- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
motivasyonumu yitiriyorum sanki de dayanıyorum iste
inşallah 300. günleri de görürüz canimm :))16 KASIM Çarşamba
C cranial 47.GÜN
@Baharherbahardiyetyapar
L life is good
Safir Taht 300. Gün
A asyaby 16. Gün
GoldenVenus
Cilekli Turtam
@up2551[USER]
Ben maalesef elimde olmayan sebeplerden dolayı bugüne kadar uyamadım kararımıza, ancak bugün tamamen uydum. Bundan sonra -inşallah yine bir sıkıntı olmazsa- uyacağım için her gün bildirimde bulunacağım. :)
Bazen oluyor öyle haklısın ama dile kolay maşallah 48 gün oldu . emeklerine yazık etme canım .motivasyonumu yitiriyorum sanki de dayanıyorum iste
inşallah 300. günleri de görürüz canimm :))
Ben maalesef elimde olmayan sebeplerden dolayı bugüne kadar uyamadım kararımıza, ancak bugün tamamen uydum. Bundan sonra -inşallah yine bir sıkıntı olmazsa- uyacağım için her gün bildirimde bulunacağım. :)
düzenli bildirim yapacaksanız tekrar listeye ekleyebilirim :)Ben beyaz ekmek bile yemiyorum ama birkaç parça küçük çikolata yedim bi kere onun dışında bozmadım:)
haklisin canim Kıyamiyorum da zaten bakalim hayırlısıBazen oluyor öyle haklısın ama dile kolay maşallah 48 gün oldu . emeklerine yazık etme canım .
C cranial maşallah sana18 KASIM CUMA
C cranial 49.GÜN
@Baharherbahardiyetyapar
L life is good
Safir Taht
A asyaby
GoldenVenus
Cilekli Turtam
@up2551
cok tesekkurler canimm
bende iyiyim çok teşekkür ederim,hala kilo vermeye uğraşıyorum 61,1 geldim bugün hedefe yaklaştım ama önemli olan aynadaki görüntü tabi, hedefim o görüntüyü yola koymaya yeter mi bilmiyorum ama devam ediyorum halacok tesekkurler canimm
iyiyim cok sukur sinavlarim bitti :)
canim 3 4 kilo kadar verdim,belim inceldi göbeğim indi hafifledim.Adet öncesi yeme ataklarindan kurtuldum
sen neler yaptin nasilsin?
düzenli bildirim yapacaksanız tekrar listeye ekleyebilirim :)
sana guveniyorum :))Tamamdır ekleyebilirsin düzenli rapor vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?