That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

uyumak üzereyim halsizim bugün biraz.
şekeri bıraktım aynı zamanda yediklerimede dikkat etmeye başladım bakalım umarım devam edebilirim kendime olan güvenimi tekrar kazanmak istiyorum
Hayırlı olsun , ilk bir haftadan sonrası daha kolay , inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ulasicaz .

Hayırlı olsun , ilk bir haftadan sonrası daha kolay , inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ulasicaz .
Burası galiba. Şimdi ben kahvewyi çok içiyorum oda şekersiz zor biraz. iki şekersiz içsem en az bir şekerli içmeliyim. Şekersiz bitki çayı içilebiliyor da normal çay çok zor benim açımdan. Çok çok bal ekleyebiliyorum.
Bal da mı yasak bu arada. İlk sayfalara henüz bakamadım.

Bulmuşsun sen hoşgeldin :)))
Ben hiç birime şeker kullanmıyorum . İstersen aslında alışırsın zor değil . @cranial yazar ama bal yasak bildiğim kadarıyla .

hosgeldinn :)) bal market ürünü degilse dogalsa kullanilabilir tabi

kesinlikle dogruu. ve 19. gunde mi ne ben bozacaktim nerdeyse hatta buraya bile yazdım bir seyler yiyebilirim diyee ama tuttum kendimi o an yeseydim 46. günde olmazdim inatla devam etmek gerek

canım lütfen bizimle ol daha azimli oldugunu farkedeceksin

Canım, çok sağol ama ben pek iyi değilim. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Bu beslenme biçimi psikolojime iyi gelmiyor sanırım, başka bir yol arayışındayım ne olduğunu bilmediğim.
canim keske gitmesen ama illa gidecem diyosan kapimiz sana her zaman acik haberin olsun
uyumak üzereyim halsizim bugün biraz.
şekeri bıraktım aynı zamanda yediklerimede dikkat etmeye başladım bakalım umarım devam edebilirim kendime olan güvenimi tekrar kazanmak istiyorum
hosgeldiiin canimm :)) her sey cok güzel olacak inan bana ilk 1 haftayi atlat ve gör :)

Ama olmaz ki sen hedefine ulaşan demirbaş uyelerdensin , bizi yalnız bırakmadan keşke . Toparlanınca en kısa zamanda yine gel olur mu .
aynen

Aynen öyle oluyor , süre uzayınca da insan istesene bozmaya kıyamıyor .
kesinlikle öyle ben suan bozmaya kiyamiyorum mesela

Ben de Karatay beslenmesine devam ediyorum, hala memnunum
Biraz daha zaman geçince, olan biten (vücudumdaki olan biten ve değişimler) her şey hakkında gözle görülür bilgim, fikirm olunca ayrı başlık da açabilirim.
Kahrolsun şeker

masallah canim helal olsun sana yaa

ben de motivasyon saglayamiyorum o konuda bi türlü yaa senin sonuclarini heyecanla bekliyorumm

masallah canim helal olsun sana yaa

ben de motivasyon saglayamiyorum o konuda bi türlü yaa senin sonuclarini heyecanla bekliyorumm
Ben aslında ilk fotoğraflardan sonra ikinciyi de çektim ve fark gördüm. Ama dedim ya adet dönemim başlamıştı, hiç olmazsa 1 hafta daha geçsin o zaman daha doğru sonuç alırım diye düşünüyorum.

hosgeldinn :)) bal market ürünü degilse dogalsa kullanilabilir tabi
Teşekkürler. Şeker belgeseli nedir bu arada? 6 yaşında şeker bağımlısı şeker bir kızım var. Allem eder kullem eder kandırır aldırır istediğini. Dün gece mesela evde bulundurmuyoruz artık, torku (harici ürünler. Zula da bir şeyler kalmayınca babasına telefonda dil döküp tatlı aldırdı. Çocuğun da anlayabileceği bir belgesel var mı?

ay ben yapamıyorum bugün az şekerli kahve içtim bu kahve olayı beni bitiriyo. cok az şekerli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…