That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

neden öyle oldu acaba canim karbonhidrat da değil aslinda demek ki dogal degil

neden öyle oldu acaba canim karbonhidrat da değil aslinda demek ki dogal degil
Evet canım aynı dediğin gibi. Özellikle dedim ki tereyağınız doğal değilse dökmeyin üzerine, yağsız yerim. Şöyle doğal böyle doğal dediler. Ya döktükleri yağ yüzünden, ki et karışık olacağına buna razıyım, ya da işte ette sıkıntı var.

aynen bir daha orda yeme canım

insallah ben de yarindan itibaren hamurisiyle arama mesafe koymayi düşüniyorum umarim basaririm

aynen bir daha orda yeme canım

insallah ben de yarindan itibaren hamurisiyle arama mesafe koymayi düşüniyorum umarim basaririm
Başarırsın, emin ol yaparsın. Bir kere acıkmayınca insan diyor ki vay be.
Benim kahvaltım 2 poğaça ya da 1 tosttu (saat 8 civarı). Ama saat 11 olmadan acıkırdım.
İsmi lazım değil, diğer hamur işlerini de çok severim, bayılırım. Ama cısss

yarin başlıyorum o zamaaann birbirimize destek olarak basaririz inşallaah :))

tekrar hosgeldin canimm devam etmenee coook seviniyorhm her gün bildirim yap bizi yalniz birakma olur muuu
Hoş buldum canım :) burdayım her gün artık :) yine regl döneminde yaklaşıyor bozucam diye aklım gidiyor :) dirennnn diyorum diren o kadar yol geldin şimdi bi lokmacik bisey için bozmaaa :) ama sanırım olurda bozarsam. Tekrar baslarim :)

Şeker orucuna ilk başladığım zamanı hatırlıyorum defalarca bozup yeniden baalamistim. 21 gun nasıl dayanicam günler gecmiyor derken 28 gun olmuş bu gün. Başlayan arkadaşlar ilk birkaç gün zor ama sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamicaksiniz

Dün yakınımızın cenazesi vardı mecburen 2 kaşık helvadan aldım ben yine yoluma kaldığım yerden bozmadım sayıp devam ediyorum çünkü diğer öğünlerimide dengeledim sizlere veda ediyorum şimdilik benim yaptığım sizinkinden biraz daha katı biliyosunuz ben karbonhidratlıları bile neredeyse hiç yemiyorum.Bu arada o 2 kaşık helvada bile çok fena mide bulantısı yaşadım gerçekten vücudum istediğim dengeye ulaşmış demek ki mutlu ve daha da azimli olarak kaldığım yerden devam ediyorum bu arada 2 haftada toplam 3.4 kilo verdim

Canım, çok sağol ama ben pek iyi değilim. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Bu beslenme biçimi psikolojime iyi gelmiyor sanırım, başka bir yol arayışındayım ne olduğunu bilmediğim.

uyumak üzereyim halsizim bugün biraz.
şekeri bıraktım aynı zamanda yediklerimede dikkat etmeye başladım bakalım umarım devam edebilirim kendime olan güvenimi tekrar kazanmak istiyorum

yarin başlıyorum o zamaaann birbirimize destek olarak basaririz inşallaah :))

Destek olmaz mıyım hiç?
Mesela bugün 8de kahvaltı yaptım, şu saat oldu acıkmadım diyemem ama nasıl bir acıkma anlatayım. Şimdi önümde tabak dolusu yemek olsa bitiremem, sadece 1 avuç ceviz ya da çiğ fındık keser açlığımı. Bu yüzden yemek saatimi bekliyorum.

Normalde ilk zamanlar çoook çok acıkılırsa öğle yemeği yeniyor (ilk zamanlar). Ben aşırı acıkmadığım için atlıyorum.

Kahvaltıda içine zeytin yağı dökülmüş yoğurtlu yeşil mercimek, 10 civarı sele zeytini, 1 havuç, kalın kesilmiş peynir ve 1 avuç çiğ badem yedim. Mercimeği yumurta yerine yiyorum, her ikisinde de protein var, ama yumurtayı okula götüremem kokar.

Kahvaltıyı birlikte yaptığım arkadaşım öğlen yemek yiyordu :) Bense acıkmamıştım bile. Arkadaşım ekmekli, klasik kahvaltı yaptı. Bir de bana burun kıvırıp güldü onunla doyacak mısın diye :) Gördük 3-4 saatte kim acıktı kim acıkmadı.

Allah rahmet eylesin , sabırlar dilerim.
Keşke bu konudan da devam etsen aktif sayısı arttı mi motivasyonumuz da artıyor , tabii sen nasıl mutlu ve başarılı olacaksan öyle yap . İnşallah en kısa zamanda , her şekilde hedefine ulaşırsın .

Canım, çok sağol ama ben pek iyi değilim. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Bu beslenme biçimi psikolojime iyi gelmiyor sanırım, başka bir yol arayışındayım ne olduğunu bilmediğim.
Ama olmaz ki sen hedefine ulaşan demirbaş uyelerdensin , bizi yalnız bırakmadan keşke . Toparlanınca en kısa zamanda yine gel olur mu .

Aynen öyle oluyor , süre uzayınca da insan istesene bozmaya kıyamıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…