- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Hayırlı olsun , ilk bir haftadan sonrası daha kolay , inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ulasicaz .uyumak üzereyim halsizim bugün biraz.
şekeri bıraktım aynı zamanda yediklerimede dikkat etmeye başladım bakalım umarım devam edebilirim kendime olan güvenimi tekrar kazanmak istiyorum
Burası galiba. Şimdi ben kahvewyi çok içiyorum oda şekersiz zor biraz. iki şekersiz içsem en az bir şekerli içmeliyim. Şekersiz bitki çayı içilebiliyor da normal çay çok zor benim açımdan. Çok çok bal ekleyebiliyorum.Hayırlı olsun , ilk bir haftadan sonrası daha kolay , inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ulasicaz .
Bulmuşsun sen hoşgeldin :)))Burası galiba. Şimdi ben kahvewyi çok içiyorum oda şekersiz zor biraz. iki şekersiz içsem en az bir şekerli içmeliyim. Şekersiz bitki çayı içilebiliyor da normal çay çok zor benim açımdan. Çok çok bal ekleyebiliyorum.
Bal da mı yasak bu arada. İlk sayfalara henüz bakamadım.
hosgeldinn :)) bal market ürünü degilse dogalsa kullanilabilir tabiBurası galiba. Şimdi ben kahvewyi çok içiyorum oda şekersiz zor biraz. iki şekersiz içsem en az bir şekerli içmeliyim. Şekersiz bitki çayı içilebiliyor da normal çay çok zor benim açımdan. Çok çok bal ekleyebiliyorum.
Bal da mı yasak bu arada. İlk sayfalara henüz bakamadım.
kesinlikle dogruu. ve 19. gunde mi ne ben bozacaktim nerdeyse hatta buraya bile yazdım bir seyler yiyebilirim diyee ama tuttum kendimi o an yeseydim 46. günde olmazdim inatla devam etmek gerekŞeker orucuna ilk başladığım zamanı hatırlıyorum defalarca bozup yeniden baalamistim. 21 gun nasıl dayanicam günler gecmiyor derken 28 gun olmuş bu gün. Başlayan arkadaşlar ilk birkaç gün zor ama sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamicaksiniz
canım lütfen bizimle ol daha azimli oldugunu farkedeceksinDün yakınımızın cenazesi vardı mecburen 2 kaşık helvadan aldım ben yine yoluma kaldığım yerden bozmadım sayıp devam ediyorum çünkü diğer öğünlerimide dengeledim sizlere veda ediyorum şimdilik benim yaptığım sizinkinden biraz daha katı biliyosunuz ben karbonhidratlıları bile neredeyse hiç yemiyorum.Bu arada o 2 kaşık helvada bile çok fena mide bulantısı yaşadım gerçekten vücudum istediğim dengeye ulaşmış demek ki mutlu ve daha da azimli olarak kaldığım yerden devam ediyorum bu arada 2 haftada toplam 3.4 kilo verdim
canim keske gitmesen ama illa gidecem diyosan kapimiz sana her zaman acik haberin olsunCanım, çok sağol ama ben pek iyi değilim. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Bu beslenme biçimi psikolojime iyi gelmiyor sanırım, başka bir yol arayışındayım ne olduğunu bilmediğim.
hosgeldiiin canimm :)) her sey cok güzel olacak inan bana ilk 1 haftayi atlat ve gör :)uyumak üzereyim halsizim bugün biraz.
şekeri bıraktım aynı zamanda yediklerimede dikkat etmeye başladım bakalım umarım devam edebilirim kendime olan güvenimi tekrar kazanmak istiyorum
aynenAma olmaz ki sen hedefine ulaşan demirbaş uyelerdensin , bizi yalnız bırakmadan keşke . Toparlanınca en kısa zamanda yine gel olur mu .
kesinlikle öyle ben suan bozmaya kiyamiyorum meselaAynen öyle oluyor , süre uzayınca da insan istesene bozmaya kıyamıyor .
masallah canim helal olsun sana yaaBen de Karatay beslenmesine devam ediyorum, hala memnunum
Biraz daha zaman geçince, olan biten (vücudumdaki olan biten ve değişimler) her şey hakkında gözle görülür bilgim, fikirm olunca ayrı başlık da açabilirim.
Kahrolsun şeker
Ben aslında ilk fotoğraflardan sonra ikinciyi de çektim ve fark gördüm. Ama dedim ya adet dönemim başlamıştı, hiç olmazsa 1 hafta daha geçsin o zaman daha doğru sonuç alırım diye düşünüyorum.masallah canim helal olsun sana yaa
ben de motivasyon saglayamiyorum o konuda bi türlü yaa senin sonuclarini heyecanla bekliyorumm
sonuclari bildirmeyi unutma canim biz de heveslenip pesinden gelelimm :))Ben aslında ilk fotoğraflardan sonra ikinciyi de çektim ve fark gördüm. Ama dedim ya adet dönemim başlamıştı, hiç olmazsa 1 hafta daha geçsin o zaman daha doğru sonuç alırım diye düşünüyorum.
Teşekkürler. Şeker belgeseli nedir bu arada? 6 yaşında şeker bağımlısı şeker bir kızım var. Allem eder kullem eder kandırır aldırır istediğini. Dün gece mesela evde bulundurmuyoruz artık, torku (harici ürünler. Zula da bir şeyler kalmayınca babasına telefonda dil döküp tatlı aldırdı. Çocuğun da anlayabileceği bir belgesel var mı?hosgeldinn :)) bal market ürünü degilse dogalsa kullanilabilir tabi
Sabırsızlıkla paylaşacağım günü bekliyorumsonuclari bildirmeyi unutma canim biz de heveslenip pesinden gelelimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?