- 29 Haziran 2020
- 176
- 29
- 28
- 30
- Konu Sahibi Sadece02matilda
Temmuzun 10 adet tarihim ozmni bklmyim mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi adet olacağınız gün ya da adetinizden 1-2 günü sonra yapın. Gebelik var gibi görünüyor ama adetten 4-5 gün önce yapılan testlerde hamile olduğunız halde test sonucu negatif çıkabilir.Kızlar bu ay klomen kullandım. 3 yıldır olmuyor bebek. Daha önce de boş gebelik geçirdim. Yorumlarınızı bekliyorum. Dün ve bugün yaptığım testleri
Arkadaşım bu pembe testin markası nedirArkadaşlar benim testlerime de bakar mısınız sizce sevinmeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim sonuçları bu şekilde olanlar var mı güzel haberler alan
Eşinize detayli sperm tahlili yaptirdiniz mi dna hasari, morfoloji vs... bizim de 2 seneyi gectiKızlar merhaba bu konuyu okuyan olur diye bilgi vereyim dedim. Bu sabah yine test yaptım ve negatif çıktı.
Bizde sebepsiz infertilite var. Bütün testler yapıldı eşime ve bana ama olumsuz bir şeye rastlanmadı. Ayrıca Şubat ayında rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Rahim filmi sonrası hemen hamile kalan olmuş ama benim üstüne 4 ay geçti. Arada klomen kullanıyorum. Defalarca yumurta takibi yaptı doktor. Yumurta gelişimi ve çatlaması normal. Ben istedim diye klomen verdi her defasında. Ama bir işe de yaramadı gördüğünüz gibi. Arada kimyasal gebelik olur, yani ben testte yanlış görsem hayal görsem? Bilemiyorum ki sizde görüyorsunuz yani pembe ikinci çizgiyi. Her ay 20 tane test yapıyorum. Bilemiyorum. Çok üzgünüm artık. 3 yıldır olmuyor kolay değil. Sanırım yıldım.
Okudum yazmissiniz ama çatlatma iğnesi olmadim diye 2 defa yazdi hanimefendi :) bosuna umitlendirme diye bisey yok hepimiz pozitif olsun istedik burada herkes bebek ozlemiyle yanip tutusuyor, pozitif gördüğümüz zaman en az o kisi kadar biz de seviniyoruz heyecanlaniyoruz, insallah en kisa zamanda herkes hayaline kavusurSonuna kadar okudum kimsede dememiş arkadaş igne olduysanız igenin etkisinden çift çizgi çıkıyo diye bukadar erken test yaparsanız çift çizgi çıkar zaten boşuna ümitlendirmişler
Evet faRkedememişim onu ama daha konu kesin olmadan hamilesiniz yazılmış bu çok yanlış teste bakarak hamilesin demek çok yanlış çünkü insan daha çok üzülğyor. Tabiki hepimiz iyiliğini istiyoruz bende bu yollardan geçtim bebek özlemi tüp bebek süreci ama boşuna ümitlendirmek olmuş arkadaşı hepimizin hakkında hayırlısıOkudum yazmissiniz ama çatlatma iğnesi olmadim diye 2 defa yazdi hanimefendi :) bosuna umitlendirme diye bisey yok hepimiz pozitif olsun istedik burada herkes bebek ozlemiyle yanip tutusuyor, pozitif gördüğümüz zaman en az o kisi kadar biz de seviniyoruz heyecanlaniyoruz, insallah en kisa zamanda herkes hayaline kavusur![]()
Adetim yarin ama akintida artis ve sicak basmalari cok yasiyorum bu ay korunmadim bebek icin testim golge cikiyor bn negatif diye biliyrm sizce hamile olabilirmiyimBenimde bel agrisi beyaz akntim vatdi cnm bide sıcak basması çok yaşıyordum
Adetim yarin ama akintida artis ve sicak basmalari cok yasiyorum bu ay korunmadim bebek icin testim golge cikiyor bn negatif diye biliyrm sizce hamile olabilirmiyimBenimde bel agrisi beyaz akntim vatdi cnm bide sıcak basması çok yaşıyordum