- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Sadece02matilda
-
Hafif bir çizgi var sanırım
Evet ama korkuyorum kan vermeye kararsız kaldım var mı yok muHafif bir çizgi var sanırım
Test bozuk. Yarın sabah tekrar deneyin en iyisi. Ama pozitif gibiSizce ?
Test bozuk. Yarın sabah tekrar deneyin en iyisi. Ama pozitif gibi
Çok teşekkür ederim canım cevabın için.Benim ablamın testleri hep silik çıkıyordu. Hepsindede hamile çıktı . Şimdi 4 tane oğlu var .korkmayın silik çıkması hamileliğin yeni yeni oluşumunu gösteriyor.
Yok canım. Test yapmaktan kafayı bozdum bütün testler bitti. Kargo siparişi verdim hemen, yarın elimde olur büyük ihtimalle yarın akşam yaparım artıkSadece02matilda Merhaba test yaptınız mı bu sabah?
Hepimiz oyleyiz merak etmeyinYok canım. Test yapmaktan kafayı bozdum bütün testler bitti. Kargo siparişi verdim hemen, yarın elimde olur büyük ihtimalle yarın akşam yaparım artık
Valla bende bugün test yapmayayım da kafam rahat etsin dedim hiç öyle olmuyor düşünmeden edemiyorum.Hepimiz oyleyiz merak etmeyiniyi olmus en azindan kafaniz biraz rahat eder bugun hem de koyulasip koyulasmadigi daha net belli olur
Off o hem gebelik belirtisi hem adet belirtisiBu arada beyaz kremsi akıntı var ben de .
Baya arttı
Aslında bende beyaz akıntı adete 2 gün kala başlar yani cuma falan olmalıydı. Bir de bu sefer yoğun geliyor. Adet öncesi daha az olurduOff o hem gebelik belirtisi hem adet belirtisibiseyler bulun kendinize oyalancak yarina kadar ben de ctesi gunu test yapcam zamani nasil gecirsem diye napcagmi sasirdim tek belirtim yumurtlamadan 3 gun sonra baslayan gogus agrisi
Sen bugün test yaptın mı canım. Adet tarihin ne zaman.Sizce ?
Keşke sabah ilk idrarla deneseyAdetim ayin 10da cnm test yapmakdan yoruldum artik goguslerim biraz agriyo sdce okdr bekleyim diyom agin 10 na kadar napcam blmiyom ya
Çok varmış daha. 10 gün varsa çıkmaz ki zatenAdetim ayin 10da cnm test yapmakdan yoruldum artik goguslerim biraz agriyo sdce okdr bekleyim diyom agin 10 na kadar napcam blmiyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?