• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim kalınlaşmaya başlamış? Testler pozitif ??

Bunlari 6 ve 5 gun varken yapmıştım nimo ve artimed sonraki testler bir daha boyle cikmadi bugun ku haric dünkü ler bembeyaz cikti

Eklentiler

• 2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11180.webp
    2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11180.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11182.webp
    2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11182.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 27
  • 2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11181.webp
    2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11181.webp
    41 KB · Görüntüleme: 28
Bunlari 6 ve 5 gun varken yapmıştım nimo ve artimed sonraki testler bir daha boyle cikmadi bugun ku haric dünkü ler bembeyaz cikti
Geç döllenme olunca adetten sonra koyulaşmaya başlıyor 2. Gebeliğimde öyle olmuştu hatta adet günümde ovülasyom testi koyu çıkınca anlamıştım gebelik testinde yok gibiydi sonradan koyulaştı canım.İnşallah vardır dün aşırı tekrarla bakalım koyulaşır inşallah

Aslında testler bozuk değil. Evet bozuk ve yanıltmalı pozitifler olabiliyor ama arda arda çıkması yalancı pozitif olamaz. Sprilaniz varmış bu döllenmek üzere olan olası bir hamileliğinz olacaktı muhtemelen spiral ile gebelik iptali gerçekleşti. Kana gebelik hormonu geçmiş ve ondan dolayı pozitif görüyor olabilirsiniz. Ama gebelik yok yüksek ihtimal. Sprilali çıkarttırın gebelik düşünüyor iseniz. Ama bu taylı heyecandan sonra ister 3. Olsun ister 4.
Stereiniz çocuk diye düşünüyorum 😊 hayırlısı olsun

Aslında testler bozuk değil. Evet bozuk ve yanıltmalı pozitifler olabiliyor ama arda arda çıkması yalancı pozitif olamaz. Sprilaniz varmış bu döllenmek üzere olan olası bir hamileliğinz olacaktı muhtemelen spiral ile gebelik iptali gerçekleşti. Kana gebelik hormonu geçmiş ve ondan dolayı pozitif görüyor olabilirsiniz. Ama gebelik yok yüksek ihtimal. Sprilali çıkarttırın gebelik düşünüyor iseniz. Ama bu taylı heyecandan sonra ister 3. Olsun ister 4.
Stereiniz çocuk diye düşünüyorum 😊 hayırlısı olsun
Teşekkür ederim harika bir yorum 😍 Evet haklısınız belki de o yüzden oldu.Hala regl olmadım kan vermeye gidiyorum şuan doktoruma testi yollayınca kan sonucu istedi yeniden.Ben çok istiyorum şu süreçte onu farkettim ama eşim istemiyor maalesef bir süre daha böyle spiralle devam 😊

Bugün inanılmaz kasık batması var kızlar zaten vardı ama resmen zirve yaptı heralde regl olacağım.Doktorum kan istediği için kan vermeye gidiyorum söylediği hastaneye inşallah hayırlısı olur haber vereceğim.Bu sabah ilk idrarla değil ama yine strip test yaptım pozitif çıktı

Bugün inanılmaz kasık batması var kızlar zaten vardı ama resmen zirve yaptı heralde regl olacağım.Doktorum kan istediği için kan vermeye gidiyorum söylediği hastaneye inşallah hayırlısı olur haber vereceğim.Bu sabah ilk idrarla değil ama yine strip test yaptım pozitif çıktı
Kasik batmasi yerlesme esnasinda da oluyor
Regl belirtisi degil sadece
Benimde tek belirtim buydu
Regl olacakmis gibi batmalar vardi
Yuksek ihtimal gebelik sizinki de

Kasik batmasi yerlesme esnasinda da oluyor
Regl belirtisi degil sadece
Benimde tek belirtim buydu
Regl olacakmis gibi batmalar vardi
Yuksek ihtimal gebelik sizinki de
Aynen benim de üçüncü gebeliğimde çok yoğun kasık ağrım vardı ama ne bileyim hic lekelenme yaşamamıştım net pozitif aslında testlerim artık ama bakalım kan verdim simdi bekliyorum 🙂

Back
X