Banada yardimci olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada yardimci olurmusunuz
Markası ne canım bazı markalar yalancı pozitif çıkarıyorKizlar varmi ya çok umutluyum ama bilemiyorum dun ve bugun yaptim
Var gibi görünüyor canım reglin geçti mi kanla kesin sonucu öğrenirsinKizlar varmi ya çok umutluyum ama bilemiyorum dun ve bugun yaptim
Kizlar acile gittim ama bakmadi acilden girdim bakmiyoruz biz bt dedi yaa saglik ocagina git dedi varmi boyle biseyVar gibi görünüyor canım reglin geçti mi kanla kesin sonucu öğrenirsin
Evet bana da aynı şeyi söylediler yarın sağlık ocağından vericem testi ama sanki regl olacakmisim gibi ağrım var bat im 2 gün geçtiKizlar acile gittim ama bakmadi acilden girdim bakmiyoruz biz bt dedi yaa saglik ocagina git dedi varmi boyle bisey
Kizlar acile gittim ama bakmadi acilden girdim bakmiyoruz biz bt dedi yaa saglik ocagina git dedi varmi boyle bisey
Size bir taktik ilaç kullandığınızı ve bunu yapmanız gerektigini söyleyin ben yalan söylemedim ben şeker hastasıyım düzenli ilaclafim var dedim böyle böyle ogrnemem lazım birakacagim dedim yapmıştı Dr betaEvet bana da aynı şeyi söylediler yarın sağlık ocağından vericem testi ama sanki regl olacakmisim gibi ağrım var bat im 2 gün geçti
Onlarda kendince haklidir ama bence bakimmali yani ozelde çok pahali neyseki doktoruma gittim çok güzel ilgilendi Daha yeni imis kucuk daha dedi ama rahim boslugunda sivi gördüğünü soyledi cikolata kistimde var Neolur dua edin Bana bağışlasın Rabbim cok guzel bir duygu herkese nasip olsunSize bir taktik ilaç kullandığınızı ve bunu yapmanız gerektigini söyleyin ben yalan söylemedim ben şeker hastasıyım düzenli ilaclafim var dedim böyle böyle ogrnemem lazım birakacagim dedim yapmıştı Dr beta
Bende de var o agri evde test yaptinmiEvet bana da aynı şeyi söylediler yarın sağlık ocağından vericem testi ama sanki regl olacakmisim gibi ağrım var bat im 2 gün geçti
Amin canım valla benim bugün kahvernegi leke geldi 5 6 saat sonra durdu bakalım bekliom bende sancım az az var belkide sokulecekOnlarda kendince haklidir ama bence bakimmali yani ozelde çok pahali neyseki doktoruma gittim çok güzel ilgilendi Daha yeni imis kucuk daha dedi ama rahim boslugunda sivi gördüğünü soyledi cikolata kistimde var Neolur dua edin Bana bağışlasın Rabbim cok guzel bir duygu herkese nasip olsun![]()
Yaptım canım pozitif görünüyor daha belirgin ilk yaptığıma gore ama kan sonucumu almadim henüz ikide gidip alicam inşallah güzel sonuçlar alırızBende de var o agri evde test yaptinmi
Sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah canım aminOnlarda kendince haklidir ama bence bakimmali yani ozelde çok pahali neyseki doktoruma gittim çok güzel ilgilendi Daha yeni imis kucuk daha dedi ama rahim boslugunda sivi gördüğünü soyledi cikolata kistimde var Neolur dua edin Bana bağışlasın Rabbim cok guzel bir duygu herkese nasip olsun![]()
Senin değerin kaç çıktı kaç gün geçmişti bat tanOnlarda kendince haklidir ama bence bakimmali yani ozelde çok pahali neyseki doktoruma gittim çok güzel ilgilendi Daha yeni imis kucuk daha dedi ama rahim boslugunda sivi gördüğünü soyledi cikolata kistimde var Neolur dua edin Bana bağışlasın Rabbim cok guzel bir duygu herkese nasip olsun![]()
2823 cikti ne kadarlik oluyor bilemiyorum de 2 gun sonra kan ver haftaya sali gel dedi tekrarSenin değerin kaç çıktı kaç gün geçmişti bat tan
Aldinmi sonuc nedirYaptım canım pozitif görünüyor daha belirgin ilk yaptığıma gore ama kan sonucumu almadim henüz ikide gidip alicam inşallah güzel sonuçlar alırız
Bence var benimde ilk boyle cikti kac gun sonra yaptin adettenYaptım canım pozitif görünüyor daha belirgin ilk yaptığıma gore ama kan sonucumu almadim henüz ikide gidip alicam inşallah güzel sonuçlar alırız