Test sonucuma bakar mısınız gebelik var mı?

Eklentiler

• IMG_5975.webp
    IMG_5975.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 62
Boyle silik bisey cikti ilkte 1 kac dkkada

Eklentiler

• D26D0588-F52B-4466-87BE-F54D21D31D1E.webp
    D26D0588-F52B-4466-87BE-F54D21D31D1E.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 39
  • E414F186-60FB-4BFC-B21E-922361EE2B35.webp
    E414F186-60FB-4BFC-B21E-922361EE2B35.webp
    38 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5965.webp
    IMG_5965.webp
    74 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar acile gittim ama bakmadi acilden girdim bakmiyoruz biz bt dedi yaa saglik ocagina git dedi varmi boyle bisey
Evet bana da aynı şeyi söylediler yarın sağlık ocağından vericem testi ama sanki regl olacakmisim gibi ağrım var bat im 2 gün geçti

Kizlar acile gittim ama bakmadi acilden girdim bakmiyoruz biz bt dedi yaa saglik ocagina git dedi varmi boyle bisey
Evet bana da aynı şeyi söylediler yarın sağlık ocağından vericem testi ama sanki regl olacakmisim gibi ağrım var bat im 2 gün geçti
Size bir taktik ilaç kullandığınızı ve bunu yapmanız gerektigini söyleyin ben yalan söylemedim ben şeker hastasıyım düzenli ilaclafim var dedim böyle böyle ogrnemem lazım birakacagim dedim yapmıştı Dr beta

Kızlar aciller beta bakma yeri değil maalesef evet heyecan yapılıyor haklısınız ama aciller adı üstünde acil durumlar için. Bu gibi yalanlar çok uygun değil bence.

Kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor benimde doktor kese görünene kadar bişey kullanmana gerek yok dedi gönderdi beni şimdi sağlık ocağına gittim sonuç yarın cikacak diyor zaten stresliyiz var mı yok mu bilmiyoruz bı de ilaç başlamak gerekiyor biraz kafa karıştırıyorlar açıkçası inşallah herşey yolunda gider

Size bir taktik ilaç kullandığınızı ve bunu yapmanız gerektigini söyleyin ben yalan söylemedim ben şeker hastasıyım düzenli ilaclafim var dedim böyle böyle ogrnemem lazım birakacagim dedim yapmıştı Dr beta
Onlarda kendince haklidir ama bence bakimmali yani ozelde çok pahali neyseki doktoruma gittim çok güzel ilgilendi Daha yeni imis kucuk daha dedi ama rahim boslugunda sivi gördüğünü soyledi cikolata kistimde var Neolur dua edin Bana bağışlasın Rabbim cok guzel bir duygu herkese nasip olsun 🥹🥹🥲

Onlarda kendince haklidir ama bence bakimmali yani ozelde çok pahali neyseki doktoruma gittim çok güzel ilgilendi Daha yeni imis kucuk daha dedi ama rahim boslugunda sivi gördüğünü soyledi cikolata kistimde var Neolur dua edin Bana bağışlasın Rabbim cok guzel bir duygu herkese nasip olsun 🥹🥹🥲
Amin canım valla benim bugün kahvernegi leke geldi 5 6 saat sonra durdu bakalım bekliom bende sancım az az var belkide sokulecek

Bende de var o agri evde test yaptinmi
Yaptım canım pozitif görünüyor daha belirgin ilk yaptığıma gore ama kan sonucumu almadim henüz ikide gidip alicam inşallah güzel sonuçlar alırız

Eklentiler

• IMG_20250308_111309.webp
    IMG_20250308_111309.webp
    3 KB · Görüntüleme: 51
Sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah canım amin

Senin değerin kaç çıktı kaç gün geçmişti bat tan

Back
X