- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
- Konu Sahibi Sadece02matilda
-
Bazı testlerin boyaları az oluyo ovulasyon testi yaparken farkettim, moralinizi bozmayın, yarin sabah ilk idrarla tekrarlayin oylr anlasilir ancak durum. Ben de 2 seneyi gecti bekliyorum bir kez kimyasal bir kez de 6 haftalikken kalbi durdu. Sizi cok iyi anliyorum. Ama sık sık test yaparak stres oluyo insan elimizde degil korkuyoruz yine ayni seyler olacak diye. Lutfen sikintiya sokmayin kendinizi rahatlayin biraz dusunmeyin yarin sabah koyu bir cizgi gorursunuz insallah, birden artabilir hcg.Aynı şekilde yaptım ama niye böyle oldu anlamadım. Aslında 3 tane test yaptım üçü de aynı şekilde silik ilk 5-10 dk da çıkıyor mutlaka ama silik işte. Sevinsem mı uzulsem mı bilemedim
Başka marka test mı deneyeyim. 3 yıldır olmuyor. Çok zor bir durumdayım.Canim baska bi test daha denesen mi acaba?. Ya da mümkünse bugun kan verin. Çünkü siliklesmesi normal deil. Cmt yapmis olduğunuz test koyulasmisti. Insaallah hakkınızda hayırlısı olur.
Testler koyulaşınca kan vereyim dedim. Normal takvime göre 5-6 gün var adetime. Boşu boşuna kimseyi ugrastirmayayim. Test koyulasmayana kadar diye düşünüyorum.Kan vermediğin sürece anlayamazsın ki...
Benimde bel agrisi beyaz akntim vatdi cnm bide sıcak basması çok yaşıyordumSizde ne gibi belirtiler vardı
Şimdilik kan vermek istemiyorsan başka marka test deneyebilirsin. Bir de 5,6 gun varsa daha erken bence ondan da silik cikmis olabilir. 2 günde testi tekrarlamalısın canimBaşka marka test mı deneyeyim. 3 yıldır olmuyor. Çok zor bir durumdayım.
Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Şimdi başka marka test sipariş verdim. Yarın gelir, Çarşamba günü tekrar test yaparım.Şimdilik kan vermek istemiyorsan başka marka test deneyebilirsin. Bir de 5,6 gun varsa daha erken bence ondan da silik cikmis olabilir. 2 günde testi tekrarlamalısın canim
Testler koyulaşınca kan vereyim dedim. Normal takvime göre 5-6 gün var adetime. Boşu boşuna kimseyi ugrastirmayayim. Test koyulasmayana kadar diye düşünüyorum.
Ay inşallah canım ya. 3 yıldır bekliyorum vallaSabah uyanınca wc ye gitme. Baya sıkışık olunca test yap daha koyu çıkacaktır. Bence var. Gözün aydın.
Aslında silik çizgiler gebeliğin olduğunun göstergesidir ya çok yenidir ya da kimsayal gebelik belirtisi bunun içinde kan testi en doğru olan testTestler koyulaşınca kan vereyim dedim. Normal takvime göre 5-6 gün var adetime. Boşu boşuna kimseyi ugrastirmayayim. Test koyulasmayana kadar diye düşünüyorum.
Bence kesin var hayırlı olsun canımArkadaşlar benim testlerime de bakar mısınız sizce sevinmeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim sonuçları bu şekilde olanlar var mı güzel haberler alan
Benim adetime bı 5 gün falan var. Bakalım bekleyeceğizAslında silik çizgiler gebeliğin olduğunun göstergesidir ya çok yenidir ya da kimsayal gebelik belirtisi bunun içinde kan testi en doğru olan test
Şu an bende sizinle aynı problemi yaşıyorum ve kan testi yaptırmaya korkuyorum daha önce kimyasal gebelik yaşadım
Testler tam koyu çıkınca vereceğimNeden kan vermiyosunuz
Daha önce boş gebelik geçirdim, iki defada kimyasalNeden kan vermiyosunuz
En dogrusu bence. Zaten gecikme olmadan yapmiyorlar kan testi, ayrica diyelim ki gittiniz deger 20-30 cikacak 2 gunde bir yine kan vermeye cagiracaklar, ortalik virus kayniyor, hic gerek yok. Zaten saglikliysa bebek tutunacak degilse adetle birlikte gidecek buna doktorlar bile hic bir sey yapamiyor. Allah saglikli gebelik nasip etsinTestler tam koyu çıkınca vereceğim
Çok teşekkür ederim canım. Ben de öyle düşünüyorumEn dogrusu bence. Zaten gecikme olmadan yapmiyorlar kan testi, ayrica diyelim ki gittiniz deger 20-30 cikacak 2 gunde bir yine kan vermeye cagiracaklar, ortalik virus kayniyor, hic gerek yok. Zaten saglikliysa bebek tutunacak degilse adetle birlikte gidecek buna doktorlar bile hic bir sey yapamiyor. Allah saglikli gebelik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?