Rahim kalınlaşmaya başlamış? Testler pozitif ??

Allah razi olaun boyle dualar alinca gozlerim doluyor rabbim hakedene hakkiyla yapacak olan isteyen herkese nasip etsin herkesin sinavi farkli iste
Benim bir kızım oldu 3 ay denemem sonunda. Daha sonra kistlerin var dediler kızım 5 yaşına geldi bende kardeş istiyordum kızıma. Asla dedi doktor, asla olmaz. Tüp bebek bile denesen tutmaz dedi
2 seneye yakın korunmuyorum ve şuan gebeyim. Bazen zor oluyor ama bi gün oluyor❤️ inanıyorum olucak sizinde

Benim bir kızım oldu 3 ay denemem sonunda. Daha sonra kistlerin var dediler kızım 5 yaşına geldi bende kardeş istiyordum kızıma. Asla dedi doktor, asla olmaz. Tüp bebek bile denesen tutmaz dedi
2 seneye yakın korunmuyorum ve şuan gebeyim. Bazen zor oluyor ama bi gün oluyor❤️ inanıyorum olucak sizinde
Bizim beş sene sonunda oldu kaybettim malesef simdi yine istiyoruz ama henuz yok rabbim buyuk ondan geldigine inanip teslim olduk zamanini bekliyoruz insallah dua edin

Ben de birkac farkli markayla yaptim kimisi pozitif kimisi negatif ama agrim var regl olcam kesin. Neden bu testler boyle yalanci pozitif cikarip bizi uzuyor ya
Gerçekten çok enteresan yaa ben eskiden asla yalancı pozitif falan görmedim yoksa hep negatifti varsa silik de olsa çıkardı yalan olmazdı.Bence bozmuşlar bu gebelik testlerini direk kan vermek lazım boşa umut veriyorlar insana.İnşallah olmazsın canım benim yaa Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizinle ♥️

Back