harikasin canimm maşallah iradeliymissin :)) kilo verebildin miKızlar uğramıyorum diye yapmıyorum zannetmeyin. Hatta ben bir tık daha ileri götürdüm işi ve Karatay beslenmesine başladım.
Un içeren hiçbir yiyecek tüketmiyorum, makarna türü şeyleri de.
Paket içerisine konmuş hiçbir yiyeceği de yemiyorum.
Şaka gibi ama ekmek vb. şeyleri yemediğim halde saatlerce hiç acıkmıyorum. Kendimi çok hafif hissediyorum.
Özellikle ekmek konusunda zorlanırım diyordum, ama hayır gram zorlanmıyorum.
Keşke daha önce başlasaymışım.
Daha çok yeni başlamam, kilo verdim-vermedim demem için çok erken.harikasin canimm maşallah iradeliymissin :)) kilo verebildin mi
Yüce FSMBen de başlayayım bakalım ablalar.. Çoğu günü saaadece cips ile geçen en az bir pastafaryanist kadar makarna seven bir çocuk olarak hem deŞekeri ne çayımda ne kahvemde sevmem ama bileşeni olduğu güzelim enfes lezzetler... Düşündürücü Ama başlıyorum inşaAllah
oo harika o hafiflik varya o hafiflik hicbir seye degismemm insallah devam edersin canimm ben de karatay usulüne gecmeye caliscam bakalim hayirlisiDaha çok yeni başlamam, kilo verdim-vermedim demem için çok erken.
Bir de başladığım gün adet olmaya başladım ve adet dönemlerimde vücudum cidden fazla su topluyor, yüzüğümü bile takıp çıkarırken zorlanıyorum.
Tartılmadım, zaten ben genelde kıyafetlerimi baz alarak aldım-verdim derim.
Ama fotoğraf çektim. 1 ay bir geçsin bakalım, fotoğrafları kıyaslayacağım. Buraya koyar mıyım fotoğraf bilmiyorum çünkü yarı çıplak halde gibiyim.
Ama gerçekten aşırı hafif hissediyorum kendimi, oturduğum yerden kalkmaya üşenmez oldum. Hatta geçen gün 10 kat çıktım yürüyerek.
o zaman seni listeye ekleyelim miii :))Ben de başlayayım bakalım ablalar.. Çoğu günü saaadece cips ile geçen en az bir pastafaryanist kadar makarna seven bir çocuk olarak hem deŞekeri ne çayımda ne kahvemde sevmem ama bileşeni olduğu güzelim enfes lezzetler... Düşündürücü Ama başlıyorum inşaAllah
tekrar hosgeldin canimm devam etmenee coook seviniyorhm her gün bildirim yap bizi yalniz birakma olur muuuKızlar telefonum bozuldu busabah yenialdk şükür :) sizlerden uzaktaydimkac zamandır kusuruma bakmayin
dün 26. gün degil miydi canim?13 KASIM PAZAR
C cranial 44. GÜN
@Baharherbahardiyetyapar
L life is good
Safir Taht 26. Gün
A asyaby
GoldenVenus
Cilekli Turtam
yesildelisi
@up2551
timinchin
ya canim pek kendime guvenmiyorum ya o konuda ben de hamurisine cok düşkunum yasagin ilgimi daha cok cekmesinden korkuyorum bi de ben de bir kere bozulunca saldırma huyu var ondan da korkuyorumC cranial inan zorlanmayacaksın.
Ben fast fooda bayılan bir insanım, keza simit, börek vs.
Canan hoca ne diyor "insanlar ekmek ve türlerini yedikleri için acıkıyorlar", gerçekten öyleymiş. Saatlerce acıkmıyorum, acıkırsam birazcık çiğ badem-fındık ya da ceviz yiyorum bitiyor. Ki adet dönemimde benim canım tatlı çeker, ilk kez tatlı istemedim. Gayet rahat geçiyor.
Sadece 2 gün bir dene, zaten benim gibi olacaksın eminim. Vücudundaki o rahatlık, hafifleme ve acıkmama duygusu 3. günü de yaptıracak 4. günü de, 1. yılı da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?