canim aslinda kendi adima ben ekmek hamurisi filan yiyorum ama azaltmayi düşünüyorum tabi.
yasaklar ilk mesajimda yaziyor canim yasakli yiyecekleri yemiyor vee mutlu ve fit bir hayata adim atiyoruz :))
bu güzel olay icin hiçbir zaman gec kalmis sayilmazsin canimm o kadar seviniyorum ki aramıza birileri katilinca :))
ekliyim mi hemen listeye :)
ilk 5 gün zor sonrasi fitlesen bir vucut guzellesen bir cilt enerji dolu bir bünyee :)) hadi sen de geeeelZor olmaz mı?
o zaman aramiza hosgeldiiiinn :))Çok mutlu oldum.Zahmet olmazsa evet, lütfen.
o zaman aramiza hosgeldiiiinn :))
yediklerimizi yazmiyoruz canim her gün listeyi alıntilayip bastaki ve sondaki quite yazisini silip kacinci günde olduğumuzu yaziyoruz.Hoşbuldum :) Her gün ne yediğimizi yazıyor muyuz veya herhangi bir periyotta bilgilendirme yapıyor muyuz acaba?
yediklerimizi yazmiyoruz canim her gün listeyi alıntilayip bastaki ve sondaki quite yazisini silip kacinci günde olduğumuzu yaziyoruz.
ve fitlesen vucudumuzu izliyoruuuz :))
ayy canim buraya yazmayinca biraktin sandim devam etmene coook sevindimm :))
insallah birakmazsinn
aman birinden biri saglam dursun ,listelerde 20lerde birinin olmasi cok güzel , daim olur insallaaah :)Daha bırakmadım canım , hafta sonu için en azından hamur orucunda niyeti bozdum gibi .
ahh bu kv hem kilo ver diyo hem gün yapıyor :)) sözünü unutma canimm bekliyorum pazartesiiigünaydıınnn..
ben pazartesi başlamaya karar verdim cünkü bu hafta sonu kv gün yapcak benide çağırdı şimdi orda kacırırım falan üzülürüm sonra en iyisi pazartesi tertemiz sayfa açmak
ahh bu kv hem kilo ver diyo hem gün yapıyor :)) sözünü unutma canimm bekliyorum pazartesiii
canim benim her zaman böyle kontrol edemeyecegimiz durumlar olabilir.oldu ve bitti.değer mi bu ortami birakmaya?? 11 günü yapan yapabilen kimdi sen degil miydin ?? Demek ki yapabiliyormussun.Ben bugün 1 dilim pasta yemek zorunda kaldım, reddedemeyeceğim bir ortamdaydım. Beni silin listeden arkadaşlar, yapamıyorum. Sizlerin yolu açık, azminiz daim olsun...
canim alinti yaparken son mesajdan alinti yap ki diğer arkadaşlarımızin yazdigi günler de çıksin olur mu :)11 KASIM CUMA
C cranial 42. GÜN
N nesevenezaket
L life is good
Safir Taht
A asyaby
GoldenVenus
Cilekli Turtam 4.gun
yesildelisi
@up2551
timinchin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?