İyi dusun iyi seyler olsun umarim vardir test yaptinmiAmin canım valla benim bugün kahvernegi leke geldi 5 6 saat sonra durdu bakalım bekliom bende sancım az az var belkide sokulecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi dusun iyi seyler olsun umarim vardir test yaptinmiAmin canım valla benim bugün kahvernegi leke geldi 5 6 saat sonra durdu bakalım bekliom bende sancım az az var belkide sokulecek
Durum nedirEvet bana da aynı şeyi söylediler yarın sağlık ocağından vericem testi ama sanki regl olacakmisim gibi ağrım var bat im 2 gün geçti
Senin değerin kaç çıktı kaç gün geçmişti bat tan
Negatif kan sonucum ama hala regl olmadım ilk defa başıma geliyor böyle anlamadım bendeDurum nedir
Yok canım söküldü bugün şükür rahatladım vallaİyi dusun iyi seyler olsun umarim vardir test yaptinmi
Testiniz freely miydiYaptım canım pozitif görünüyor daha belirgin ilk yaptığıma gore ama kan sonucumu almadim henüz ikide gidip alicam inşallah güzel sonuçlar alırız
Evet onunlada yaptım kaset testte vardı evde markasını hatırlamıyorum onunlada yapmıştım inanmayıp dört tane falan yapmıştım hepsi pozitifti ama maalesefTestiniz freely miydi
Onu herkes yalancı pozitif diyorlar ama bilemiyorum tabiEvet onunlada yaptım kaset testte vardı evde markasını hatırlamıyorum onunlada yapmıştım inanmayıp dört tane falan yapmıştım hepsi pozitifti ama maalesef
Ay insallah ya çikolata kistim var korkuyorum ama insallah bana bagislasin rabbimÇok güzel canım değerin Allah kucağına almayı nasip etsin![]()
Adetin kac gectiNegatif kan sonucum ama hala regl olmadım ilk defa başıma geliyor böyle anlamadım bende
Tesekkur ederim buda dun verdim ama kırmızı gösteriyor neden acabaÇok güzel canım değerin Allah kucağına almayı nasip etsin![]()