harika olur canim hosgeldin :)Günaydın canım, yeni topic açmışsın hayırlı olsun. Ben şeker orucuna devam ediyorum. Sen artık burada olacaksan, burada yazarım ben de. Diğer konudaki listeyi akşam buraya yapıştıralım, öyle devam edelim, ne dersin ?
çok güzel söylüyosunda yapabileceğimi düşünmüyorum,sonuçta sadece şekerli gıdalar değil makarna,pilav,börek,kek de yenmiyo demi?tamam bunları aşırı bağımlısı değilim ama arada denk geliyo tadımlıkta olsa yiyiorum bide işyerinde çıkan yemeklerde bazen öyle oluyoki makarna,patates yoğurt denk geliyo onlarda yenmiycek demi??işte böyle olunca işim çok zorlaşıyobegum75 sen de seker orucumuza katılsana canim :)
canım benim başta yasak olanlar paketli gidalar,sütlü ve serbetli tatlilar,meyve sulari gazli icecekler.Makarna ekmek pilavda da seker var evet ama hepsini birden kesersek uyum saglayamayiz zor olur.tatlilarla başlamak en iyisiçok güzel söylüyosunda yapabileceğimi düşünmüyorum,sonuçta sadece şekerli gıdalar değil makarna,pilav,börek,kek de yenmiyo demi?tamam bunları aşırı bağımlısı değilim ama arada denk geliyo tadımlıkta olsa yiyiorum bide işyerinde çıkan yemeklerde bazen öyle oluyoki makarna,patates yoğurt denk geliyo onlarda yenmiycek demi??işte böyle olunca işim çok zorlaşıyo
yazarken kendimi bağımlı gibi hissettim
Bende varım canım yasaklar neler
Ben 4 gündür makarna pilav ekmek abur cubur şeker kullanmiyorum zaten
Pazartesi günüm var kara kara nasıl pasta yemem diye dusunuyorum
hımm tamam o zaman bizim yaptığımız çocuk orucu derler ya o hesap gibi bişeycanım benim başta yasak olanlar paketli gidalar,sütlü ve serbetli tatlilar,meyve sulari gazli icecekler.Makarna ekmek pilavda da seker var evet ama hepsini birden kesersek uyum saglayamayiz zor olur.tatlilarla başlamak en iyisi
tabi olur canim elimizden geldigince sekerden uzak durmaya calisalimm.abur cuburlardan aldigimiz sekere vucudumuzun ihtiyaci yok onun yerine meyveler kuru meyveleri de yiyebiliriz hem de vücuda faydali.bismillah de basla inan bana ilk baslar zor sonrasi rahat olacak :)hımm tamam o zaman bizim yaptığımız çocuk orucu derler ya o hesap gibi bişey
o zaman yapabildiğim kadar katılayım,yediklerimi buraya yedim diye yazarım olur mu?
tabi olur canim elimizden geldigince sekerden uzak durmaya calisalimm.abur cuburlardan aldigimiz sekere vucudumuzun ihtiyaci yok onun yerine meyveler kuru meyveleri de yiyebiliriz hem de vücuda faydali.bismillah de basla inan bana ilk baslar zor sonrasi rahat olacak :)
canım sen kilo veriyodun sanirim en son kactan kaca düştün?uzun zamandır,bisküvi,gofret,asitli içecek gibi şeylere elimi sürmedim,bu aralar kurabiye yapmıştım günde 1 tane ondan dadandım ama bugün bitirdik uzun sürede yapmam artık zaten içinde koca bir paket margarin vararada kek yapıyorum işte evdekiler seviyo
ama günlük yediğim sabit şekerlerde ekmek, azda olsa makarna,bulgur,pilavarada da çikolata
bugün mesela yediklerim sabah 2 tane kepekli galeta,öğlen bezelyeli patates, bide 2 küçük çikolatayerken değilde yazarken ne çok geliyo insana
Çok kolay yemiceksin canım olay buPazartesi günüm var kara kara nasıl pasta yemem diye dusunuyorum
kızlarr beni de alınn bu ara saçmalama modunu aştım bastım tam gaz gidiyorum verdiğim kiloları da geri alıcam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?