- 23 Nisan 2023
- 694
- 92
- 18
- 36
- Konu Sahibi Momof3baby
Ins canim vardir ben yapinca aticam bakalimValla gözüküyor canım gerçekten.İnşallah kanda da pozitif görürsünHayırlı haberlerini bekliyorum tekrar yaparsan haber ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canim vardir ben yapinca aticam bakalimValla gözüküyor canım gerçekten.İnşallah kanda da pozitif görürsünHayırlı haberlerini bekliyorum tekrar yaparsan haber ver
Ay hadi bakalım olmazsın İnşallah yarın tekrar yap güzel haberini bekliyorummEvet baya net ins vardir benim belimde ccok sizi var hep adet oldum sanıyorum islaklik hissediyorum ama lavaboya gidiyorum bir sey yok
Valla bu ay butun param testlere gitti esime hic dmedim netlesince Supriz yapicamAy hadi bakalım olmazsın İnşallah yarın tekrar yap güzel haberini bekliyorumm![]()
Geç döllenme olunca adetten sonra koyulaşmaya başlıyor 2. Gebeliğimde öyle olmuştu hatta adet günümde ovülasyom testi koyu çıkınca anlamıştım gebelik testinde yok gibiydi sonradan koyulaştı canım.İnşallah vardır dün aşırı tekrarla bakalım koyulaşır inşallahBunlari 6 ve 5 gun varken yapmıştım nimo ve artimed sonraki testler bir daha boyle cikmadi bugun ku haric dünkü ler bembeyaz cikti
Vallahi benim de öyle oldu şaka gibi.Ay cok heyecanlı yaa inşallah güzel haberi verirsin eşine azcık koyulasırsa hemen kan ver benceValla bu ay butun param testlere gitti esime hic dmedim netlesince Supriz yapicam
Heyecanla bekliyourm bakalim yazalim en net sonucu burayaVallahi benim de öyle oldu şaka gibi.Ay cok heyecanlı yaa inşallah güzel haberi verirsin eşine azcık koyulasırsa hemen kan ver bence![]()
Hadi bakalımmm İnşallahHeyecanla bekliyourm bakalim yazalim en net sonucu buraya
Bir gebe olarak duam sizinleSizin cocugunuz varmis ondan daha rahatsiniz ben on gun onceden teste basliyorum cikmayacagini bile bile malesef
Ah yaaa olsun üzülme inşallah en güzel zamanda olsun sağlıklaAdet oldum bugün elendim
Teşekkür ederim harika bir yorumAslında testler bozuk değil. Evet bozuk ve yanıltmalı pozitifler olabiliyor ama arda arda çıkması yalancı pozitif olamaz. Sprilaniz varmış bu döllenmek üzere olan olası bir hamileliğinz olacaktı muhtemelen spiral ile gebelik iptali gerçekleşti. Kana gebelik hormonu geçmiş ve ondan dolayı pozitif görüyor olabilirsiniz. Ama gebelik yok yüksek ihtimal. Sprilali çıkarttırın gebelik düşünüyor iseniz. Ama bu taylı heyecandan sonra ister 3. Olsun ister 4.
Stereiniz çocuk diye düşünüyorumhayırlısı olsun
Kasik batmasi yerlesme esnasinda da oluyorBugün inanılmaz kasık batması var kızlar zaten vardı ama resmen zirve yaptı heralde regl olacağım.Doktorum kan istediği için kan vermeye gidiyorum söylediği hastaneye inşallah hayırlısı olur haber vereceğim.Bu sabah ilk idrarla değil ama yine strip test yaptım pozitif çıktı
Aynen benim de üçüncü gebeliğimde çok yoğun kasık ağrım vardı ama ne bileyim hic lekelenme yaşamamıştım net pozitif aslında testlerim artık ama bakalım kan verdim simdi bekliyorumKasik batmasi yerlesme esnasinda da oluyor
Regl belirtisi degil sadece
Benimde tek belirtim buydu
Regl olacakmis gibi batmalar vardi
Yuksek ihtimal gebelik sizinki de
Negatif cıktı benim de hamile değilmişimAdet oldum bugün elendim
Allah razi olaun boyle dualar alinca gozlerim doluyor rabbim hakedene hakkiyla yapacak olan isteyen herkese nasip etsin herkesin sinavi farkli isteBir gebe olarak duam sizinleEn yakın zamanda rabbim sizede nasip etsin
Ben de birkac farkli markayla yaptim kimisi pozitif kimisi negatif ama agrim var regl olcam kesin. Neden bu testler boyle yalanci pozitif cikarip bizi uzuyor yaNegatif cıktı benim de hamile değilmişim