Testime bakar mısınız

Sadece02matilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
665
483
33
37
Kızlar bu ay klomen kullandım. 3 yıldır olmuyor bebek. Daha önce de boş gebelik geçirdim. Yorumlarınızı bekliyorum. Dün ve bugün yaptığım testleri

Eklentiler

• IMG_20200627_152810.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_20200627_152644.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 164
Gebelik var gibi görünüyor hemen mi çıktı çizgi? Kan verseniz daha iyi olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahadetiniz gecikti mi?

Aslında adetime 6-7 gün var. Ama klomen erken yumurtlama yapmış olabilir. Hiç belirtim yok acaba yine boş gebelik falan mı endişe ediyorum

Ben bu sabah yine test yaptım ama daha silik çıktı. Kimyasal mı geçiriyorum acaba
Çatlama iğnesi kullanmış olsam onun etkisi diyeceğim ama. Çatlama iğnesi de olmadım.

Hayirli olsun hamilesiniz:) teste hafif koyulaşma da olmus. Ben de kan vermemek icin testle koyulaşıp koyulasmadigini kontrol etmistim:) sanirim gebelik 3,4 haftalık insaallah saglikla hayirla tamamina erdirirsiniz❤

Testim bugün çok silik ama ya. 3 yıldır 4 defa klomen kullandım hiçbirinde çatlama iğnesi ne gerek kalmadı. Şimdi de vurulmadim.
Sevinmiştim bu sefer oldu diye.
Ayni sekilde mi yaptiniz testleri ? Mesela sabah ilk idrarla mi? Belki su falan ictiyseniz hcg seyrelmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…