• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

Kızlar benim de adetime beş gün var dün erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı bugün de farklı bir marka ile yaptım yine erken gebelik testi silikti yine ama gözüküyordu çok kararsız kaldım hamile miyim yoksa testler mi bozuk

DDB18028-9A39-4499-8BB4-98DD9ACC9FB7.webp
DDB18028-9A39-4499-8BB4-98DD9ACC9FB7.webp

Eklentiler

• F29022E1-F580-48F4-A9FD-F956FC72F60E.webp
    F29022E1-F580-48F4-A9FD-F956FC72F60E.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 71
Yok canım. Test yapmaktan kafayı bozdum bütün testler bitti. Kargo siparişi verdim hemen, yarın elimde olur büyük ihtimalle yarın akşam yaparım artık
Hepimiz oyleyiz merak etmeyin 😁 iyi olmus en azindan kafaniz biraz rahat eder bugun hem de koyulasip koyulasmadigi daha net belli olur 🙏

Bu arada beyaz kremsi akıntı var ben de .
Baya arttı
Off o hem gebelik belirtisi hem adet belirtisi 😁 biseyler bulun kendinize oyalancak yarina kadar ben de ctesi gunu test yapcam zamani nasil gecirsem diye napcagmi sasirdim tek belirtim yumurtlamadan 3 gun sonra baslayan gogus agrisi

Off o hem gebelik belirtisi hem adet belirtisi 😁 biseyler bulun kendinize oyalancak yarina kadar ben de ctesi gunu test yapcam zamani nasil gecirsem diye napcagmi sasirdim tek belirtim yumurtlamadan 3 gun sonra baslayan gogus agrisi
Aslında bende beyaz akıntı adete 2 gün kala başlar yani cuma falan olmalıydı. Bir de bu sefer yoğun geliyor. Adet öncesi daha az olurdu

Adetim ayin 10da cnm test yapmakdan yoruldum artik goguslerim biraz agriyo sdce okdr bekleyim diyom agin 10 na kadar napcam blmiyom ya

Adetim ayin 10da cnm test yapmakdan yoruldum artik goguslerim biraz agriyo sdce okdr bekleyim diyom agin 10 na kadar napcam blmiyom ya
Keşke sabah ilk idrarla denesey
Çok varmış daha. 10 gün varsa çıkmaz ki zaten

Back