdi bi lokmacik bisey için bozmaaa :) ama sanırım olurda bozarsam. Tekrar baslarim :)tekrar hosgeldin canimm devam etmenee coook seviniyorhm her gün bildirim yap bizi yalniz birakma olur muuu
canim benim her zaman böyle kontrol edemeyecegimiz durumlar olabilir.oldu ve bitti.değer mi bu ortami birakmaya?? 11 günü yapan yapabilen kimdi sen degil miydin ?? Demek ki yapabiliyormussun.
1 gün icin 11 günü feda mi edeceksin??
1 gün bozdum diye her gun mu bozacaksin zehirlenmeye devam mi edeceksin??
Hadi ben sana inaniyorum yarin 12. gün diye devam et yapabilirsin hadi lutfeeen derin bir nefes al ve devam et ben her zaman destekçinim senin
yarin başlıyorum o zamaaann birbirimize destek olarak basaririz inşallaah :))
Allah rahmet eylesin , sabırlar dilerim.Dün yakınımızın cenazesi vardı mecburen 2 kaşık helvadan aldım ben yine yoluma kaldığım yerden bozmadım sayıp devam ediyorum çünkü diğer öğünlerimide dengeledim sizlere veda ediyorum şimdilik benim yaptığım sizinkinden biraz daha katı biliyosunuz ben karbonhidratlıları bile neredeyse hiç yemiyorum.Bu arada o 2 kaşık helvada bile çok fena mide bulantısı yaşadım gerçekten vücudum istediğim dengeye ulaşmış demek ki mutlu ve daha da azimli olarak kaldığım yerden devam ediyorum bu arada 2 haftada toplam 3.4 kilo verdim
Ama olmaz ki sen hedefine ulaşan demirbaş uyelerdensin , bizi yalnız bırakmadan keşke . Toparlanınca en kısa zamanda yine gel olur mu .Canım, çok sağol ama ben pek iyi değilim. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Bu beslenme biçimi psikolojime iyi gelmiyor sanırım, başka bir yol arayışındayım ne olduğunu bilmediğim.
Aynen öyle oluyor , süre uzayınca da insan istesene bozmaya kıyamıyor .Şeker orucuna ilk başladığım zamanı hatırlıyorum defalarca bozup yeniden baalamistim. 21 gun nasıl dayanicam günler gecmiyor derken 28 gun olmuş bu gün. Başlayan arkadaşlar ilk birkaç gün zor ama sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamicaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?