How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Kızlar uğramıyorum diye yapmıyorum zannetmeyin. Hatta ben bir tık daha ileri götürdüm işi ve Karatay beslenmesine başladım.
Un içeren hiçbir yiyecek tüketmiyorum, makarna türü şeyleri de.
Paket içerisine konmuş hiçbir yiyeceği de yemiyorum.
Şaka gibi ama ekmek vb. şeyleri yemediğim halde saatlerce hiç acıkmıyorum. Kendimi çok hafif hissediyorum.
Özellikle ekmek konusunda zorlanırım diyordum, ama hayır gram zorlanmıyorum.
Keşke daha önce başlasaymışım.

Kızlar uğramıyorum diye yapmıyorum zannetmeyin. Hatta ben bir tık daha ileri götürdüm işi ve Karatay beslenmesine başladım.
Un içeren hiçbir yiyecek tüketmiyorum, makarna türü şeyleri de.
Paket içerisine konmuş hiçbir yiyeceği de yemiyorum.
Şaka gibi ama ekmek vb. şeyleri yemediğim halde saatlerce hiç acıkmıyorum. Kendimi çok hafif hissediyorum.
Özellikle ekmek konusunda zorlanırım diyordum, ama hayır gram zorlanmıyorum.
Keşke daha önce başlasaymışım.
harikasin canimm maşallah iradeliymissin :)) kilo verebildin mi

harikasin canimm maşallah iradeliymissin :)) kilo verebildin mi
Daha çok yeni başlamam, kilo verdim-vermedim demem için çok erken.
Bir de başladığım gün adet olmaya başladım ve adet dönemlerimde vücudum cidden fazla su topluyor, yüzüğümü bile takıp çıkarırken zorlanıyorum.
Tartılmadım, zaten ben genelde kıyafetlerimi baz alarak aldım-verdim derim.
Ama fotoğraf çektim. 1 ay bir geçsin bakalım, fotoğrafları kıyaslayacağım. Buraya koyar mıyım fotoğraf bilmiyorum çünkü yarı çıplak halde gibiyim.
Ama gerçekten aşırı hafif hissediyorum kendimi, oturduğum yerden kalkmaya üşenmez oldum. Hatta geçen gün 10 kat çıktım yürüyerek.

Ben de başlayayım bakalım ablalar.. Çoğu günü saaadece cips ile geçen en az bir pastafaryanist kadar makarna seven bir çocuk olarak hem de :D Şekeri ne çayımda ne kahvemde sevmem ama bileşeni olduğu güzelim enfes lezzetler... Düşündürücü :D Ama başlıyorum inşaAllah :KK52:

Ben de başlayayım bakalım ablalar.. Çoğu günü saaadece cips ile geçen en az bir pastafaryanist kadar makarna seven bir çocuk olarak hem de :KK70: Şekeri ne çayımda ne kahvemde sevmem ama bileşeni olduğu güzelim enfes lezzetler... Düşündürücü :KK70: Ama başlıyorum inşaAllah :KK52:
Yüce FSM :D

Daha çok yeni başlamam, kilo verdim-vermedim demem için çok erken.
Bir de başladığım gün adet olmaya başladım ve adet dönemlerimde vücudum cidden fazla su topluyor, yüzüğümü bile takıp çıkarırken zorlanıyorum.
Tartılmadım, zaten ben genelde kıyafetlerimi baz alarak aldım-verdim derim.
Ama fotoğraf çektim. 1 ay bir geçsin bakalım, fotoğrafları kıyaslayacağım. Buraya koyar mıyım fotoğraf bilmiyorum çünkü yarı çıplak halde gibiyim.
Ama gerçekten aşırı hafif hissediyorum kendimi, oturduğum yerden kalkmaya üşenmez oldum. Hatta geçen gün 10 kat çıktım yürüyerek.
oo harika o hafiflik varya o hafiflik hicbir seye degismemm insallah devam edersin canimm ben de karatay usulüne gecmeye caliscam bakalim hayirlisi

Ben de başlayayım bakalım ablalar.. Çoğu günü saaadece cips ile geçen en az bir pastafaryanist kadar makarna seven bir çocuk olarak hem de :KK70: Şekeri ne çayımda ne kahvemde sevmem ama bileşeni olduğu güzelim enfes lezzetler... Düşündürücü :KK70: Ama başlıyorum inşaAllah :KK52:
o zaman seni listeye ekleyelim miii :))

Kızlar telefonum bozuldu busabah yenialdk şükür :) sizlerden uzaktaydimkac zamandır kusuruma bakmayin
tekrar hosgeldin canimm devam etmenee coook seviniyorhm her gün bildirim yap bizi yalniz birakma olur muuu

C cranial inan zorlanmayacaksın.
Ben fast fooda bayılan bir insanım, keza simit, börek vs.
Canan hoca ne diyor "insanlar ekmek ve türlerini yedikleri için acıkıyorlar", gerçekten öyleymiş. Saatlerce acıkmıyorum, acıkırsam birazcık çiğ badem-fındık ya da ceviz yiyorum bitiyor. Ki adet dönemimde benim canım tatlı çeker, ilk kez tatlı istemedim. Gayet rahat geçiyor.

Sadece 2 gün bir dene, zaten benim gibi olacaksın eminim. Vücudundaki o rahatlık, hafifleme ve acıkmama duygusu 3. günü de yaptıracak 4. günü de, 1. yılı da :)

C cranial inan zorlanmayacaksın.
Ben fast fooda bayılan bir insanım, keza simit, börek vs.
Canan hoca ne diyor "insanlar ekmek ve türlerini yedikleri için acıkıyorlar", gerçekten öyleymiş. Saatlerce acıkmıyorum, acıkırsam birazcık çiğ badem-fındık ya da ceviz yiyorum bitiyor. Ki adet dönemimde benim canım tatlı çeker, ilk kez tatlı istemedim. Gayet rahat geçiyor.

Sadece 2 gün bir dene, zaten benim gibi olacaksın eminim. Vücudundaki o rahatlık, hafifleme ve acıkmama duygusu 3. günü de yaptıracak 4. günü de, 1. yılı da :)
ya canim pek kendime guvenmiyorum ya o konuda ben de hamurisine cok düşkunum yasagin ilgimi daha cok cekmesinden korkuyorum bi de ben de bir kere bozulunca saldırma huyu var ondan da korkuyorum

Et döner yedim, sadece eti. Ama acıktım. Demek ki bir daha oradan et döner yenmeyecek.
Mesela sabah yoğurtlu yeşil mercimek, peynir, zeytin yedim ve 6-7 saat acıkmadım. Et döner, salata ve yoğurt yedim 4 saate kalmadan acıktım.

Back