- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
- Konu Sahibi Sadece02matilda
-
Boş gebelikte olsa testte çıkmış korkma inşallah sağlıklıdır. Çatlatma iğnesi olmuşmuydunAslında adetime 6-7 gün var. Ama klomen erken yumurtlama yapmış olabilir. Hiç belirtim yok acaba yine boş gebelik falan mı endişe ediyorum
Yok canım çatlama iğnesi olmadım yumurta takibini de gidemedimBoş gebelikte olsa testte çıkmış korkma inşallah sağlıklıdır. Çatlatma iğnesi olmuşmuydun
O zaman vardır kan verin hayırlısı olsun.Yok canım çatlama iğnesi olmadım yumurta takibini de gidemedim
Hamilesin canm bence bende klomenle hamile kaldim testin pozitif belirtilerin varmiBen bu sabah yine test yaptım ama daha silik çıktı. Kimyasal mı geçiriyorum acaba
Çatlama iğnesi kullanmış olsam onun etkisi diyeceğim ama. Çatlama iğnesi de olmadım.
Bugün yaptığım testi ekledim. Daha silik yaHayirli olsun hamilesiniz:) teste hafif koyulaşma da olmus. Ben de kan vermemek icin testle koyulaşıp koyulasmadigini kontrol etmistim:) sanirim gebelik 3,4 haftalık insaallah saglikla hayirla tamamina erdirirsiniz❤
Testim bugün çok silik ama ya. 3 yıldır 4 defa klomen kullandım hiçbirinde çatlama iğnesi ne gerek kalmadı. Şimdi de vurulmadim.Hamilesin canm bence bende klomenle hamile kaldim testin pozitif belirtilerin varmi
Canim baska bi test daha denesen mi acaba?. Ya da mümkünse bugun kan verin. Çünkü siliklesmesi normal deil. Cmt yapmis olduğunuz test koyulasmisti. Insaallah hakkınızda hayırlısı olur.Bugün yaptığım testi ekledim. Daha silik ya
Ayni sekilde mi yaptiniz testleri ? Mesela sabah ilk idrarla mi? Belki su falan ictiyseniz hcg seyrelmistir.Testim bugün çok silik ama ya. 3 yıldır 4 defa klomen kullandım hiçbirinde çatlama iğnesi ne gerek kalmadı. Şimdi de vurulmadim.
Sevinmiştim bu sefer oldu diye.
Aynı şekilde yaptım ama niye böyle oldu anlamadım. Aslında 3 tane test yaptım üçü de aynı şekilde silik ilk 5-10 dk da çıkıyor mutlaka ama silik işte. Sevinsem mı uzulsem mı bilemedimAyni sekilde mi yaptiniz testleri ? Mesela sabah ilk idrarla mi? Belki su falan ictiyseniz hcg seyrelmistir.
Belirti olarak beyaz akıntı ve bel ağrısı var sadece.Hamilesin canm bence bende klomenle hamile kaldim testin pozitif belirtilerin varmi
Sizde ne gibi belirtiler vardıHamilesin canm bence bende klomenle hamile kaldim testin pozitif belirtilerin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?