That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Ben beyaz ekmek bile yemiyorum ama birkaç parça küçük çikolata yedim bi kere onun dışında bozmadım:)
düzenli bildirim yapacaksanız tekrar listeye ekleyebilirim :)
Bazen oluyor öyle haklısın ama dile kolay maşallah 48 gün oldu . emeklerine yazık etme canım .
haklisin canim Kıyamiyorum da zaten bakalim hayırlısı

C cranial maşallah sana
nasılsın?iyimisin? okul nasıl gidiyor? sınavların başladımı canım?
birşey sormak istiyorum,bu 49 günde kilonda değişiklik oldumu?
cok tesekkurler canimm

iyiyim cok sukur sinavlarim bitti :)

canim 3 4 kilo kadar verdim,belim inceldi göbeğim indi hafifledim.Adet öncesi yeme ataklarindan kurtuldum

sen neler yaptin nasilsin?

cok tesekkurler canimm

iyiyim cok sukur sinavlarim bitti :)

canim 3 4 kilo kadar verdim,belim inceldi göbeğim indi hafifledim.Adet öncesi yeme ataklarindan kurtuldum

sen neler yaptin nasilsin?
bende iyiyim çok teşekkür ederim,hala kilo vermeye uğraşıyorum 61,1 geldim bugün hedefe yaklaştım ama önemli olan aynadaki görüntü tabi, hedefim o görüntüyü yola koymaya yeter mi bilmiyorum ama devam ediyorum hala

Meyve sekeride zararli biliyorum ben meyveleride olculu tuketmek lazim. ille pilav yeneceksede bulgur tercih edilmeli. pirinc direk seker. Makarnadada tambugday unundan olanlar daha saglikli olabilir. Gebelik sekerim vardi dr onerileri. Bide meyvenin arkasindan yarim cay bardagi sut yada 2-3 kasik yogurt tavsiye etmisti. Meyve sekeri cabuk cikarip dusuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…