Hayır hep Miratech almıştm şimdi bundan sipariş verdim herkes çok memnun bakalmLapaguikck denediniz mi ovulasyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hep Miratech almıştm şimdi bundan sipariş verdim herkes çok memnun bakalmLapaguikck denediniz mi ovulasyon
Aminn inşallahHerkesin vücudu Farklı oluyor ayaklarınızı sıcak tutun olur inşallah ikimizinde
Gölgeden öyle çıkmış olabilir fotoğrafta normalde daha netBu test negatif çıkmış canım. Solda idrar birikmesi olduğu için gölgelenmiş sadece. Pozitif çizgisi değil maalesef
Gölgeden öyle çıkmış olabilir fotoğrafta normalde daha net
canim bütün testler silik cikiyorsa hamile olma ihtimalin çok yüksek bi kan tahlili yaptir benceBugün tekrar test yaptım eczanelerin genelinde nimo varmış bir tane nimo ve bi tane days doctor yaptım silik çıktı yine hepsinin hatalı olma durumu var mı regle bir günüm var
Evet şimdi gördüm var benceGölgeden öyle çıkmış olabilir fotoğrafta normalde daha net
Kan verdim ama hala çıkmadı bekliyorumcanim bütün testler silik cikiyorsa hamile olma ihtimalin çok yüksek bi kan tahlili yaptir bence
Okurken baya merak ettiim haber verir misinizKan verdim ama hala çıkmadı bekliyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederimOkurken baya merak ettiim haber verir misinizinşallah gebesinizdir
bu testlerin çok yanılttığı oluyor ve burda sanki bir hekim gibi kesin gebesiniz diyenlerede itibar etmeyin. Çünkü idrar testleri maalesef doğru sonuç vermiyor. Ama inşallah gebesinizdir
dualarım sizinle
Canım bu negatif silik çizgi yokNegatif mi sizce awox marka
E nabızdan baktınız mı halâ mı çıkmadı inşallah sonuç pozitiftir :)Kızlar neredeyse 24 saat olacak kan vereli sonuç hala çıkmadı neden olabilir
Bakıyorum ama yok yarın tekrar gidecektim sorarım doktoraE nabızdan baktınız mı halâ mı çıkmadı inşallah sonuç pozitiftir :)
Maalesef negatif productor test ile yaptım yarın da adet günüm sabırsızlıkla adet olmayi bekliyorum hastaneye gitmek içinBen prodoctor yaptım şimdi randevu saatimi bekliyorum
Cıkabılıyor ben 4-5markanın testınden yapdım betam negatıf cıkdıAma farklı marka testler denedim hepsi mi yalancı pozitif çıkar o kafamı karıştırıyor
Canım sonucun ne olduBakıyorum ama yok yarın tekrar gidecektim sorarım doktora![]()
Bebiş varmışCanım sonucun ne oldu